Sayfayı guzel yapmıssınız ama oyun yuklenmyor
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Sayfayı guzel yapmıssınız ama oyun yuklenmyor
ıkv sayfasını guzl yapmıssınız ama SAYFAYI VIRUSLERLE DOLDURMUSSUNUZ ... BIDE SAYFANIN BASINA 700.000 BIN KISI YAZMISSINIZ AMA ARTIK BUNUN YUZDE KACI OYUNU YUKLEMISTIR ONUN HESABINIDA SIZ YAPIN ARTIK
Re: Sayfayı guzel yapmıssınız ama oyun yuklenmyor
virüs mü ?
virüs bulamadım ben sayfada
700.000 kişinin yarısı oyunu bıraktı emin olun
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
sanmıyorum o kadar kişinin oyunu bırakacağını. Yeni güncelleme savaşçılar için çok kötü oldu orası kesin fakat büyücüler için oyun şimdi başlıyor denilebilirMyrmidon yazdı:virüs mü ?

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
-
- İri Fare Avcısı
SENIN BILGISAYARIRNIN NE KADAR GUVENLI OLDUGU BELLI OLUO SU SAYFADA VIRUS BULAMADIN SAYFA RESMEN VIRUS KAYNIYOR BUNU GOREMICEK KADAR KAPTIRDINIZ KENDINIZI
ben indirmedim flaşla attım ve de tarattım esetle.Esetin bulamamış olma ihtimali var.Hiç açamazsan internet cafeden oynamanı tavsiye ederim oynarsan eğer ne kadar güzel olduğunu göreceksin yeni bölgelerinChoosensxoxygen yazdı:SENIN BILGISAYARIRNIN NE KADAR GUVENLI OLDUGU BELLI OLUO SU SAYFADA VIRUS BULAMADIN SAYFA RESMEN VIRUS KAYNIYOR BUNU GOREMICEK KADAR KAPTIRDINIZ KENDINIZI

-
- İri Fare Avcısı
BEN OYUN KOTU DIYE BISI DEMEDIM SADECE BIZI YONLENDIRDIKLERI SAYFA RESMEN VIRUS KAYNIO BILGISAYAR OYUNU ATARKEN KENDINI RESTLIO FLASLA ATMAYA CALISTIM YINE OLUO ARTIK BASKA SITELERDEN INDIRMEYE CALISICAZ DA O SITELERE GELMEDI HALENDAHA BU SERI FULLOYUN.COM BU ADRESTE VIRUSTEN ESER COK GUZEL BI SEKILDE INDIREBILIYOSUN FAKAT ORA GELMEDIGI ICIN BEKLEMK ZORUDAYIZ
istersen bir de dvd yi almaya çalış diyecem zaten o hiç bulunmuyor :mrgreen: bu arada küçük harflerle yazarsan daha iyi olur diye düşünüyorumChoosensxoxygen yazdı:BEN OYUN KOTU DIYE BISI DEMEDIM SADECE BIZI YONLENDIRDIKLERI SAYFA RESMEN VIRUS KAYNIO BILGISAYAR OYUNU ATARKEN KENDINI RESTLIO FLASLA ATMAYA CALISTIM YINE OLUO ARTIK BASKA SITELERDEN INDIRMEYE CALISICAZ DA O SITELERE GELMEDI HALENDAHA BU SERI FULLOYUN.COM BU ADRESTE VIRUSTEN ESER COK GUZEL BI SEKILDE INDIREBILIYOSUN FAKAT ORA GELMEDIGI ICIN BEKLEMK ZORUDAYIZ

oxygen seni şimdi çok daha iyi anlıyorum benim pc de sürekli reset atmaya başladı sığınığı oynayamadım adamakıllı :mrgreen:

-
- Salgın Koruyucusu