Oyunu ilk cıktıgı günden başlayarak baya uzunbir süre oynadıktan sonra bırakmaz zorunda kaldım.
Ozamnalr cogu oyuncuyu tanıyordum. Bu tanıdıklarımdan kimler var çok merak ediyorum.
Yazarlarsa sevinirim...
KİMLER VAR ESKİLERDEN (alfo)
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: KİMLER VAR ESKİLERDEN (alfo)
gel gel bay kişi senın gibi dönüş yaptı dumandan tut fred ezzacı çakıl ultra dağa çok dönüş yapan var sende el
oflu
oflu
The mad dog chasing fish anchovy
]

- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
hatırladım seni,sende beni hatırlarsın umarım, ben yaİSTİKLALyaÖLÜM ve xAspendoSxalfo yazdı:Oyunu ilk cıktıgı günden başlayarak baya uzunbir süre oynadıktan sonra bırakmaz zorunda kaldım.
Ozamnalr cogu oyuncuyu tanıyordum. Bu tanıdıklarımdan kimler var çok merak ediyorum.
Yazarlarsa sevinirim...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
ben varım knkam ayıpsın memett mehmettt mehmetttttttttttttttttFianxaspendos yazdı:hatırladım seni,sende beni hatırlarsın umarım, ben yaİSTİKLALyaÖLÜM ve xAspendoSxalfo yazdı:Oyunu ilk cıktıgı günden başlayarak baya uzunbir süre oynadıktan sonra bırakmaz zorunda kaldım.
Yazarlarsa sevinirim...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Seni unutana item düşmesin be memo ' mTskxgenelkrmay yazdı:ben varım knkam ayıpsın memett mehmettt mehmetttttttttttttttttFianxaspendos yazdı:hatırladım seni,sende beni hatırlarsın umarım, ben yaİSTİKLALyaÖLÜM ve xAspendoSxalfo yazdı:Oyunu ilk cıktıgı günden başlayarak baya uzunbir süre oynadıktan sonra bırakmaz zorunda kaldım.
Yazarlarsa sevinirim...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
knkam senın loncan varmı?Fianxaspendos yazdı:Seni unutana item düşmesin be memo ' mTskxgenelkrmay yazdı:ben varım knkam ayıpsın memett mehmettt mehmetttttttttttttttttFianxaspendos yazdı:hatırladım seni,sende beni hatırlarsın umarım, ben yaİSTİKLALyaÖLÜM ve xAspendoSxalfo yazdı:Oyunu ilk cıktıgı günden başlayarak baya uzunbir süre oynadıktan sonra bırakmaz zorunda kaldım.
Yazarlarsa sevinirim...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- warning
- İskele Babası
Bende eskiler gibi oyunu bırakanlardanım selametle..
adsızkız-BaLyOzX-warning
adsızkız-BaLyOzX-warning

- antre
- Şarapçı'nın Sırdaşı
antrepomania -antrepoIII-antrepolitan antrea fianxartuğalfo yazdı:Oyunu ilk cıktıgı günden başlayarak baya uzunbir süre oynadıktan sonra bırakmaz zorunda kaldım.
Yazarlarsa sevinirim...
Antre,antrepomania,antrepolitan,antrepoIII Fianxartuğ

Ben varım Alfom ama gerçeği unutmuşundur beni
:lol:
Kör memet orda koskoaca üyelik adı var Fianxaspendos diye körTskxgenelkrmay yazdı:knkam senın loncan varmı?Fianxaspendos yazdı:Seni unutana item düşmesin be memo ' mTskxgenelkrmay yazdı:ben varım knkam ayıpsın memett mehmettt mehmetttttttttttttttttFianxaspendos yazdı:hatırladım seni,sende beni hatırlarsın umarım, ben yaİSTİKLALyaÖLÜM ve xAspendoSxalfo yazdı:Oyunu ilk cıktıgı günden başlayarak baya uzunbir süre oynadıktan sonra bırakmaz zorunda kaldım.
Yazarlarsa sevinirim...
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso