OYUNUN YONETICILERI BILE SORUNLU
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
OYUNUN YONETICILERI BILE SORUNLU
arkadaslar kındar arkadasımızdan yardım ıstıyorum bı gerızekalı bı ınsan gelıyo ortaya bı laf atıo yardım ıstedıgımız kısılık sayfayı kılıtleyerek bıze cevap verıo ......IKV CAMIASI YARDIMLARINIZ ICIN SAOLUN BUNDAN SONRA DAHA BU OYUNU OYNAMIYORUM ........BENIM CARIMLA BIRI GRERSE O BEN DIILIMDIR BASKASIDIR ... OYUNUNUZLA SIZE BASARILAR DILERIM .. GORUSMEMEK UZERE.... :mrgreen: :twisted:
Re: OYUNUN YONETICILERI BILE SORUNLU
bi tane konu açmış yardım istemiş birileri araya girmiş laf falan atmış sonra kindar konuya kilit atmış
anladığım kadarıyla bu dimi oxygen bu mu anlattığın şey...
anladığım kadarıyla bu dimi oxygen bu mu anlattığın şey...
-
- İri Fare Avcısı
Bu oyunun yonetıcılerı bıle sorunlu cocugun bırı gelıo bı laf atıo ortaya YARDIM ıstedıgımız KINDAR arkadasımzda bana bılgı vermek yerıne gelıp sayfayı kılıtlıo ne dıyelım ....(İnSaNlAr)...Sadece suna yanıyorum ben bole ınsanların bulundugu oyunu senelerce neden oynadım ... İyi Günler
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Choosensxoxygen yazdı:Bu oyunun yonetıcılerı bıle sorunlu cocugun bırı gelıo bı laf atıo ortaya YARDIM ıstedıgımız KINDAR arkadasımzda bana bılgı vermek yerıne gelıp sayfayı kılıtlıo ne dıyelım ....(İnSaNlAr)...Sadece suna yanıyorum ben bole ınsanların bulundugu oyunu senelerce neden oynadım ... İyi Günler
HakLsın , Yönetici Dediğin Her Lafa Kulak Asarsa İşimiz Var Demektir .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
-
- İri Fare Avcısı
Yazık valla bu oyunu senelerce oynamısız helal olsun ne dıyelım baska.