Sayın İstanbul Kıyamet Vakti yöneticileri,devleri ve Sayın Mevlüt Dinç
Oynadığım sunucuda ortak düşünce Derindeki Sır 3.3 kötü olduğuydu yeni ofansif ve defansif modlarının olması oyuncuları sıkıntı içine soktu. Yeniliklerin kullanıcı sayısına olumsuz yansıyacağını düşünüyorum.Çünkü bir çok kişi pvp de (İKV tabiriyle ws) sakınma ,ağır ve sert vuruşu aynı anda kullanırdı.
İstanbul Kıyamet Vakti - Derindeki Sır 3.3
Re: İstanbul Kıyamet Vakti - Derindeki Sır 3.3
Sistemin değiştirilmesinin farkını güzelliğini sadece faydasını görünce anlayacaksınız. Mantıken bir karekter hem tank hem saldırı rolünü üstlenemez. Güç dengelerinin değiştirilmesi gerektiği artık sadece efsunların değil yeteneklerinde karşımızdaki üzerinde etkisini göreceğiz.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
oyuna başlar başlamaz oyunu bilmeyen bir kişinin bile savaşçıyı çok rahat kullanabildiğini biliyoruz.Artık oyunda sadece tür ler arası fark değil aynı türler arasındaki fark ta ortaya çıkacak.Bence çok iyi bir sistem.
Bana göre çok güzel oldu 49 lwl savaşçım var nerden geçersem geçeyim birşey olmuyordu çok iyi oldu bence.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ofansife 15 verin görün bkalaım 2 kati vurmuyomusunuz
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Her 3 sınıfda çok iyi dengelenmiş durumda. Yetenekleri kullanmaya alıştığınızda siz de göreceksiniz 
Valla her sınıfın Can Puanları artmış süper olmuş özellikle büyücüler çok süper oldu savaşçılar zor vuruyor artık bana 
Ama şu da var savaşçıları pvp şikayeti büyücülerin kaçmasıydı büyücü kesmek için hem defans hemde ofans lazım.

- ExpectoPatronuS
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Evet katılıyorum çok güzel olduturkoxHAMSTER yazdı:oyuna başlar başlamaz oyunu bilmeyen bir kişinin bile savaşçıyı çok rahat kullanabildiğini biliyoruz.Artık oyunda sadece tür ler arası fark değil aynı türler arasındaki fark ta ortaya çıkacak.Bence çok iyi bir sistem.

▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyri Beka
Aynen.turkoxHAMSTER yazdı:oyuna başlar başlamaz oyunu bilmeyen bir kişinin bile savaşçıyı çok rahat kullanabildiğini biliyoruz.Artık oyunda sadece tür ler arası fark değil aynı türler arasındaki fark ta ortaya çıkacak.Bence çok iyi bir sistem.
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead