Quaresmax'den SevqiLeR..! xD

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Quaresmax
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Quaresmax'den SevqiLeR..! xD

Mesaj gönderen Quaresmax »

SeLamun aLykum qenCLeR

Uzun ßiR aradan ßeRi aRanızda yoqum..! ßu bekLeyınışi 20/07/2012 Tarıhınde qoRusuCez Ins..! xD Bu aRada BenımLe ıtıßata qeCmek ıSteyen aRkadasLar vaRsa legend_-kral@hotmail.com SızLerı COk ozLedım Sanırım :P haa Bu aRada O yenıCerı LoncaSı Daha oLAcakLarı bıLmıOr onLarın eLebası Alp (Yeniçerixblack) Sızım DosT bıLdıqınız Kısı aSLında oyunun KaranLık ısLerıyLe uqRaSan ve 0yunun bas HırsızLarından Bır TaneSıdır Sız Sımdı InanmıyacakSınız ama 0yuna qeRı qeLdım mı YterLı kanıTLarı SızLere qoSteReCeqım aRkdasLar

Hepınız SaqLıcakLa ve eSen kaLın aLLaha eManeT...!!!

0 bıR efsane 'Quaresmax'

qeLeCekTe ßıR qun qeLeCek...!!! HeRkeS haddini ßiLeCek...!!
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: Quaresmax'den SevqiLeR..! xD

Mesaj gönderen JuaquiN »

Noldu nan çakal senin gerçek kimliğini söyleyince zorunamı gitti :D
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Gm'ler Kötü Koymuş Buna Baksana Acısı Anca 2012 de Geçiyor... :lol: :lol:
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

Murat yok bu çakal kılıktan kılığa giriyor bukalemun gibi :D Girer yine yeni bi karakterle.

llxxlegendxxll / Mccrayz / Mekansızxkardeş / Yeniçerixtoprak / Quresmax / Rowxquresmax / Gamexxower / Kingdoomxxx bu çakalın çarları. Bunlar bilindik daha bilinmedikte var onlarda çok yakında piyasaya çıkar bu özürlü her girdiği çarda kendini belli etme yeteneğine sahip. Quresmax çarındada sayısız kez herkesi uyarmama rağmen kimse dinlemedi ve hatta öyle söyleyince çoğu kişiylede tartıştım çünkü herkese yalakalık eder çaldığı item para pul vs... onları verir ve sevgisini kazanır ama sonradan gerçek kimliği ortaya çıktı umarım benimle bu tuzlu hıyar yüzünden kavga edenler utanmıştır.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
JoKeRxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen JoKeRxxx »

aLp yawas yawas qecek yuzun cıkıyo La masken duscek oLm yaknda ;) buNLar ii quNLern çiz YeRe bi daİRe qiR iÇine KeNdi çapıNda eqLen işde :D
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker

KaoteamxLyder we forumdakı diğer Joker hesapLarıyLa aLakam yoktur dikkat!
Kullanıcı avatarı
JoKeRxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Muriscoyagmao yazdı:Gm'ler Kötü Koymuş Buna Baksana Acısı Anca 2012 de Geçiyor... :lol: :lol:

Lan saLak carını ben caLmıs oLsam acar konu ben caLdım derdım senın qbı saLakdanmı korkucam :D sımdı saLak oLmasan carı caLdırmazdn ıftırayıda bana atmazdn. mucux o charı kımın caLdıqını bıLenLer bıLıyo sızın qıbı maLLarda ancak böLe suc atar ;)

Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Sancak Suncusuunda Yeniçerixblack Juaquin Böle birşey yapmıyacıqını herkez biliyor.BlacK'e Gıcıgı oLan araSında taRtsıması olan qişiler bu quaResmax Denılen Şerefsizin , Sözünü Dinleyeceklrdir .. Gmler bu herife agır koymus oyuna 2012 de Dönüyor..Her bı Yerın aLtından cıkabiLir bu quaResma serefsizi aRkdaslar dıkkatLı oLmaq Lazım benımde esKı,ZamnlaR tandıqım Konustugum biR kişiLikdi Bu yeniçerixtopRak Ama Kendını foruma Bn soyuldum dıe qÇiren Bu kendını acındırmak ve Nefs-i Müdafaa yapmaya caLısıoRdu . Fayası ortaya cıKDI .. Ve 2012 de qeRı döneCekmıs :D qLsn dönSün bakaLım :D Joker buarada YenıCerıxblackLa aranızda bıR kavqanız war , heraLde ondan böyLe dıyoSun , Ben kaRısmam . Ama yeniçerixbLack 'i tanıRım ıyı bıR kısıdıR ..

CybeRxeddy-Bloodxswinqxşifa-Bloodxcontreas-Byböceq-Cyberxtaylor
Kullanıcı avatarı
JoKeRxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün yasaklandı.

Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

Benim hakkımda iftira atanların ne ilginçtir biri 2012 diğeride artık 2015 mi olur 2020 mi olur bilinmez banlılar. Yani ben sizle tartışmaya giricek değilim sonuçta hata işlemişsiniz bukadar ban almışsınız. Yapıcağınız en iyi iş küfür ve iftira. Bunları yaparakta kendinizi kandırıyosunuz sizden başka bu yalanlara inanan yok bunu bilin. Bana iftira atanların bi tanesi sunucunun azılı hırsızı Mccrayz bitaneside Yeniçerixchucky'i soyan Xjokerx yani başka söze gerek yok etiketler insanı anlatır ;)
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
JoKeRxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ahahaha aLp komık cocuksun Ben ikw yi satranc qbi oynarm ama siz zar atın hep şans a bırakarak! yoL uzun qecıLecek yoL cok benı durduracak enqeL yoq (bu ısderse 2020 yıLına kadar ban oLsa;) ) yanı kısacası bnım banLanmam senı o kadr cok sewındırmesn ayrıca bana ıftıracı dıyen e baq chukıyı ben caLmadım bunu bıLen bıLır ama sen o kadr saLaksınkı o kısıye chukıyı caLdırmakLa kaLmadnz + caqrının charıda (colleckt mıydı neydı? ) onuda maLsnz qq hadı sımdı emzıqını aL aqzına tıpıs tıpıs yoL aL aLp mıLLete maL qıbı caLdırın carLarı sonrada benım ustume atın ama ben ıkı uc ıftırayLa yıkıLcak adam deqLm hatta senın qıbı bos beyınLerı muhattap aLmam bıLe hata ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön