Merhaba ;
Arkadaşlar ÖnceLLikle Şunu Söylmek İstiyorum Yönetimin Ne Yapmaya Çalıştıgını Anlıyamıyorum İstanbul Kıyamet Vakti Bu Kadar Küçük/Hafif Bir Oyun Mu ? SürekLi Hatalar Meydana Geliyor 39 ' Dan 49 Levele Geçerken Aynı Duruma Düştük Sürekli Hata.Yok Böyle Oldu Yok Şöyle Oldu.Şimdi Grup Bölgeleri Çıktı Yine Hata Var...Yani Biri Gelse Yabancı Biri Oynasa Şu Oyunu Beş Para Etmez Der Çıkar.Sürekli Test Yapıyoruz Diyorsunuz Peki Hatalar Giderilmeden Neden Grup Bölgelerini Yayınlıyorsunuz , ManTıklı Bir Şeymi Bu.Er Meydanları Aynı Hata Er Meydanlarında Oldu.Kimi Zaman Oyundan Düşme Kimi Zaman 7 Kişi Girme Ws. Gibi Durumlar İSTANBUL KIYAMET VAKTİ Yönetimi Neden Bir Yenilik Yaptıgında Tam Hazır Şekilde Olmuyorda Sürekli Hatalar Meydana Geliyor ? Ve Türkiyenin İLk Devasa Online Oyunu Oldugu Halde.Sanki Oyun Baştan Savurma Yapılmış Gibi Sürekli Hata Alıyoruz.Yönetimden İstedigim Şudur , Lütfen Biraz Daha Dikkatli Olalım Biz Sonuna Kadar Bekleriz Yeterki Bize Hatasız Bir Oyun Verin.Hatalar Giderilene Kadar Yayınlamayın Yazıyı Okuyan Destekliyen Herkese Teşekkür Ediyorum. . .
İyi ForumLar. . .
Biraz Fazla Olmadımı..?
- ExpectoPatronuS
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Biraz Fazla Olmadımı..?
Ya bu bi oyun heralde hatalar olacak hata olmayan bişi varmı etrafında destek vereceğiniz yerde arkadan vuruyorsunuz yonetımı suçlamak yerıne birazda biz sabırlı olsak mıllet aç kurt gibi guncelleme gelsın dıye yonetıme baskı yapıyor yonetım aceleyle uğraşıp dıdınıp guncelleme yayınlıyor sonra ufak bı hata çıkınca vay senmısın oyuncunun onune hata koyan başlıyorsunuz dırdır yapmaya 1 gunde oyuna girmeyın bırakın hatalar duzeltılsın..

▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂