BÖLGELER HAKKINDA BİLGİ VEREYİM KENDİMCE

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

BÖLGELER HAKKINDA BİLGİ VEREYİM KENDİMCE

Mesaj gönderen Ixbycanxl »

Meraba arkdaşlar Öncelikle Kendimce Edindigim bilgiler ve Araştırmalarıma göre yetenek sisteminin şu puanlarda olması gerekmektedir.
Savaşcı Yetenekleriniz AGIR sert vurmadan hayvan kesemiyeceginize göre... 15 ofansif 15 sert 15 agır 15 dikkat 15 zihin toplama 15 1 SARSILMAZ 15 kanatma (8 depar Yada durdurma size kalmış).

Neden bu yetenekler peki diye soracaksınız ARkadşlar bildiginiz üzere defansif açıp sakınma açarsanız sert agır vurmaz Ofansif açmanız gerektigini söyler ofansif açtıgınızda ise sakınma ve defansifin etkisi gider yani 30 puan çöpe gitmiş olabilir. Neden kanatma ne işe yarıyorki : Diye bi soru soracaksınız ....
Sıgınaklardaki ve migrat lardaki yaratıkların drencini ve zırhını kanatma atarak düşürebiliyorsunuz... BU sayede daha kolay kesebiliorsunuz ;)

Şifa ve büyü yetenekleri....
60 puan zaten size kalmış yetenekdir yıldırım buz çember meteorit gibi nedenlerden dolayı. 15 zihin atmak .. 1 kutup açmak 15 Meditasyon kalanıda drenç kırma yada konsantrasyon size kalmış

Neden kutup 1 acaba diye bi soru sorarsanız...: Eger kutup 1 olursa örnek hayvanlar bilginiz gibi büyücülere tek atıyor genel olarak ondan dolayı hayvan size döndügü anda kutup açarsınız 1 oldugu için grubundakiler sadece yanındakiler etkilenir sadece seni kapsarsa gurundaki arkdaşların o yaratıgı keserler.
Meditasyon : Bildiginiz üzere zaten yaratıklar dalarken oturmak yok meditasyon açarak kudretinizn daha fazla dolmaasını saglayıp kritik vurma oranıznızı daha fazla yükselte bilirsiniz.

Şifacı....: 15 can basma 15 bilgisi 15 iyleştirme çemberi 15 meditasyon 15 fiziksel drenç 15 ruh kalanı ise 15 ck sakinleştirme ....

Neden 15 fiziksel drenç : Yaratıkların asit ve zehir oldugu için fiziksel drenç daha az hasar almanızı saglar.

Ayakta durdugunuz için meditasyon açık tutup kudretinizn daha fazla dolmasını saglar

iyleştirme çemberi Grubunuzda herkezin hasar alma sonucu açacagınız şifa basma yetenegidir ayrı ayrı şifa basmak kudretinizin bitme sebebidir.
Neden sakinleştirme derseniz hayvanlar size daldıgında sakinleştirme atarak kendinizden uzak tutabilirsiniz ... Bilinki kendiniz ölürseniz grubunuzdakilerinde yaşama şansı 0 dır ;)

UMARIM yardımcı olmuşumdur İyi forumlar...
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~

Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: BÖLGELER HAKKINDA BİLGİ VEREYİM KENDİMCE

Mesaj gönderen Cin0 »

Merhaba, Miğratlar gelmeden önce duyduğum bir kaç şey vardı.. Grup bölgelerinde depar açılmıyacak. eğer depar açılmıcaksa vermenin bir mantığı yok sanırm öyle deilmi

Cin0
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Meraba depar şart degil parantez içinde aldım zaten durdurmayada verebilrisin ama Durmadan GBm YAPMAMAN için yaptım :p

Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

BU arada İtemlerinizin SOLUCAN olmasına dikkat edin Çünkü solucan olmazsa itemlerinizde eger zırhınz düşük olur zaten sakınma yok Hayvanlar çok fevi curur :) :) max solucan dizmeniz Şuanda mantıklı.

Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cin0 »

Ixbycanxl yazdı:Meraba depar şart degil parantez içinde aldım zaten durdurmayada verebilrisin ama Durmadan GBm YAPMAMAN için yaptım :p
kardeşim Milleti aydınlatmak biraz zor maksat yardım olsun millet sonra laf atmasın sana senin adına konuştum eğer kötü bişey demişşem özür dilerim ferhat, iyiyse Tşk et bana bakim hadi xD
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Benim amacım Şuanda Kuklacıyı aydınlatmak madur durumda kalan kişilere biraz olsun bilgi vermek eger Biraz anlamışlarsa ne mutlu bana sanada ayrı eten tşk ederim :P :P TEMİZ BİR İKV İÇİN EL ELE

Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

Sen çok biliyosun :D ferat bey benide bilgilendirirmisiniz hiç bişi bilmiyorum canavar ne onu bilmiyorum siz çok biliyosunuz benide bilgilendirin piliss :D
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

sadece bır yanlıslık war.kanatmaya vermıcen zaten zıhınle gecıyor artık.deparsız savascı asla ben savascı demem mutlak 15..
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

He halil ondan ....
Serserixkratos arkdaşım Depar migrat ve sıgınaklarda kullanılmamakda ayrieten kanatma atın demem yaratıgın zırhını ve drencini düşürüyor size atılan kanatma degil ondara atılan kanatma Lütfen iyi okuyun Halo Ben edindigim bilgiyi paylaştım bilmeyen arkdaşlara azda olsa yardımcı olmak için sen nasıL eleştirirsen sana kalmış İyi Formlar..

“Genel Sohbet” sayfasına dön