Gece Zırhları Hatamıdır ?_?
Gece Zırhları Hatamıdır ?_?
Arkadaslar Gece Zırhları Hatalı mıdır =? ..Alacakktım ama korkutugum için alamdım. Kimisi banlanma tehlikesi oldugunu söyledi. .Örgülüxsorcerer acıklama yaptı ama tam anlamadım. .Bilgi İstiyorum Yardım edin.
Re: Gece Zırhları Hatamıdır ?_?
HAta Veya Değil Ama Bu Çarın Banlanmasına Neden Olmaz.
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
PEki Htamı alacam da
Tutup sazan gibi itemsiz boş zırha 15m verme de...
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Veren Var 
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
+1bailamo yazdı:Tutup sazan gibi itemsiz boş zırha 15m verme de...
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Gece zırhları hata olup , oyun yönetimi tarafından bazıları toplanmış bulunmakta.Fakat hepsi toplanamadığı için bazı oyuncularda zırhlar kalmıştır.Hata çözülmüştür.Almak veya almamak size kalmış birşeydir.Hiç bir şekilde bir ceza uygulanmaz.Datalar ile oynayıp sizlere satmaya çalışabilirler DİKKAT EDİN.!Sahxyilan yazdı:Arkadaslar Gece Zırhları Hatalı mıdır =? ..Alacakktım ama korkutugum için alamdım. Kimisi banlanma tehlikesi oldugunu söyledi. .Örgülüxsorcerer acıklama yaptı ama tam anlamadım. .Bilgi İstiyorum Yardım edin.
EĞLENMEYİ BİLENE ,, İYİ EĞLENCELER.!
GeNCFBxLiDeRR yazdı:Gece zırhları hata olup , oyun yönetimi tarafından bazıları toplanmış bulunmakta.Fakat hepsi toplanamadığı için bazı oyuncularda zırhlar kalmıştır.Hata çözülmüştür.Almak veya almamak size kalmış birşeydir.Hiç bir şekilde bir ceza uygulanmaz.Datalar ile oynayıp sizlere satmaya çalışabilirler DİKKAT EDİN.!Sahxyilan yazdı:Arkadaslar Gece Zırhları Hatalı mıdır =? ..Alacakktım ama korkutugum için alamdım. Kimisi banlanma tehlikesi oldugunu söyledi. .Örgülüxsorcerer acıklama yaptı ama tam anlamadım. .Bilgi İstiyorum Yardım edin.
+1
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
GeNCFBxLiDeRR yazdı:Gece zırhları hata olup , oyun yönetimi tarafından bazıları toplanmış bulunmakta.Fakat hepsi toplanamadığı için bazı oyuncularda zırhlar kalmıştır.Hata çözülmüştür.Almak veya almamak size kalmış birşeydir.Hiç bir şekilde bir ceza uygulanmaz.Datalar ile oynayıp sizlere satmaya çalışabilirler DİKKAT EDİN.!Sahxyilan yazdı:Arkadaslar Gece Zırhları Hatalı mıdır =? ..Alacakktım ama korkutugum için alamdım. Kimisi banlanma tehlikesi oldugunu söyledi. .Örgülüxsorcerer acıklama yaptı ama tam anlamadım. .Bilgi İstiyorum Yardım edin.
Gece zırhları şu anda hatalı. Çünkü 49 lewel zırhta 25 30 lewel zırhta olacak item var ve hatta üretimi var. Aynı zamanda üretimde en iyi maden olarak istediği şey ısırgan tohumu ve 3 5 malzemeden öte bişey deil. Sizce hata olmasa urban zırhın üretimi 20m i bulurken bu zırhın üretimi bedava olabilirmi
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir