Gece zırhı bozukmu bozuk degilse benden neden bi yönetici aldı lütfen cevap sitiyom ve beni çarımı banlamakla tehdit etti. BENDE verdim ve sunuda hala olan kişilerde var.acıklama bekliyom işte foto eger zırhı vermesem tehdit edildim sayın yöneticeleirm cevap bekliyorum eger öle bişi yoksa zırhımı geri istiyorum...
Aslında bu çok yanlış ama yönetimin bildiği bir iş vardır işe yaramaz zırh demiş zaten oyuncu sağa sola hava atmak için takıyor yoksa itemsiz zırhı ne yapsın eğer migrattan hakkıyla çıkarmışsa helaldir ama oyunun açığının kullanmişsa gm bunu yapma hakkı var
Zırhlarda bazı hatalar olduğundan dolayı zırhlar geri toplanmıştır. Gerek eski zırhların Gece Zırhına dönüşmesi, gerekse gurup bölgelerinden efsunsuz Gece Zırhı düşmesi planlanılan bir olay değildi. Bu nedenle zırhlarınız geri toplandı.
dostlukk yazdı:GM nacomment senden altığı zırhı İİZMİTLİİ ye verdi bunuda bilen varmı içinizde insanın GM tanıdığı olursa böle şeyler yaptırır adama ...........
ooooo bu dediğin işallah gerçek değildir işallah yoksa gerisini siz tahmin edin işallah gerçek değildir söylediklerin
dostlukk yazdı:GM nacomment senden altığı zırhı İİZMİTLİİ ye verdi bunuda bilen varmı içinizde insanın GM tanıdığı olursa böle şeyler yaptırır adama ...........
ooooo bu dediğin işallah gerçek değildir işallah yoksa gerisini siz tahmin edin işallah gerçek değildir söylediklerin
gerçek olma ihtimali vermiyorum duyduğum en saçma şey.o zırhlar herkesten toplandı.