Üzgünüm Ahmet ''Haniballlll'' sahtelerin oyununa geldim
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Üzgünüm Ahmet ''Haniballlll'' sahtelerin oyununa geldim
Çok üzgünüm 1 levellik sahte çakalların oyununa geldim, ne diyim bilmiyorumki ama hakkını helal et, özür dilerim.. Biliyorum bu gün çok forum kirliliği yaptım herkesten özür dilerim.
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Üzgünüm Ahmet ''Haniballlll'' sahtelerin oyununa geldim
Dün ben sana mynetteki çarımı senin sobee hesabına mı aktaralım dedim, ayıp ya bu nası bi yalan, bende nasıl bir oyuna geldiysem özür mesajı atıyorum foruma. Ya sen çok büyük bir yalancısın ya da yine sahtelerin oyununa geliyosun. Oynama hevesim kalmadı içimde.sgpkjmr yazdı: Bu kadar yüzsüz adi bir insanın konusunu okuyacak kadar boş vakti olan kişiler
ben Haniballlll...
Benim böyle birşey yaptığıma inanabilirsiniz.Ama ben"Hanıballllll" değilim"Haniballllll"ım..
Diyeceksiniz ki durduk yere mi iftira atıyor . Hayır dün bana mynette ki çarımı senin sobee hesabına geçirelim oynarsın,ben artık oynamicam paralar da var kullanırsın dedi.ki -( ben bu vatandaşı dün sığınak lar için kurulan grupta tanıdım.Makineye girmesi için gereken parayı da verdim.)Gerek yok dedim.Israr etti telefon numaranı ver dedi.Onca oyun tecrübesinde amacı anlamamak mümkün değil.. Sen üye bilgilerini ver ben geçiririm dedim .Sonra neyse dedi çıktı .Haniballllıll die fake hesap açtı .Amacın ne yiğit diince çıktı ve bu gereksizliği ve yüzsüzlüğüyle buraya konu açtı .
bu kadar boş konuya verilen bu cevabı okuyarak hayatınızdan çalınan 3 dakika için özür dilerim.
Kolay gelsin . I'm Haniballllll -Hanniballxgirl-Hanniballxgirll-Haniballll-Haniballl-Hanniballxgsxbank ...
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
Re: Üzgünüm Ahmet ''Haniballlll'' sahtelerin oyununa geldim
adımı kullanmayı bırak artık.Ben seni Allah'a havale ediyorum.sende reel hayatında bu tür iftiralarla karşılaşırsında, insanların iftiralar sonucu düştüğü durumları anlarsın.1 levellik çar açıpta şifre istemişler hikaye hepsi.Özel yaşantımdan ötürü belirli periyotlarla giremediğim oyuna tekrar girdiğimde karşılaştığım bu durumlar,sadece sizi lanetlememe sebep oluyor.Fakat insanları tanıyarak sürekli yeni tecrübeler edinmemide sağlıyor.İkv'nin en büyük getirisi de bu oldu bana . Yüzün varsa cevap yazmassın .Daha fazla uzatırsan,daha fazla üzülürsün .
Kolay gelsin herkese .
:arrow: I'm Haniballllll -Hanniballxgirl-Hanniballxgirll-Haniballll-Haniballl-Hanniballxgsxbank ...
Kolay gelsin herkese .
:arrow: I'm Haniballllll -Hanniballxgirl-Hanniballxgirll-Haniballll-Haniballl-Hanniballxgsxbank ...
Haniballllll