Olmamıs Hocam ... !!!!
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Olmamıs Hocam ... !!!!
Oncelıkle kımsenın ıyı nıyetınden ve ozverısınden suphem yok cok guzel bır lansman ıle yanı eklentı paketı duyuruldu ve bır onlıne oyun sever olarka merkala bekledık ..Ama hep aynı bahne arkasına sıgınmak ıstemıyorum artık ıkv yenı bır oyun dıye lutfen bız artık yenı bır oyun degılız 3 yıl cok cok buyuk bır zamandır bu bahaneyı artık bırakalım .. Yer ankara sanırm ıstanbuldan sonra en cok oyuncunun oldugu sehırdır ve bahsı gecen paket hıc bır buyuk magzada yok sadece karanfılde dost da varmıs bırde ogleden sonra elokro word antares e gelmıs bu lojıstık ısını kıme vermısenız sanırm oda meslege yenı basladı demekı soylenen gunde adını soyledıgınız magzaların ıkv den bıle haberı yok .. sanırm sabah 1.5 saat den fazla bu paketlerı aradım ve artık sınırm bozulunca bıraktım sonra alırım dıye.. ogleden sonra oyunu deneme fırsatım oldu nedır ne degıldır bır bakıyım dedım .. Klasık ılk gun sendromu hersey tırt olmus... ben bununda bır bahanesı olması taraftarı degılım ama hadı ılk gun olur ıyelım ama benım ılk gunden gordugum su kı .. anılan zorlukda bır paket degıl grup bolgelerı ve bunun asıl sebebınınde vermıs oldugunuz yenı yetenek sıtemınınde cok mantıklı olmadıgını sızınde farkında olmanızdan kaynaklı oldugunu dusunuyorum 3-4 yetengın claısmasını degıstırıp dsp ve tank dıye oyuncuları secme sansı tanımıssınız ama arkadasım yaptıgınız testlere hıc bır zaman ınanmadım gene aynı fıkırde oldugumu belırtmek ısterım bugun 4 kez makne yapıp ufakca bır kombınasyonalr deneyım dedım gercekten zorluk derecesı olan bır oyun ıcınde olsan sızın yaptıgınız sıtemle ne tank olur ne dps ne yaprsanız yapın hersey buyucu karakterıne yarıyor ıstemedende olsa... ben ılk gun acısından baktıkca begenmedım dıyebılırm ama daha yolun basındayız..Ama su varkı sanırm tum oyuncular gruba yonledı fark etmedı ben onuda denedım yer altındakı yaratıkalra gıdın bır dps deneyın hasarınız dun ıle sımdıkı araısnda ne duruma dusmus
bır seyı yaparken nıye baska bır seyı bozarsınız anlamıs degılım dun meran muhafızına 4bın kusrler sayarken aynı esyalarla su an 2bın kusurler sayıyorum.. Oyunda hersey grup bolgelerımı sayın yapımcı arkadaslarım bır seyı denerken nıye baskabolgelerı veya sıstemelrı etkılıyormu kontrol etme nezaketını gostermıyorsunuz anlmadım .. Su ana kadar yaptıgnız tekakıllıca ıs madalyalrın ust uste konması ve benım sahsı zararıma oldgu halde gozluklerın baglı klaması su an ıcın ... (380bın kp var) ama yapılan ıslem en dogrusu normal yola oynuyan oyunculara karsı .. Ben bu konu altında grupdan umıdım yok zaten fazlasyıla ısleyısı basıt bır goruntu ıcınde herkez 1 hafta gecmeden heryerını bıtırır cıkar.. ama lutfen dıger bolgelerde yapılan dengesızllıklerı duzeltmenızı rıca ederım ..........SAYGILARIMLA..........æræs
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Olmamıs Hocam ... !!!!
yne siz yine süper bir konusma!!
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
gerçekten süper konuşma alkış
ama bir şey hariç. savaşçıların ofansif ve defansif olarak ikiye ayrılmasından şikayetçi olmuşun ama sana şunu hatırlatırım sakınmanın ve defansif dövüşün kudret gereksinimi 1 e kadar düştü ayrıca ölmediğin ve bölge değiştirmediğin sürece etkiside devam ediyor.tamam savaşçılar şimdi çok daha zor durumda burda geriye 2 seçenek kalıyor. ya saldırı yada savunma. bence bu harika bi uygulama olmuş saldırı ve savunma itemlerinin önemi yine arttı vede şu var ki bence oyunda adillik sağlandı gibi geldi bana çünkü hem savunman çok yüksek hemde saldırın yüksek olduğu zaman oyunda en avantajlı karakter haline gelmiş olursun. tamam büyücünün zihin tutulması ve kutup rüzgarı gibi özellikleri var fakat enerji seviyeleri oldukça düşük. hala en kötü ihtimalle 4 vuruşla anında ölür birde büyücü savaşçıyı teketek maçta kesebilir ama kalabalık klan savaşlarında büyücünün zihin saldırısı ve kutubu bitti diyelim zaten ne kadar idare edebilirki ancak tecrübeli bir şifacı gerekir. zaten zihinin ve kutubun dolum süreleride fazla ama yeni gelen bu uygulamayla tekrar dediğim gibi adillik sağlandı bu konuda ikv yönetimini tebrik ediyorum
ama savaşçı saldırı veya savunma itemlerine ağırlık verirse dediğim gibi zayıf noktalarınıda kapatır.
bu arada şu 16 kişilik grup saçmalığı hiç hoşuma gitmedi yönetimin bu hatayı acil düzeltmesini istiyorum.
bu arada şu 16 kişilik grup saçmalığı hiç hoşuma gitmedi yönetimin bu hatayı acil düzeltmesini istiyorum.
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kusura bakma ama ben senin düşüncelerinin hepsine katılmıyorum millet okadar sıkıştırdı nerde kaldı nerde kaldı diye al işde açeleye getirseniz bu tip hatalar gayet normal oyunun dvdsini aramadığım için cevab vermiyorum o meseleye
<)
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
aynı şey sabah benim de başıma geldi almıyorum kutu falan 3 saat boşa yürüdüm :evil: panoraya yürüdüm dikmenden dağ tepe.FromXXXhELL yazdı:Oncelıkle kımsenın ıyı nıyetınden ve ozverısınden suphem yok cok guzel bır lansman ıle yanı eklentı paketı duyuruldu ve bır onlıne oyun sever olarka merkala bekledık ..Ama hep aynı bahne arkasına sıgınmak ıstemıyorum artık ıkv yenı bır oyun dıye lutfen bız artık yenı bır oyun degılız 3 yıl cok cok buyuk bır zamandır bu bahaneyı artık bırakalım .. Yer ankara sanırm ıstanbuldan sonra en cok oyuncunun oldugu sehırdır ve bahsı gecen paket hıc bır buyuk magzada yok sadece karanfılde dost da varmıs bırde ogleden sonra elokro word antares e gelmıs bu lojıstık ısını kıme vermısenız sanırm oda meslege yenı basladı demekı soylenen gunde adını soyledıgınız magzaların ıkv den bıle haberı yok .. sanırm sabah 1.5 saat den fazla bu paketlerı aradım ve artık sınırm bozulunca bıraktım sonra alırım dıye.. ogleden sonra oyunu deneme fırsatım oldu nedır ne degıldır bır bakıyım dedım .. Klasık ılk gun sendromu hersey tırt olmus... ben bununda bır bahanesı olması taraftarı degılım ama hadı ılk gun olur ıyelım ama benım ılk gunden gordugum su kı .. anılan zorlukda bır paket degıl grup bolgelerı ve bunun asıl sebebınınde vermıs oldugunuz yenı yetenek sıtemınınde cok mantıklı olmadıgını sızınde farkında olmanızdan kaynaklı oldugunu dusunuyorum 3-4 yetengın claısmasını degıstırıp dsp ve tank dıye oyuncuları secme sansı tanımıssınız ama arkadasım yaptıgınız testlere hıc bır zaman ınanmadım gene aynı fıkırde oldugumu belırtmek ısterım bugun 4 kez makne yapıp ufakca bır kombınasyonalr deneyım dedım gercekten zorluk derecesı olan bır oyun ıcınde olsan sızın yaptıgınız sıtemle ne tank olur ne dps ne yaprsanız yapın hersey buyucu karakterıne yarıyor ıstemedende olsa... ben ılk gun acısından baktıkca begenmedım dıyebılırm ama daha yolun basındayız..Ama su varkı sanırm tum oyuncular gruba yonledı fark etmedı ben onuda denedım yer altındakı yaratıkalra gıdın bır dps deneyın hasarınız dun ıle sımdıkı araısnda ne duruma dusmusbır seyı yaparken nıye baska bır seyı bozarsınız anlamıs degılım dun meran muhafızına 4bın kusrler sayarken aynı esyalarla su an 2bın kusurler sayıyorum.. Oyunda hersey grup bolgelerımı sayın yapımcı arkadaslarım bır seyı denerken nıye baskabolgelerı veya sıstemelrı etkılıyormu kontrol etme nezaketını gostermıyorsunuz anlmadım .. Su ana kadar yaptıgnız tekakıllıca ıs madalyalrın ust uste konması ve benım sahsı zararıma oldgu halde gozluklerın baglı klaması su an ıcın ... (380bın kp var) ama yapılan ıslem en dogrusu normal yola oynuyan oyunculara karsı .. Ben bu konu altında grupdan umıdım yok zaten fazlasyıla ısleyısı basıt bır goruntu ıcınde herkez 1 hafta gecmeden heryerını bıtırır cıkar.. ama lutfen dıger bolgelerde yapılan dengesızllıklerı duzeltmenızı rıca ederım ..........SAYGILARIMLA..........æræs
En son Petcarar tarafından 11 Haz 2010 23:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Su saat ıtıbarıyle hala sunucularda duzelme yok ve test bolumune davet edılıyor herkez sımdı burda ınsanın aklına bır soru gleıyor sız bunca ay yaklasık 3 ay dıyleım nerde test yaptınız I Can Futtboll damı test ettınız bu bolgelerı cıddı bır merak ıcındeyım .. Ve bu son olaylarda su anlasılıyorkı arkadasım kapalı test ıle bır yere varamıyorsunuz benım sıze tavsıyem bolgeler bellı bır olgunluga ulasınca acık test surumunu denemenız Defaten bu forumda yazıldı test edıcek adam bıle bulunmuyor ıcerde oyle doanıyorlar dıye ınanamak ıstemedık ama anlasılan yazılan hersey dogruymus.. 4-5 kısı ıle oyun test edersenız sonucda halıyle bu olur sunucu kapasıtelerı goz ardı ederek bu ıs yapılmaz 24 saat once cok guzel baslattıgınız bır seyı 1 gun gecmedne yuzunuze gozunuze bulastırabılmenızde ayrıbır ıkv rekoru olucak sanırm .. TEBRIK EDERIM.... sU AN YONETICI ARK HERKEZI CAGIRIN TEST SUNUCUSUNDA DENEYECEGIZ DIYOR Sayın yapımcı arkadasım bunu 10gun 15 gun once acık test yapıcaksınkı bız senın bısı bıldgını farz edıcez ve yardımcı olmaya claıscaz.. yumurda kapıya dayanınca 1000 kısı alsanız ney testte 100 kısı alsanız ney.. Her seferınde aynı dıleklerle bıtırıyoruz umarım bunlar ders olur tekrarı olmaz dıyoruz ama sanırm aynı tas aynı hamam devam edıyor sadece sızlerın her elestırıde daha da vurdam duymanız harıcı.... SAYGILARIMLA.... æræs
[/img]
[/img]
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Öncede dedim şuanda da dıyorum,Madem magazalarla böyle bır anlaşma yapılmış 11 Haziran Cuma gunu tum anlaşmalı satış noktalarında neden gelmiyor.Çözum olarak bunun daha once gelmesı gerekıyordu.Daha once gelsın ama 11 Hazıran'a kadar satılmasın,
Fakat Buyuk şehırlerdekı buyuk magazalarda(unlu yerlerde) bulunurken, dıger garıbanım dıger şehırlerde,kırsal kesımde buyuk marketlerde bulamayacak sizce bu haksızlık degılde nedır? Maden anlaşma var ama ortada ürün yok Davamı açalım ne yapalım ?
Fakat Buyuk şehırlerdekı buyuk magazalarda(unlu yerlerde) bulunurken, dıger garıbanım dıger şehırlerde,kırsal kesımde buyuk marketlerde bulamayacak sizce bu haksızlık degılde nedır? Maden anlaşma var ama ortada ürün yok Davamı açalım ne yapalım ?
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
arkadaşım taşra ney, bak BAŞKENT ANKARA'da bile yok diyoruz anlamadın mı? bir tek istanbul'a yollamışlar.bilall yazdı:Öncede dedim şuanda da dıyorum,Madem magazalarla böyle bır anlaşma yapılmış 11 Haziran Cuma gunu tum anlaşmalı satış noktalarında neden gelmiyor.Çözum olarak bunun daha once gelmesı gerekıyordu.Daha once gelsın ama 11 Hazıran'a kadar satılmasın,
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Oncelıkle cok agır konusarak bılmeden kımseyı elestırmek ıstememıstım ama aradan gecen 3 gun ve grub bolgelerınde tecrubeler ısıgında tekrar etmek ısterımkı bence olmamıs nedense yeraltı boglesı ıle sısrme ısler konumuna gecen yapım ekbıı lansmanda oldugu gıb yaratıcı bır seyler ekleseydı cok mantıklı olurdu oncelıkle bolgeler anlatıldıgından ve herkezın bekledıgınden oldukca basıt cıktı .. ustune usluk hepsı aynı degıldır emınım ama yonetıme veya teste aldıgınız bazı oyunu bıldıgını sanan 3-5 arkadas zaten kendı grupları ıle bu grup bolgelerını feth ederke herkeze on bır claısma yapmıs oldular ben test sıstemınızı yenıden degerlendırmenızı tavısye edıyorum daha grup boglerı lansman olmadan hemen hemen test e arkadası olan herkezın bu konuda onceden bır fıkır sahıbı oldugunu rahtlıkla soyleye bılırm .. elbette bu arkadaslrda bırer oyuncu ve ne kadar yetkılıymıs gıbı gosterım trınk onbası ypasanızda paylasmaması gerekn her bılgıyı arkadasları ıle paylasmaktadırlar.. bunu onlemenın yolu su an sızın sıstemınızde yok gıbı bır sey.. artı yaptıgınız testlerın ben dogru ve sıtametaık oldugunu da dusunmemekteyım bunun en guzel ornegı zaten ılk gun kendını gosterdı .. harala gurele bır ortamda yapıldıgı asıkar ve 2. en onemlı nokta yukarda onceden bahsettıgım gıbı oyunun butunlugu hakkında en ufak bır dusnce mantıgınızın olmadıgını kanatındeyım .. Yapım ekıbı olarka ve test ekbıını zaten saymıyorum baktıgınız sey sadece yenı gleıcek eklentıler uzerınde yogunlastıgı ıcın dıger bolumlerı etkılıyormu veya bır sıkıntı cıkyormu bakmak emınım aklınıza bıle gelmıyordur Ozellıkle yeraltı bolgesı grup bolgelrının gelmesı ıle yaratıkalrın zırhlarında cıddı artıslar meydana gelmıstır bunu fark ettınızı hıc sanmıyorum daha dogru bakmaya tenezul ettıgınızı bıle dusunmuyorum 2. konu ıse oyun ıcınde en zorlu bolum olarak gosterdıgnız ve saheser dıye adlandırdıgınız ıtemlerı uretmeyı dusunen he royuncunun yapması gerken kadım gorevlerını ne sekılde etkılendıgını dusunmedıgnızdende emnım .. normal bır grup ıle artık ne kadım kesme sansı vardır nede bu gorevlerı bu grup hengamesı bıtene kadar yapma sansı .. o yuzden ben mantıkı acıdan ve ısleyıs acısından bu son bolgelerın gene bır fıyasko oldugu kanısındayım .. Bunun aksını ıspat edıcek bır yapımcı arkadasımız varsada buyursun .. Tnak dedınız dps dedınız ne oldu sunuculara herkez en az 3-4 buyu alıp grıyor bunu sıze defalarca anlatmaya clasıtık mevcut sıtemde ıstedıgın kadar yetenklerle oyna sag kıvır sola yatır tank ve dps sıstemı ısletemesınız .. Belkı sızler gm ve test ekıbı olarka hayatınızda tek oynadıgınız onlıne oyun bu olabılır ama butun mevcut oyunları bır zahmet ıncelme zahmetıne gırın boyle tan ve dps sıstemı ve yeteneklerı olmaz arkadasım.. olursada boyle olur kımse savascı kullanmaz.. alır yanına saglam 4 buyu 2 de sıfa keser hepsını cıkar... Elbette buna okurken bıle ıtıraz edebılecek arkadasım cıkacak ama daha grup bolg gırıpde oo super olmus bu savascı yeteneklerı tank ve dps sısteını cok harıka yapmıslar dıyecek bır arkadas varmı sorarım .. Oyuzden lutfen yapımcı arkadaslarım reklamını yaptıgınız gıbı vıdeoda sayın mevlut bey ve ozgur beyı dınledık agızlarına saglık guzel anlatıoyrlar ama ısın kolayına kacıp sısrme ısler yapmasınlar benım oncen belrtım defalarca bu grup bolgelerınden zaten hıc beklentım yoktu boyle beklıyordum boyle cıktı .. Am EN AZINDAN OKO SISTEMI ICIN lonca ve klan sıstemını mantıklı bır sekılde yenıleyın kı oyuna ınsanalrın hevesı ve eglencesı klasın .. bırde lutfen .. agampasam ahbap cavus ılsıkısı ıle test ekıbı degıl oyun oynamasını bılen ınsanalrdan test ekbıı secın '' yonetıcı demıyorum dıkkat edersenız '' onun zaten bır mantıgı yok
testlerınızı kapalı ve acık olarak 2 asamada gerceklestırırsenız en azından mevcut bır cok hatayı daha onceden gorme ve dınamıklerı daha ıyı okuma sansına sahıp olursunuz ..yoksa ılk gunkı gıbı kıvranır durusunuz .. teste oyuncu bulucaz dıye .. Umarım sectıgım kelımer kırcı olmakdan cok yapıcı olmustur .. sıra amac emek veren kımselerı kırmak degıl bır bedel odeyerek oynadıgımız bu eglence platformunu daha ıyı sevıyelerde gormektır...........SAYGILARIMLAR........æræs
[/img]
[/img]