Aktarma çoğumuz için büyük problem çoğumuz için değil. Aynı kullanıcı adına ait birden fazla karakter arasında aktarım
yapamıyoruz.
NE yapıyoruz peki. Listemizde ki dostlarımızdan yardım istiyoruz. Online kimseyi bulamadığımız zaman veya oyunda daha
arkadaş listemizi dolduracak kadar eskimediysek, herhangi birinden yardım istiyoruz. Ama paha biçilmez ama değersiz eşyalarımızı alişveriş penceresine bırakıveriyoruz. Sonra bölgeden bas,bas bağırıyoruz şu hırsızdır bu hırsızdır diye.
Hatta bazen aktarım yaptığımız oyuncu oyundan düşüyor ama adı çoktan hırsıza çıkmış oluyor bile.
İşte bu yüzden emanete hıyanet etmeyecek bir fikir geldi aklıma bunu sizlerle paylaşmak istedim.
Yukarıdaki resimde ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Aynı kullanıcı adına kayıtlı olan karakterlerımıze, oyundayken tek bir karakterle ulaşsak. Mesela ben savaşçım (Duke)'yle oyuna girsem. Kasamdan büyücümün ismini tıklayıp(Crack) eşyalarımı çantama taşısam fena mı olurdu.
Daha sonra diğer karakterime (Awanta) girsem oradaki eşyalara da ulaşsam işimi baya kolaylaştırmış olurdum herhalde
İşin özü şu; aynı kullanıcıya ait karakterlerimin kasalarına , o an hangi karakterle oyundaysam onun üzerinden hepsine resimlerdeki gibi tek bir pencereden ulaşsam.... Siz nederdiniz ?
Dip not: Çizimler dandik oldu ama iş görür kusura bakmayın.
Bence süper olurdu.Ben eşimle oynadıgım icin sorun olmuyor aktarması ama herkes gercekte tanıdıgı ile mi oynuyor?ben pek denk gelmedim öyle herkesin kardesi dostu ile oynadıgını... bence de olabilir ama duzenlemesi ne kadar surer bilmiyorum
Aynı hesaptaki charlar arasında aynı kasalar olsun diyorsun anladığım kadarıyla çoğu onlıne oyunda bu büyük bir kolaylık sağlıyor bencede bu çok güzel olur ve ayrıca kasaya para koyma özelliğide çok güzel olur.
Valla Bana Kalırsa Süper Bir Fikir Kardeşim Keşke Böyle Birşey Olsada Kimsenin Bu Aktarımdan Dolayı Canı Yanmasa Yönetici Arkadaşlar İlgilenirler Umarım...
arkadaşlar öneriler 1 milyonu geçerbilir ama bence bilgisayar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar "nasıl olur?" konusunda da yardımcı olurlarsa biz oyuncuların işleri kolaylaşır. Hemde yöneticilere daha sağlam bir fikir verebiliriz.
Mesela.
Bankacıdaki kasaya hiç el değmeden bırakılabilir. Bu öne sürdüğüm fikri başka bir OKK kontrol edebilir.
Bu sayede ; oyuncu oyundayken kasasıyla ilgili işlem yapmak istediğinde bankacıya ;
Aktarma yapmak istediğinde başka bir OKK taradından kontrol edilen genel kasaya ulaşabilir.
Yani hem eski sistem oyundan kalkmaz hem de yeni kasa sistemi ayrı bir kullanım alanı olarak oyunda yerini alır.
Buna benzer fikirleride tartışarak sesimizi duyuralım ben bu konuyu direk ikv destek ekibine yollamak istemedim görüldüğü üzere , üstünde tartışılması gerektiğine inandığım bir konu.
Aktarma çoğumuz için büyük problem çoğumuz için değil. Aynı kullanıcı adına ait birden fazla karakter arasında aktarım
yapamıyoruz.
NE yapıyoruz peki. Listemizde ki dostlarımızdan yardım istiyoruz. Online kimseyi bulamadığımız zaman veya oyunda daha
arkadaş listemizi dolduracak kadar eskimediysek, herhangi birinden yardım istiyoruz. Ama paha biçilmez ama değersiz eşyalarımızı alişveriş penceresine bırakıveriyoruz. Sonra bölgeden bas,bas bağırıyoruz şu hırsızdır bu hırsızdır diye.
Hatta bazen aktarım yaptığımız oyuncu oyundan düşüyor ama adı çoktan hırsıza çıkmış oluyor bile.
İşte bu yüzden emanete hıyanet etmeyecek bir fikir geldi aklıma bunu sizlerle paylaşmak istedim.
Yukarıdaki resimde ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Aynı kullanıcı adına kayıtlı olan karakterlerımıze, oyundayken tek bir karakterle ulaşsak. Mesela ben savaşçım (Duke)'yle oyuna girsem. Kasamdan büyücümün ismini tıklayıp(Crack) eşyalarımı çantama taşısam fena mı olurdu.
Daha sonra diğer karakterime (Awanta) girsem oradaki eşyalara da ulaşsam işimi baya kolaylaştırmış olurdum herhalde
İşin özü şu; aynı kullanıcıya ait karakterlerimin kasalarına , o an hangi karakterle oyundaysam onun üzerinden hepsine resimlerdeki gibi tek bir pencereden ulaşsam.... Siz nederdiniz ?
Dip not: Çizimler dandik oldu ama iş görür kusura bakmayın.