Sığınak & Migrat [ Büyük Hatalar ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Quarismaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Sığınak & Migrat [ Büyük Hatalar ]

Mesaj gönderen Quarismaa »

Öncelikle Herkese Selamlar Olsun.

Grup Bölegeleri Geleli 2 Gün Oldu Fakat Şöyle birşey Var 6 Kişi Giriyoruz Saatlerce Uğraşıyoruz Zaman Öldürüyoruz Adamın Biri Canı Sıkılınca Cıkıyor Ve Herkes Çıkmak Zorunda Kalıyor.Her Girdigimizdede Böyle Oldu ve Bıktık Artık.

Sığınak [Hata]

Sığınakta Sabrı İyi Olan Arkadaslar Bulup Girdik ''Motorin''e Geldigimizde Fedaileri Kesip Tek Bıraktık Onu.Ofansifle Denedik Canı 80'dan İnmedi.Çıktık Tank Yaptık Bi Carı Fakat Nara Savunma Falan Hava Oldu 2 Vurusta Öldü Adam.

Migrat [ Hata ]

Migrat'ta Yaratıklar 3'er 5'er Geliyor Zor Bela Kesiyoruz Fakat 7 Kişi Gelmeleri Epey Bi Fazla'' Açıklamalarda Tek Başınıza Kesemezsiniz Bi Yaratıgı Yazıyor Kişi Başına 1 Yaratık Bile Hesaplarsak Ki Kesemeyiz 7 Epey Bi Fazla.

Genel [Hata]

Aldıgımız Görevler Uyguladıgımız Hersey Dahil 1 Yeni İtem Sahibi Bile Olamadık.Onu Geçin Saatler Öldürdük 2 Gündür Kasmadıgımız Yaratık Kalmadı ama Gel Görki Yeni Gelen Yaratıklardan Bile ''39 Level '' Zırh Düşüyor Hakmıdır Bu Yaptıgınız .Gözlükler Örneklerde 240 Bin Kp Görünüyordu Herkes Bilir Bunu Yaklasık 150 m Para Harcadık Rütbe Yapmak İçin Ama 60 Bin Kp Oldu Gözlükler Geriye Kalan 180 bin Kp'i Ne Yapıcas Simdi ???

Gelelim İlk Yazdıgım Paragrafa Canı Sıkılan Biri Çıkınca Hepimiz Çıkmak Zorunda Kalıyoruz 6 Kişi Yetmezken 5 Kişi En Sona Varmak Hayal Gibi. O Zaman Biz Grup Çalışması İstemiyoruz Kardesim Tek Kisilik Yerler Yapın Tamam Saatler Sürsün Ama Kesebilelim.Böyle Yaparak sadece Sinirlerimizi Gerip Arkadaslıklarımızın Bitmesine Sebep Oluyorsunuz.

Yazdıklarım Tamamen Yönetimedir ve Şahsi Düşüncelerimdir.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: Sığınak & Migrat [ Büyük Hatalar ]

Mesaj gönderen Canceazi »

Adamlar Düşünen adamı nasıl geçicez diye tartışma başlattılar ortam gerginken düşünen adamı kestik sonra tartışma büyüdü iki büyücü vardı bi tanesi çıktı tek zihinde üçlü yaratıklarda işe yaramadı malesef
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Itaat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Itaat »

Süpersin Mükemmel Söylemişsin Tebrik Ediyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

sana katılıyorum bu gün tam 2,5 saat miğratın sonuna geldik hapishaneye son cehenne mtazısını keserken öldük ve panzram miğrattan çıktı ve 2,5 saatlik emeğimiz boşa gitti
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

bence bir grup sayının artması gerek zaten ekranda boş yerde var 10 kişi veya 8 kişi olmalı...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

kesinlikle grup çalışması kalkmalı ya hiç bişey yapamıyorum oyunda ne arkadaşım var ne klanım var nede yardım eden var 1 görevde takılıp kalıyorum 3-4 aydır bekliyorum ne gruba alan var ne yardım eden var grup bölgelerine baksan yine öyle yapın tek kişilik yada 2 kişilik yerler mis gibi oynayalım grup aramak zorudna kalmayalım zaten oyunda çok az oyuncu var grup bulması dahada zor oluyor
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Bahsettiğin ilk hataya sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.. Dün 20'den fazla grup bölgelerine girdim bir tane bile efsunlu item veya reçete düşmedi. Sonra dedim belki orada düşmüyodur diye 47 level büyücüme girdim saatlerce onu kastım 48 level yaptım onda bile bile tek item efsunlu eşya veya reçete düşmedi.. Oyunda büyük bir ihtimal hata var ayrıca sadece bana değil dün sancak sunucusunda hiç kimseye efsunlu eşya düşmedi...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rotary »

Migrat [ Hata ]

Migrat'ta Yaratıklar 3'er 5'er Geliyor Zor Bela Kesiyoruz Fakat 7 Kişi Gelmeleri Epey Bi Fazla'' Açıklamalarda Tek Başınıza Kesemezsiniz Bi Yaratıgı Yazıyor Kişi Başına 1 Yaratık Bile Hesaplarsak Ki Kesemeyiz 7 Epey Bi Fazla.

Bunu geçmenin çok kolay bir taktiği var arkadaşım adamlara bakıp düşünürsen çok kolay bulursun ;) dediğim taktikle 2 şer 2 şer geliyorlar. Zaten 1 ini büyü kitliyor.2 dk da geçtik 7 liyi...
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Evet düşünen adamın bir yöntemi wardır sanıyorum ama geçilmiyor
Kullanıcı avatarı
Macroban
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Macroban »

DÜşünen adama büyücü tesla atıccak ve düşünen adam sürekli teslaya dalar oyuncuları gözü görmez siz geçiceksiniz o aarda

DÜN DENENDİ %100 BAŞARIDIR DENEYİN İNANMASSANIZ KENDİM DENEDİM
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön