Arkadaşlarım-Kardeşlerim lütfen kusurma bakmayın lutfen kardeşlerım benı affedin ama cok onemlı aıle sorun ları yüzünden oyuna ınternet cafede gırıyordum ama artık ordada gıremıycem para suyunu cekti calıştıgım iş yerinden artık para alamıyorum o yüzden işi bırak tım sımdı baska bı ıste 1 ay yakın calısmayı dusnyorum calışıp pc yaptıracagım 2 hafta yada 3 hafta en gec sonra sizlerın aranızdayım sızlerı bır daha bırakırsam adam degılım bu sozumu hatırlatın bana.
SİZDEN TEK BİŞİ İSTİYORM BEN YOKKEN BİRBİRİNİZLE LÜTFEN İYİ GECININ BEN VARMIŞIM GIBI TARTIŞMA OLMADAN KASMA VS. DEVAM LUTFEN BEN OYUNU BIRAKMIYORM SADECE ARA VERIYORUM BEN OYUNU BIRAKIYORUM SANIPDA LUTFEN CHARLARI SILMEYIN BAZI ARK LAR SILMIŞ EN BASTAN KASICAZ CHAR ONLARA MERAK ETMEYİN BENI KENDINZE IYI BAKIN HOŞCAKALIN...
GELDİGİMDE HERKEZİ 49 LWL GÖRMEK ISTIYORM 45 ÜSTÜ OLSA YETER FORM DAN TAKIP EDICEM YANİ BEN YOKM DIYE KENDINIZI SALMAYIN OYUNDAN HABER ALICAGIM ADAMLAR VAR SIZIN HAKKINIZDA DIKKATLI OLUNUZ KOTU SEYLER DUYMAK ISTEMIYORM...
Tayfaxbyreo ve Tayfaxjustplayy kardeşlerımız dır onlarla tartısmanızı ıstemem gozum gıbı dır ler haberlerı onlardan alırım bılgınız olsun
SAYGILARIMLA...Tskxhxgenelkrmay ve memett mehmettt mehmetttttttttttttttt
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.