AYRIMCILIK
- Deepfreezz
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
AYRIMCILIK
Oyunda klanalr arasındaki ayrımcılığa bi son verilmesini rica ediyorum plus üye olduğumuz halde oyunda yeterince rahat davranamıyoruz görev almak ve blgeler arasında geçişlerde sorun yaşıyoruz ve GM denen kişiler sadece bi klana yardım etmesinide gerçek bi tarafsızlık ilkesine uymadığını görüyor ve düzeltilmesini rica ediyorum
- ExpectoPatronuS
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: AYRIMCILIK
Klanlar arası ayrımcılık derken neyi kasdettin,oyunda rahat davranmak da ne? :mrgreen:

▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
1. arzlar ve lodosların sayısı esıt degıl ve arada acayıp bır fark varExpectoPatronuS yazdı:Klanlar arası ayrımcılık derken neyi kasdettin,oyunda rahat davranmak da ne? :mrgreen:
2. lodoslar mıgrat gırısı sıgınak gırısı yeraltı gırı emınonu banka ve bır buyuk bır olay oldumu hemen cogalıyorlar
arzlar ıse arada meteor cıkısı tutuyor onuda 2 grup lodos gelıp dagıtıyor zaten
3. gm ler genellıkle lodos klanını tercıh edıyor
4. arzlar da fazla adam olmadıgı ve sıgınak mıgratları rahatca gıremedıklerı ıcın saglam gruplar kuramıyoruz
[/color]
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Deepfreezz
- Acemi Savaşçı

enson tornavida gm in tank olup migratda lodsları yönelrmesi
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
arkadalar zaten bazı sobeenin yönetildiği mekana bakığımzda etrafda lodos bayrakları var
<)
zembekoğlu ve tornavida hergün teskilata gelip lodoslara yarndım ediyorlar.Bizne neyiz? eşek başımı?
-
DoGanSarLi
- FareAdam Düşmanı

Biliyor musunuz yakında Arzın Çocukları Klanı kalcakmış :lol:
İyice saçmalamaya başladınız arkadaşlar. İsteyen Lodos olur isteyen Arz. Birisini gidipde zorla Arz yapamazsınız. Yok Miğrat girişi Lodos Sancağına yakınmış. Oyundan istediğinizi elde edemeyince hemen bahane üretmeye çalışıyorsunuz.
İyice saçmalamaya başladınız arkadaşlar. İsteyen Lodos olur isteyen Arz. Birisini gidipde zorla Arz yapamazsınız. Yok Miğrat girişi Lodos Sancağına yakınmış. Oyundan istediğinizi elde edemeyince hemen bahane üretmeye çalışıyorsunuz.
- Senfony
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Revenge of Nobility
3 saattir mısır çarşısına girmeye çabalayıp giremeyen bir arz nasıl bir ruh halinde olur siz düşününDoGanSarLi yazdı:Biliyor musunuz yakında Arzın Çocukları Klanı kalcakmış :lol:

Eline , beline , diline sahip ol !
bahanemı uretıyoruzDoGanSarLi yazdı:Biliyor musunuz yakında Arzın Çocukları Klanı kalcakmış :lol:
1.sı arz klan lıderı ve muhafızları kadın
2.sı genelde tarıh akısında lodos klan lıderı kadım hıdranın kafasını kesmıs yanı guclu bır lıder
ve oyunda arz olan ılgı cok az ve artık bu sıgınak ve mıgratlardan sonra arz klanından cıkanların sayısı artmaya basladı
cunkı adam oyunda hıc rahat hareket edemıyor sıgınaga gıreceksın adam saat lerce kapının onunde dıkılmıs gecırtmıyor
mıgrata gırıceksın yıne ızın vermıyorlar yeraltına ınemıyorsun meteor kraterden gecemıyorsun bankaları kullanamıyorsun
sımdı bu durumda kım arz olmak ıster ve bu duruma hala cozum bulmadılar bu gıdısle ben de lodos olucam saatlerce bır yere gırememekten bıktım oyunmu oynuyoruz ıskencemı bellı degıl ve kendın den cok emın olan kurucular hala bu duruma
bır care bulmak yerıne sıgınak ve mıgratların gıttıler onların alanına yerlestırdıler tebrık ederım onları :geek:
handanın ölümü
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Bak bügün karşilaştğım olay dedi bana arkadaşım kesme görev var tabi gel dedim bak 3 saniye geçmedi arkadan bi durdurma attı öldüm ya artık ne denebilriki klan savaşında bakın 3 tane gm vardı bizde okadar fazlada değildik gittik bak lodoslar bizi teker teker öldürdü bak gm ler bizim tarafımızdkailer hemen lodoslara GEÇTİ ....... artık yaniii klan ayrımcılığı başladı ya bu ne biçim iş adama diyorım kardeim bi görevi alıp çıkcam küfür ediyor ee nerde eşitlik ??? hatta durun gm tornavida artık hangi sunucudaysa lodosların görevini yapyıomuş arzlarda anlamsın diye kesiyolar kapida eee bi arz girecek foto alacak diyecekki aga sen ne yapıyosun yemiyo ki görsünfenomen yazdı:bahanemı uretıyoruzDoGanSarLi yazdı:Biliyor musunuz yakında Arzın Çocukları Klanı kalcakmış :lol:
1.sı arz klan lıderı ve muhafızları kadın
2.sı genelde tarıh akısında lodos klan lıderı kadım hıdranın kafasını kesmıs yanı guclu bır lıder![]()
ve oyunda arz olan ılgı cok az ve artık bu sıgınak ve mıgratlardan sonra arz klanından cıkanların sayısı artmaya basladı
cunkı adam oyunda hıc rahat hareket edemıyor sıgınaga gıreceksın adam saat lerce kapının onunde dıkılmıs gecırtmıyor
mıgrata gırıceksın yıne ızın vermıyorlar yeraltına ınemıyorsun meteor kraterden gecemıyorsun bankaları kullanamıyorsun
sımdı bu durumda kım arz olmak ıster ve bu duruma hala cozum bulmadılar bu gıdısle ben de lodos olucam saatlerce bır yere gırememekten bıktım oyunmu oynuyoruz ıskencemı bellı degıl ve kendın den cok emın olan kurucular hala bu duruma
bır care bulmak yerıne sıgınak ve mıgratların gıttıler onların alanına yerlestırdıler tebrık ederım onları :geek: