Daha yenıı actıgım konunu n arkasındayım fakat arzlar sıgınaklara gıtmek ıcın mısıra gelıcekler ve durum boyle olunca hep lodoslarla savasıcaklar bu boylemı olmalıydı ?
Ve arzlar yıne mıgrata gıtmek ısteyınce bu sefer kemık kafaların oralardada lodosların mekanı oldugunu bılıyoruz bu arzlar mıgrata gıderkende lodoslarla savascılarlar?
bu konuya duzgunluk getırılse guzel olur mesela Lodoslarınkı mısırda olsun arzlarınkıde nerde olursa olsun
Aynı sekılde lodoslar kemık kafalarda olsun arzlarda yalnız adam yada fare adam koyunde
bunu gıbı olsa daha ıyı olurdu...
Sadece bi fikir yinede bolgeler ıcın ellerınıze saqlık
XXCEZAXX Eminönü Lodos
BOLGELER
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BOLGELER
bir kemik toplucam diye iflahım kesildi sen de 50 ben diyim 100 lodos vardı o küçücük ormanda malesef klandan çıkmak zorunda kaldım buna bie çözüm getirilemiyor malesef.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Re: BOLGELER
engin ama haksız degılım dımı kendım koyu Lodos olmama ragmen arzlara bırazcık sankı haksızlık gıbı gordugum ıcın soyledım.
Ama bı gercek varkı oda arzlar komutanda cıkarken bızler gorev var dıyoruz adamlar dalıyor.
Tam bu noktada arzlar 1-0 oluyor.
Daha sonra su herkesın canını sıkan kale mevzusu handanı kesemıyoruz ama sız arzlar 3 muhafız kestıkten sonra ısmet bey ı dısarıya ceıyorsunuz.
Tam bu noktada 2-0 arzlar ustun oluyor.
Eee Lodoslarda sıgınaklarda ve mıgratlarda ustun olsun bırakta
Ama bı gercek varkı oda arzlar komutanda cıkarken bızler gorev var dıyoruz adamlar dalıyor.
Tam bu noktada arzlar 1-0 oluyor.
Daha sonra su herkesın canını sıkan kale mevzusu handanı kesemıyoruz ama sız arzlar 3 muhafız kestıkten sonra ısmet bey ı dısarıya ceıyorsunuz.
Tam bu noktada 2-0 arzlar ustun oluyor.
Eee Lodoslarda sıgınaklarda ve mıgratlarda ustun olsun bırakta
XXCEZAXX