'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
İLK demişsiniz, ama Şahcihan, SAVAŞÇISAVAŞ ve Montezuma yani Gençkurt zaten TT defalarce kemişlerdi.
Komikdir ki bütün taktikleri bilerek içeri girip kesip bunuda forumda "kahramanlık, şov, büyük başarı, lodosun gücü" gibi nidalarla yaymak
Ve yine komiktir ki bu kadar taktiğin bilinmesine rağmen 3. günde kesebilme başarısı göstermişlerdir, bizim TT'siz gurubumuz ilk dakikalarda Düşünen Adamı öldürmüştür
Sorarım size İKV oyuncuları, 6 kişilik grubun 3'ü tester ise ve geri kalanlara da 8 aylık bir deneyimin notları verilirse bu nedir ?
Diyeceksiniz ki RoA'da TT yok mu ? evet var ama bizim grubumuz yani kesim gurubumuzda TT bulunmaz, bizim TT'lerimiz bölgeleri ve boss'ları merak eden üyelere göstermek için grup bölgelerine girdiğimiz gruplarda yer alır, kesim grubumuz kendi taktik sistemiyle sunucuda İLK Düşünen Adam, İLK Motorin kesimini yapmıştır, ve Kenana yine kendi taktikleriyle ulaşıp canını 48'e indirmişlerdir, süre dolması nedeniyle kesememiş ve geri dönmüşlerdir ve yakında Kenanı İLK TT desteği olmadan kesen grup olacaklar