Ben Xerror Yaklaşık 2,5 Yıllık Bir Tecrübe Sonrası İkv Ailesine Veda Ediyorum...Bu Tecrübe Süresince Her Şeyle Karsılastım Sabretmeyi Arkadas Dost Seçimini Yapmayı ve Kimin Gerçek Dost Kimin Sahte İnsan Olduguna Şahit Oldum...Tecrübem Süresince 30/35 e Yakın Çar Kastım ve Bütün Emeklerimi Hiçe sayarak Veda Ediyorum Herşeye...Bunları Geçtim Oyunda Tek Eksiklik Olan Ve Bunun Bir Türlü Gerçekleştirelemiyen Yanı Bir Nevi Oyunu Bırakmama Sebep Oldu Ne Diye Sorarsanız Birlik ve Beraberlik ,Gereksiz Tartışmalar , Kavgalar Olmustur...3 Kuruş İçin Ve Bir Kaç Klan Parası İçin Bir Birinizi Üzüyorsunuz Arkadaslıgı Dostlugu Bozuyorsunuz...Bu Oyunu Yapan İnsan Gücü Ve Siz O Sanal Güce Kaptırıyorsunuz Kendinizi Düzeni Bozuyorsunuz...Gerek Oyun Diyip Geçmemek Lazım Bu Oyunu Geliştirmek Güzelleştirmek Sizlerin Elinde Ama Sizler Bu Gücünüzün Farkında Değilsiniz Ve Bu Gücü Suistimal Ediyorsunuz...Neyse Konuyu Fazla Uzatmak İstemiyorum...Kendinize İyi Bakın Allaha Emanet Olun...
Sizlere Önerim Kimsenin Kalbini Kırmayın
Arkadaslık Ve Dostluk Herşeyden Daha Önemlidir.Kıymetini Bilin...
Not : 19.06.2010 Cumartesi Saat : 12:30 , 13:00 Arası Tüm İtem,Maden Ve Paralarımı İhtiyaç Sahiplerine Dagıtcam...İhtiyaç Sahiplerini Bu Tarihte BALIKÇI İDRİSTE BEKLİYORUM...
Sunucu : Kuklacı
Karakterler : AdReNaLiN & Xerror & Start & Gezqin & oNuRiST & PhoeniX...
Oyunda Beni Cumartesine Kadar Bulacagınız Çar
facebook : Start Xerror Yazarsanız Facebooktan Ulaşabilirsiniz...
Selametle...