Yine Bilindik Davranışlar
Yine Bilindik Davranışlar
Bulunduğunuz mevkide sizden bekleneni yapamıyorsanız yanlışlarınızı gördüğümüzde her engellemeye rağmen bu yanlışları dile getirmemizden rahatsız oluyorsanız,karşımıza sizleri eleştiremeyeceğimiz boyutta bir eserle çıkın.Beceriksizliğinizin ve acemiliğinizin faturasını bizlerden çıkartmayın.Ben şahsen ikinci fiyaskonuzda "Sanırım ben bu işi gereğince iyi yapamıyorum"diyerek bırakacağınızı sanıyordum. yapacağınız en şereflice kararda bu olacaktı.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Re: Yine Bilindik Davranışlar
Bu konuyu açmamdaki sebep FromXXXhELL arkadaşımızın Olmamış Hocam başlıklı konunun kilitlenmesidir.konular kilitlendikçe tavrımız hiç bir zaman değişmeyecektir.gelişiminize yönelik bu tarz eleştirilere açık ve hoşgörüyle yaklaşıp dikkate alırsanız sizin açınızdan başarı cizelgeniz olumlu yönde gelişim gösterecektir.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Re: Yine Bilindik Davranışlar
Bu yasaklama ve kilitleme durumu tamamen size bağlıdır. Nitekim o konu günlerdir oradaydı ve müdahale edilme gereksinimi duyulmamıştı. Çünkü böyle bir şeye gerek yoktu. Fakat mesajınızda ki hakaret ve küçümsemeler bizim konuya müdahalemizi ve neticesinde kilitlememizi gerektirmiştir. Bu noktada siz ne kadar bizi hedef seçsenizde kilitlemeye neden sizin hakaret ve küçümsemelerinizdir. Bunların eleştiri ile uzaktan yakından alakası yoktur.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]