Kesim Şekilleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Taskopru37
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Kesim Şekilleri

Mesaj gönderen Taskopru37 »

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bazı boss ları kesmek çok zor.. Junom ve Düşünen Adam gibi. Taktik ve stratejinizi paylaşırsanız güzel olur..
Biz migratta evocotileri geçip, Junoma kadar geldik.. Junomu kesmeden geçip Cehennem Tazılarının olduğu döner merdivenlere geldik 4 tazıyı geçtik ama sonra maalesef süremiz bitti atıldık :) Düşünen Adamı ise kesmek daha nasip olmadı.. Taktik ve stratejilerinizi paylaşırsanız herkes bilgilenir daha iyi kesimler olur..
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Re: Kesim Şekilleri

Mesaj gönderen Tokerx »

bodoslama dal işte :mrgreen:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

Tokerx yazdı:bodoslama dal işte :mrgreen:
çok komik
Taskopru37 yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz gibi bazı boss ları kesmek çok zor.. Junom ve Düşünen Adam gibi. Taktik ve stratejinizi paylaşırsanız güzel olur..
Biz migratta evocotileri geçip, Junoma kadar geldik.. Junomu kesmeden geçip Cehennem Tazılarının olduğu döner merdivenlere geldik 4 tazıyı geçtik ama sonra maalesef süremiz bitti atıldık :) Düşünen Adamı ise kesmek daha nasip olmadı.. Taktik ve stratejilerinizi paylaşırsanız herkes bilgilenir daha iyi kesimler olur..
Bak şimdi düşüneni kesmenin yolu şudur 3 büyü 2 şifa 1 tank savaşcı tank üstüne cekcek anrayla durmadan şfiacıalr can bascakbüyücüler indircek biticek bu kadar
<)
hitman47
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen hitman47 »

Bak şimdi düşüneni kesmenin yolu şudur 3 büyü 2 şifa 1 tank savaşcı tank üstüne cekcek anrayla durmadan şfiacıalr can bascakbüyücüler indircek biticek bu kadar
Arkadaşımızın dediği doğru fakat artık gruplara 16 kişi alıyorlar (Yanlış olabilir).3 TANK ,3 Şifacı ,5 ofansif ,5 büyücü

Tanklar arkadaşımızın dediği gibi düşmanları çekecek.Tanklar hep hiddet yaratmalı.Çünkü ofansif daha yüksek vuracağı için yaratık ona dönecek.TANK'ın canı çok yüksek olduğu için şifacı da olunca :) tank bekleyecek ofansifin kesmesini.Büyücüler boş durmamalı.Tesla kurulmuyordu herhalde grup bölgelerinde.

Yanınıza iksir almanız çok önemli.Canınızı 2 defa kullanmanızı sağlayabilir.Sakın küçük can şişelerinden almayın.Ofansiflerin alması gereken bir de kudret iksiridir.

Ben böyle bir taktik uyguladım yararlı olduysa ne mutlu bana!

Beyaz Köşkte oynayan war mı?
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

16 kişi falan değil yuh 16 kişi olsa o bölgeyi bitirmek 5 dk sürmez.
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

;)
hitman47 yazdı:
Arkadaşımızın dediği doğru fakat artık gruplara 16 kişi alıyorlar (Yanlış olabilir).3 TANK ,3 Şifacı ,5 ofansif ,5 büyücü

Tanklar arkadaşımızın dediği gibi düşmanları çekecek.Tanklar hep hiddet yaratmalı.Çünkü ofansif daha yüksek vuracağı için yaratık ona dönecek.TANK'ın canı çok yüksek olduğu için şifacı da olunca :) tank bekleyecek ofansifin kesmesini.Büyücüler boş durmamalı.Tesla kurulmuyordu herhalde grup bölgelerinde.

Yanınıza iksir almanız çok önemli.Canınızı 2 defa kullanmanızı sağlayabilir.Sakın küçük can şişelerinden almayın.Ofansiflerin alması gereken bir de kudret iksiridir.

Ben böyle bir taktik uyguladım yararlı olduysa ne mutlu bana!

Beyaz Köşkte oynayan war mı?

Doğru demişsin fakat narayı devamlı atmayacak işte ve büyücüler devamlı vurmayacak.Örnegin büyücüler buzu attıktan sonra düşünen onlara dönüp koşarken savaşçı narayı basacak tekrar ona dönecek bu şekilde 1.5 saatte kesersin
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

DeathLord yazdı:;)
hitman47 yazdı:

Doğru demişsin fakat narayı devamlı atmayacak işte ve büyücüler devamlı vurmayacak.Örnegin büyücüler buzu attıktan sonra düşünen onlara dönüp koşarken savaşçı narayı basacak tekrar ona dönecek bu şekilde 1.5 saatte kesersin

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

2 ileti gönderdim kusura bakmayın üsttekinde yanlış kişiden alıntı yaptım :)

Ais Ezhe(R)

SusTuRun

“Genel Etkileşim” sayfasına dön