Arkadaşar Yaklaşık 3 Saatlik Seferberliğimiz Sonucunda Beyaz Şapkalı Adam ı Kafese Koyan Junon (Heretera) nın Cehennem tazılarında en çok zorladnığımız halde yetiştiğimiz Hapishane'de Beyaz şapkalı adamı Kurtarmak Amacıyla oraya gitmenizi tavsiye ederim.Çok Zorlandık.İlk Gidişimizdi.Oraya Görev Olmadığı Halde Gitmenizi Tavsiye etmem.
Grubumuz ;
Buralara Kdr Gelmemizde Bir Başarı AMa Belki DOğru Yoldan Gitseydik DAha İtemler Daha Degişik Manzaralar Görebilirdik Sağlık Olsun Tekrar Ama Migrata Gircez KuzEN Team Daha Kuklacıda Neler Yapcak !! Bu Bile Yetmeez
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
fth esat ahmet oyunu kurduğumuzda Burakxquietus yerine alırsınız beni hemen değilmi ? 0yunda hata var kuramıyorum geldiğimde daha iyi işler yaparız inşallah..selametle...(DiseaseXgrejuva)
Biz EbabiL Kuşuyuz GüLüm,
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...
13 haziranda migratt çoğu yere gittik heykelleri (Atkafalarını ) kestik yani 90 bin vuruşu kestik o Centurionu da kesecektik ama yanımızda iksir falan yoktu
Ama aklıma şu takıldı yol ayrımındaki 3 yoldan 2 sinin sonuna geldikte diğerine giden varmı bilmiyoruz.
Biz o 3 . yolada gidecektik süre bitti acaba o yoldan giden varmı ? Varsada bizlede paylaşabilirmi naeler yaptıklarını