Biz migratta evocotileri geçip, Junoma kadar geldik.. Junomu kesmeden geçip Cehennem Tazılarının olduğu döner merdivenlere geldik 4 tazıyı geçtik ama sonra maalesef süremiz bitti atıldık
Kesim Şekilleri
- Taskopru37
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kesim Şekilleri
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bazı boss ları kesmek çok zor.. Junom ve Düşünen Adam gibi. Taktik ve stratejinizi paylaşırsanız güzel olur..
Biz migratta evocotileri geçip, Junoma kadar geldik.. Junomu kesmeden geçip Cehennem Tazılarının olduğu döner merdivenlere geldik 4 tazıyı geçtik ama sonra maalesef süremiz bitti atıldık
Düşünen Adamı ise kesmek daha nasip olmadı.. Taktik ve stratejilerinizi paylaşırsanız herkes bilgilenir daha iyi kesimler olur..
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Re: Kesim Şekilleri
bodoslama dal işte :mrgreen:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
çok komikTokerx yazdı:bodoslama dal işte :mrgreen:
Bak şimdi düşüneni kesmenin yolu şudur 3 büyü 2 şifa 1 tank savaşcı tank üstüne cekcek anrayla durmadan şfiacıalr can bascakbüyücüler indircek biticek bu kadarTaskopru37 yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi bazı boss ları kesmek çok zor.. Junom ve Düşünen Adam gibi. Taktik ve stratejinizi paylaşırsanız güzel olur..
Biz migratta evocotileri geçip, Junoma kadar geldik.. Junomu kesmeden geçip Cehennem Tazılarının olduğu döner merdivenlere geldik 4 tazıyı geçtik ama sonra maalesef süremiz bitti atıldıkDüşünen Adamı ise kesmek daha nasip olmadı.. Taktik ve stratejilerinizi paylaşırsanız herkes bilgilenir daha iyi kesimler olur..
<)
Arkadaşımızın dediği doğru fakat artık gruplara 16 kişi alıyorlar (Yanlış olabilir).3 TANK ,3 Şifacı ,5 ofansif ,5 büyücüBak şimdi düşüneni kesmenin yolu şudur 3 büyü 2 şifa 1 tank savaşcı tank üstüne cekcek anrayla durmadan şfiacıalr can bascakbüyücüler indircek biticek bu kadar
Tanklar arkadaşımızın dediği gibi düşmanları çekecek.Tanklar hep hiddet yaratmalı.Çünkü ofansif daha yüksek vuracağı için yaratık ona dönecek.TANK'ın canı çok yüksek olduğu için şifacı da olunca
Yanınıza iksir almanız çok önemli.Canınızı 2 defa kullanmanızı sağlayabilir.Sakın küçük can şişelerinden almayın.Ofansiflerin alması gereken bir de kudret iksiridir.
Ben böyle bir taktik uyguladım yararlı olduysa ne mutlu bana!
Beyaz Köşkte oynayan war mı?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
16 kişi falan değil yuh 16 kişi olsa o bölgeyi bitirmek 5 dk sürmez.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
hitman47 yazdı:Arkadaşımızın dediği doğru fakat artık gruplara 16 kişi alıyorlar (Yanlış olabilir).3 TANK ,3 Şifacı ,5 ofansif ,5 büyücüBak şimdi düşüneni kesmenin yolu şudur 3 büyü 2 şifa 1 tank savaşcı tank üstüne cekcek anrayla durmadan şfiacıalr can bascakbüyücüler indircek biticek bu kadar
Tanklar arkadaşımızın dediği gibi düşmanları çekecek.Tanklar hep hiddet yaratmalı.Çünkü ofansif daha yüksek vuracağı için yaratık ona dönecek.TANK'ın canı çok yüksek olduğu için şifacı da oluncatank bekleyecek ofansifin kesmesini.Büyücüler boş durmamalı.Tesla kurulmuyordu herhalde grup bölgelerinde.
Yanınıza iksir almanız çok önemli.Canınızı 2 defa kullanmanızı sağlayabilir.Sakın küçük can şişelerinden almayın.Ofansiflerin alması gereken bir de kudret iksiridir.
Ben böyle bir taktik uyguladım yararlı olduysa ne mutlu bana!
Beyaz Köşkte oynayan war mı?
Doğru demişsin fakat narayı devamlı atmayacak işte ve büyücüler devamlı vurmayacak.Örnegin büyücüler buzu attıktan sonra düşünen onlara dönüp koşarken savaşçı narayı basacak tekrar ona dönecek bu şekilde 1.5 saatte kesersin
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
DeathLord yazdı:
hitman47 yazdı:Bak şimdi düşüneni kesmenin yolu şudur 3 büyü 2 şifa 1 tank savaşcı tank üstüne cekcek anrayla durmadan şfiacıalr can bascakbüyücüler indircek biticek bu kadar
Doğru demişsin fakat narayı devamlı atmayacak işte ve büyücüler devamlı vurmayacak.Örnegin büyücüler buzu attıktan sonra düşünen onlara dönüp koşarken savaşçı narayı basacak tekrar ona dönecek bu şekilde 1.5 saatte kesersin
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
2 ileti gönderdim kusura bakmayın üsttekinde yanlış kişiden alıntı yaptım