Mor isimli Rüstemdeki ve Fahrideki eşyalar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hezae
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mor isimli Rüstemdeki ve Fahrideki eşyalar

Mesaj gönderen hezae »

Arkadaslar ancak bakma fırsatım oldu ve gercekten de uzuldum.
bildigim kadarıyla mor isimli nadir eşyalar aktarılamıyor saheserler gibi.dolayısıyla urettigimiz kendimize oluyor ancak.buraya kadar sorun yok.
Ama gördüm ki mesela Terzi Fahri de büyücü için 2 tane buyu hasarlı ceket filan var aynı sekilde buyu hasar asit-zehirli esya var şifa icin filan...şimdi bunlar mor isimli nadir esya,recete fiyatı da 1m,uretimde istenen niobyum antimon filan henuz görmedim ama neden sadece zırhcı?
Ben kalkmıs kasmısım 40 level buyucu yapmısım(calısan bi insan olarak haftada 2-3 saat girebiliyor olunca + plusla)
2,5 yıldır oynuyorum bi de şifacımda var savascımda var.benim buyucum lokman-kimyacı...
--sırf bu lokman kimyacı durumundan dolayı kendisine o mor esyadan uretemicek.sahsen ben uretmek isterim,baskasının fikrini bilemem.
--mor esyalar aktarılamadıgı icin baskasından da alamayacak.

bu durumda bana tek care kalıyor,o kadar emegini sil.yeni car kas.yada otur bastan car kas ama ben zaten 3 tane buyu 2 tane şifam olsun 7 carım var isteyen biri de degilim.
sonucta illa ki yeni cara kasmam gerekecekki o esyayı alabileyim.e bi cara da rustemdeki nadir silahtan uretsem,bide fahrideki nadir ceket filan uretsem bu car zırhcı ve silahtar olcak.o zaman da herseyi ya parayla alacak yada ben materyali kendime aktarıcam...sonucta her turlu ugrastırcak ama ben o esyayı lokmanımla kimyacımla asıl buyucume uretemicem...
e ne anladım bu işten...yazık ki ne yazık...

ben birşey dusundum bu durum için.rustem,fahri gibi karakterlerin kasası 4 kademeli olsun.silahlar,zırhlar,şaheserler,nadirler gibi...
şaheserler (ejder,ecel,ashaf,latif)nasıl lokmanda sarrafda zırh da uretebiliyorsa artık sizde ne varsa,nadirler de öyle olsun.ben lokmanımla baskası madencisiyle uretebilsin.gene aktarılamasın tamam ama bari herkes uretebiliyor olsa???böylece rustem gibi karakterlerin kasasında o esyalar icin yeterli alan da olur ki bence İkv ' yi yapmıs,bunun icin ugrasmıs yöneticisinden yazılımcısına artık kim varsa bunun icin bi çözüm bulabilir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
NenYa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Re: Mor isimli Rüstemdeki ve Fahrideki eşyalar

Mesaj gönderen NenYa »

evet katılıyorm kesınlıkle aynı yanlıs tekrar yapılmıs madem aktarılmıyor obsiyonlu olmalı uretimler bu konu ıle ılgılenılmesı gerekılmektedır...
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

Dün akşam benimde aklıma geldiği İKV Desteğe ilettim , şaheser gibi 1.seviye herhangi bir üretim veya toplama puanına verenler üretebilisin diye zaman ile düzenlenebilir gibime geliyor.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
GLAUCOME
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Rock N Roll

Mesaj gönderen GLAUCOME »

onlar saheser oldukarlı için aynı saheser silahlar gibi olur sen kafana takma kardeş.
Sunucu=Teşkilat
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
hezae
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen hezae »

Yani aktarılamıyor ise lokman,sarraf,madenci,zırhcı,silahtar,kimyacı olarak her turlu sekilde uretilebilmesi gerekir.cunku sırf o esyalar icin car kassam gene savascı şifa buyucu olarak,hepsi silahtar ve zırhcı olmak zorunda kalacak.buna kim eyvallah der ?
düzelir inşallah diyorum.zaten recetelerde isteyip de oyunda olmayan materyaller var henuz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön