KARAKTERLER ARASI AKTARMA PROBLEMİ !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

KARAKTERLER ARASI AKTARMA PROBLEMİ !

Mesaj gönderen Crack »

Merhabalar.

Aktarma çoğumuz için büyük problem çoğumuz için değil. Aynı kullanıcı adına ait birden fazla karakter arasında aktarım
yapamıyoruz.

NE yapıyoruz peki. Listemizde ki dostlarımızdan yardım istiyoruz. Online kimseyi bulamadığımız zaman veya oyunda daha
arkadaş listemizi dolduracak kadar eskimediysek, herhangi birinden yardım istiyoruz. Ama paha biçilmez ama değersiz eşyalarımızı alişveriş penceresine bırakıveriyoruz. Sonra bölgeden bas,bas bağırıyoruz şu hırsızdır bu hırsızdır diye.
Hatta bazen aktarım yaptığımız oyuncu oyundan düşüyor ama adı çoktan hırsıza çıkmış oluyor bile.

İşte bu yüzden emanete hıyanet etmeyecek bir fikir geldi aklıma bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Resim

Yukarıdaki resimde ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Aynı kullanıcı adına kayıtlı olan karakterlerımıze, oyundayken tek bir karakterle ulaşsak. Mesela ben savaşçım (Duke)'yle oyuna girsem. Kasamdan büyücümün ismini tıklayıp(Crack) eşyalarımı çantama taşısam fena mı olurdu.

Daha sonra diğer karakterime (Awanta) girsem oradaki eşyalara da ulaşsam işimi baya kolaylaştırmış olurdum herhalde

Resim

İşin özü şu; aynı kullanıcıya ait karakterlerimin kasalarına , o an hangi karakterle oyundaysam onun üzerinden hepsine resimlerdeki gibi tek bir pencereden ulaşsam.... Siz nederdiniz ?

Dip not: Çizimler dandik oldu ama iş görür kusura bakmayın.
Resim
hezae
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Re: KARAKTERLER ARASI AKTARMA PROBLEMİ !

Mesaj gönderen hezae »

Bence süper olurdu.Ben eşimle oynadıgım icin sorun olmuyor aktarması ama herkes gercekte tanıdıgı ile mi oynuyor?ben pek denk gelmedim öyle herkesin kardesi dostu ile oynadıgını...
bence de olabilir ama duzenlemesi ne kadar surer bilmiyorum :)
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Firelife »

Bide yönetim dinlese şu önerileri?
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen melodrama44 »

Aynı hesaptaki charlar arasında aynı kasalar olsun diyorsun anladığım kadarıyla çoğu onlıne oyunda bu büyük bir kolaylık sağlıyor bencede bu çok güzel olur ve ayrıca kasaya para koyma özelliğide çok güzel olur.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Hunxemrehan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hunxemrehan »

Valla Bana Kalırsa Süper Bir Fikir Kardeşim Keşke Böyle Birşey Olsada Kimsenin Bu Aktarımdan Dolayı Canı Yanmasa Yönetici Arkadaşlar İlgilenirler Umarım...
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

1 MILYONUNCU AYNI KONU AMA BU KONU ILE ILGILI YAPTIRIMA ULASAMADIK ARKADASLAR
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

arkadaşlar öneriler 1 milyonu geçerbilir ama bence bilgisayar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar "nasıl olur?" konusunda da yardımcı olurlarsa biz oyuncuların işleri kolaylaşır. Hemde yöneticilere daha sağlam bir fikir verebiliriz.
Mesela.

Bankacıdaki kasaya hiç el değmeden bırakılabilir. Bu öne sürdüğüm fikri başka bir OKK kontrol edebilir.

Bu sayede ; oyuncu oyundayken kasasıyla ilgili işlem yapmak istediğinde bankacıya ;

Aktarma yapmak istediğinde başka bir OKK taradından kontrol edilen genel kasaya ulaşabilir.

Yani hem eski sistem oyundan kalkmaz hem de yeni kasa sistemi ayrı bir kullanım alanı olarak oyunda yerini alır.

Buna benzer fikirleride tartışarak sesimizi duyuralım ben bu konuyu direk ikv destek ekibine yollamak istemedim görüldüğü üzere , üstünde tartışılması gerektiğine inandığım bir konu.

Tüm yorumlarınızı bekliyorum...
Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Yok mu yönetimden bir görüş paylaşacak kimse ?
Resim
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

güzel öneri beğendim bunu ;)
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Crack yazdı:Merhabalar.

Aktarma çoğumuz için büyük problem çoğumuz için değil. Aynı kullanıcı adına ait birden fazla karakter arasında aktarım
yapamıyoruz.

NE yapıyoruz peki. Listemizde ki dostlarımızdan yardım istiyoruz. Online kimseyi bulamadığımız zaman veya oyunda daha
arkadaş listemizi dolduracak kadar eskimediysek, herhangi birinden yardım istiyoruz. Ama paha biçilmez ama değersiz eşyalarımızı alişveriş penceresine bırakıveriyoruz. Sonra bölgeden bas,bas bağırıyoruz şu hırsızdır bu hırsızdır diye.
Hatta bazen aktarım yaptığımız oyuncu oyundan düşüyor ama adı çoktan hırsıza çıkmış oluyor bile.

İşte bu yüzden emanete hıyanet etmeyecek bir fikir geldi aklıma bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Resim

Yukarıdaki resimde ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Aynı kullanıcı adına kayıtlı olan karakterlerımıze, oyundayken tek bir karakterle ulaşsak. Mesela ben savaşçım (Duke)'yle oyuna girsem. Kasamdan büyücümün ismini tıklayıp(Crack) eşyalarımı çantama taşısam fena mı olurdu.

Daha sonra diğer karakterime (Awanta) girsem oradaki eşyalara da ulaşsam işimi baya kolaylaştırmış olurdum herhalde

Resim

İşin özü şu; aynı kullanıcıya ait karakterlerimin kasalarına , o an hangi karakterle oyundaysam onun üzerinden hepsine resimlerdeki gibi tek bir pencereden ulaşsam.... Siz nederdiniz ?

Dip not: Çizimler dandik oldu ama iş görür kusura bakmayın.

Yönetimden biz birşeyler beklersek ohoooooo :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön