@@ Yetenek Sistemi @@
@@ Yetenek Sistemi @@
Savaşçının yeni yetenek sistemi çok kötü olmuş...Eski yetenek sistemini isteyen ve destekleyen var mı?
Re: @@ Yetenek Sistemi @@
Kesinlikle yanılıyorsun,olması gerek oldu...makfal yazdı:Savaşçının yeni yetenek sistemi çok kötü olmuş...Eski yetenek sistemini isteyen ve destekleyen var mı?
For the justice and LODOS...

ben katılıyorum savaşçının yetenek sistemi berbat olmuş ama eski sistemin gelcenide sanmıorm savaşçı için idare edicez artık yada savaşçı çarda oynamıcaz
- AmisosEmmi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Her eklentide yeni yetenek gelmesine artık alıştı bu insanlar.
Zaten bu yetenek sistemini düzenleyebilirseler oyunu düzenlerler diye düşünüyorum
Zaten bu yetenek sistemini düzenleyebilirseler oyunu düzenlerler diye düşünüyorum
KarargaHxTeaM FAN !..!
Karakter Adı
/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter
color=#FF0000] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca
/color] Amisos
Sunucu : Tılsım
Karakter Adı
Karakter
Seviye : 49
Lonca
Sunucu : Tılsım
bakın arkadaşlar bu yeni yeteneklerden bende çok şikayetçiydim ama ofansiv dövüş ile isabetli vuruşlar artırılmış ve artık yaratıkları daha kolay bir şekilde öldürebiliyoruz. Yeni yeteneklerle savaşçı 2 gruba ayrılmış ve bu 2 grup hidra gibi önemli görevlerde çok lazım olacak buna emin olabilirsiniz
onun için fazla lafa gerek yok yeni yetenekler yeni bölgeler için yapılmış ve zorlu görevlerde işe yarıyacak 2 grup yapılmış.Sakınma yerine ofansiv dövüşü 15 yapmanız daha yararlı olacaktır

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Mert35
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Tam destek SAKINMASIZ SAVAŞÇI OLMAZmakfal yazdı:Savaşçının yeni yetenek sistemi çok kötü olmuş...Eski yetenek sistemini isteyen ve destekleyen var mı?
Akıllarınca eşitlemeye çalışıyolar büyü-savaşçı ama büyücü kaçarak vuruyor biz pata küte qirioz o nolcak ??
durdurmayı 15 yaparsan ve zihini tutulursa büyünün işi sert ağır olmasa bile biter ama tutulmassa ona dokunamadan yerdesinMert35 yazdı:Tam destek SAKINMASIZ SAVAŞÇI OLMAZmakfal yazdı:Savaşçının yeni yetenek sistemi çok kötü olmuş...Eski yetenek sistemini isteyen ve destekleyen var mı?
Akıllarınca eşitlemeye çalışıyolar büyü-savaşçı ama büyücü kaçarak vuruyor biz pata küte qirioz o nolcak ??

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!