Öncelikle herkese merhabalar.Oyunumuzu yaklaşık 3 yıldır Beyazköşk sunucusunda oynamaktayım.Bugüne kadar hiç bir ceza veya da susturulma olayım olmadı takii bugüne kadar

Evet bugün 3 yıl aradan sonra susturuldum.Lakin susturulma cezam neye dayanıyor ve ne tür bir konuşma sonrası böyle bir karara bağlandı?Acaba sayın yöneticilere giden şikayetler benim zamanında yaptığım gibi konuşma paneli tam olarak büyütülüp açıldıkan sonramı gönderiliyor yoksa sadece şikayet et butonunamı basılıp gönderiliyor?Oyun içindeki herkes birilerine laflar sözler söylüyor kesenler kesilenlere kesilenler kesenlere sinir olmamak elde değil.Ama bence bununda çözümü var Lütfen konuşma penceresine eğer yapılabiliyorsa bot atın belli başlı küfürleri ekleyip botu sürekli devrede tutun bizde genel konuşuyorum bir anlık sinirle yazdıklarımız yüzünden güme gitmeyelim Gerçi benim yazdığımda (olayı gayet net biliyorum)abartılacak yada susturulmaya yönelik bir konuşma değildi.Son olarak lütfen bu konuya bir çözüm bulun artık ne küfür edilsin nede küfür e karşı maruz kalmayalım Teşekkürler
Kabusxwhitewolf whitewolf hunxatilla
Beyazköşk