Yine Bilindik Davranışlar
Yine Bilindik Davranışlar
Bulunduğunuz mevkide sizden bekleneni yapamıyorsanız yanlışlarınızı gördüğümüzde her engellemeye rağmen bu yanlışları dile getirmemizden rahatsız oluyorsanız,karşımıza sizleri eleştiremeyeceğimiz boyutta bir eserle çıkın.Beceriksizliğinizin ve acemiliğinizin faturasını bizlerden çıkartmayın.Ben şahsen ikinci fiyaskonuzda "Sanırım ben bu işi gereğince iyi yapamıyorum"diyerek bırakacağınızı sanıyordum. yapacağınız en şereflice kararda bu olacaktı.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yine Bilindik Davranışlar
ya sen kimsin ya admlar profesyonel adamın bildiği bir iş varki yapıyo oyun bizim elimiza kalsa ooo yandık metin 2 yi geçeriz
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Re: Yine Bilindik Davranışlar
boş boş konular açmayın adamlar bişeyler yapıyorlar hakkını veriyorlarki bencede bu oyuna yeni bi güncelleme geleceği zaman hersey tartılır ölçülür ona göre yapılır her 3 karekterinde eşitliğinin bozulmayacağı şekilde temeli atılır..
ama sizin gibi arkadaşlar tebrik edip işlerine daha sıkı davranmalarında rol oynamak yerine moral bozucu üzücü kırıcı yorumlar yaparak herkesin hevesini kırıyorsunuz ben oyundan memnunum BEĞENMEYEN OYNAMASIN...!!!
ama sizin gibi arkadaşlar tebrik edip işlerine daha sıkı davranmalarında rol oynamak yerine moral bozucu üzücü kırıcı yorumlar yaparak herkesin hevesini kırıyorsunuz ben oyundan memnunum BEĞENMEYEN OYNAMASIN...!!!

xXFENOMENXx