Gurup BLG ve ikv hakkında

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ATILAY
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Gurup BLG ve ikv hakkında

Mesaj gönderen ATILAY »

ikv yönetimine bu oyunu bizlere sundukları için tşk eder ve bir oyuncu olarakda biraz eleştiri yapma hakkım olduğunu düşünmekteyim.1) gurup bölgelerinde grv yapabilmek için baya bir vakit harçamak gerekiyor,peki işde çalışanlar okula gidenler bukadar vakiti nerden bulaçaklar ? 2) okadar çok item ve efsuna boguldukki bana göre kimse bişi üretmiyo belli başlı itemler hariçinde.3) gurup bölgelerinde şaheser silahı olanları alıyorlar guruplara ya olmayanlar ne yapaçaklar grv lvl baktıgınızda çoğu grv 49 lvl altında buda şaheser kullanmaya engel oluyor ? 4)gurup bölgeleri grv leri ne veriyor peki madalya,mesela madalya+iridyum veya budaksız abanoz veya 4 yapraklı yonca olabilirdi madalya yanında artı olarak.5)son olarakda maden konusunda 1 tavsiyem olacak iridyum+budaksız+yonca gibi madenleri 3 liye bilirdiniz ki bu kadar oyuncuyu 2 şer tane madene mahkum ettiniz ,pc hızlı olanı var yavaş olanı var,kablo net kullanan var kullanmayan var:? 6) büyücüler çok kuvvetli oldu deniliyor savaşcılara gelen yeni yeteklerde sayasinde savaşcı 1 vuruşda büyücünün canını yüzde 60 indiriyor benim gördüğümü söylüyorum sadece ? benim kafama takılanları sizlerle paylaşmak istedim,bu oyunu oynamamın amacı tamamen türk oyunu olması biraz muhabbet,kardeşlik,dostluk kurmak kimseyle bir alıp veremediğimde yokdur herkeze iyi oyunlar iyi forumlar. ;)
Aguila - Atılay - Altay - Aguilae

TEK YÜREK TEK VATAN TEK BAYRAK

“Genel Sohbet” sayfasına dön