Özel Sürüm Paketi
Özel Sürüm Paketi
Bazı alanlar diyor ki içinde plus için gerekli olan şey çıkmadı böyle bir şey olabilir mi?Olursa aldığımızda ne yapmamız gerek acaba ?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Özel Sürüm Paketi
ARKADASIM
PAZAR GUNU CARREFOURDAN ALDIM YUKLEDIM HARIKADA CALISIYOR
SIFRELER CD NIN KAPAGINDA ACINCA ALTTARAFTA YAZIOR BIRAZ KUCUK YAZILAR AMA GOREBILIRSIN OK BI SORUN YOK YANI POSTERI BEGENMEDIM AMA 50 KERE KATLAMISLAR IZLERINDEN BISEYE BENZEMIYOR AYRICA ICINDEKI KITAPCIKTA COK UCUZ DUSUNULMUS BILDIGIMIZ SEYLERI YAZMISLAR FALAN ZATEN ALIRSAN 3 AYLIK PAKET ICIN ALCAN BENCE BUDA YETERLI DIR GERISINI AT ÇÖPE.
SIFRELER CD NIN KAPAGINDA ACINCA ALTTARAFTA YAZIOR BIRAZ KUCUK YAZILAR AMA GOREBILIRSIN OK BI SORUN YOK YANI POSTERI BEGENMEDIM AMA 50 KERE KATLAMISLAR IZLERINDEN BISEYE BENZEMIYOR AYRICA ICINDEKI KITAPCIKTA COK UCUZ DUSUNULMUS BILDIGIMIZ SEYLERI YAZMISLAR FALAN ZATEN ALIRSAN 3 AYLIK PAKET ICIN ALCAN BENCE BUDA YETERLI DIR GERISINI AT ÇÖPE.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Merhabalar
Boyle bir olay dahilinde gerekli sikayeti ikvdestek'e yapiniz.
Teknik ekip hic bir oyuncuyu magdur etmez
Boyle bir olay dahilinde gerekli sikayeti ikvdestek'e yapiniz.
Teknik ekip hic bir oyuncuyu magdur etmez
- Leosmontuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
öyle birşey yok şuan 3 aylık plusum aktif:D
Zaten kitapcığın amacı oyuna yeni başlayan birine oyunu öğretmek.xrtoo yazdı:ARKADASIM
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Ya hayır plusı yüklemek için içinde olan şey çıkmadı felan diyen vardıda neyse hepinize teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER