GM lerimiz çalışıyo çabalıyo o kadar oyunumuzu büsbütün değiştiriyolar biz daha iyi bir oyun oynayalım diye ama memnun ediyolarmı kimimizi evet kimimizi hayır peki niye
-hayır diyenler alıştıkları oyunu oynamak istiyor
- evet dienler ise yeni ve daha zor olan oyunu daha eğlenceli buluyor oyunu çözmeye çalışıyor
hayır diyenler size sesleniyorum oyunun eskisi gibi olmasını istemektense yeni yetenek sistemi ile daha zor olan ve daha eğlenceli olan bu oyunu kabullenin daha fazla eğlenceksiniz.
Eski İkv yi isteyenler buraya diye konu açanlar baksın
- ikvtimsubay
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Re: Eski İkv yi isteyenler buraya diye konu açanlar baksın
KARDEŞ BİZ O KDR EŞYA DİZİYORUZ..DÜŞEN İTEMLERLE GELEN ÇOCUL ÇOCUK YENİ YETENEK SİSTEMİ İLE 2000-3000 VURUYOR...YENETEK SİSTEMİ KÖTÜ AMA EMEĞE SAYGI TEŞEKKÜRLER...
evet arkadaşım kesinlikle sana katılıorum dedigin gibi konu acanlarada bu yorumu yaptım bence yeni sistem cok güzel olmus yetenekler daha kapsamlı daha güzel olmus agır vurus yapakern cıan görüntü efecleri oyuna daha cok oyuncu gelirse bütün yeteneklerin görüntü efecleri daha güzel olur diye düsnüyorum metin 2 knight gibi abuk sabuk oyunalra yonelecegine türk oyuncusu bence has türkçe olan ikv yi oynamalılar...zbidyy yazdı:GM lerimiz çalışıyo çabalıyo o kadar oyunumuzu büsbütün değiştiriyolar biz daha iyi bir oyun oynayalım diye ama memnun ediyolarmı kimimizi evet kimimizi hayır peki niye
-hayır diyenler alıştıkları oyunu oynamak istiyor
- evet dienler ise yeni ve daha zor olan oyunu daha eğlenceli buluyor oyunu çözmeye çalışıyor
hayır diyenler size sesleniyorum oyunun eskisi gibi olmasını istemektense yeni yetenek sistemi ile daha zor olan ve daha eğlenceli olan bu oyunu kabullenin daha fazla eğlenceksiniz.
savaşçıların ağır vuruş efekti hoşuma gitti benim düşmanda patlama yapıyor. gayet güzel bi efekt olmuş
evet.banada sardı agır vuruş efekti
- Alonexshooter
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
kardeşim herkes üstünü eski sisteme göre dizdi herkez zenginmiki elementleri satıp üzerini max yapsın basit geliyo size ama bide başkalarının gözünden bakın
Savaşçıya 2000-3000 vuruyo heralde demiş arkadaş sana 4-5 vuruş yapar bi büyücü ama sen ofansif savaşçı olursan kaç vuracaksın 2 mi 3 mü ? gidip defansif yaparsan tabi keser büyücü seni... Tanksan keser tabi tanklık herkese uygun birşey değil...
DarknessMagician
DarknessHealer
DarknessWarrior
DadaşxBakırköylü
Dadaşkentxcengiz
Dadaşxanduril
DarknessHealer
DarknessWarrior
DadaşxBakırköylü
Dadaşkentxcengiz
Dadaşxanduril
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
en başta bence yeni lwl gelmeyecekti ya 39 da kalcaktı ya da 29 o zaman daha iyi ozmanki savaşlar wsleri özlüyorum...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
benim düşüncem şu eger ofansif(hasar) savaşçı isen yada tank farketmez artık büyücü savaşçıyı rahat ca her harikarda keser kardeş ofans açmayınca sert agır yok açarsan zırh oranın 25 olur ve büyücüden daha zayıf oluyosun büyücü bu ara ne yapıo ejder asalı ve üstü düzülü ise rahatca 4000 5000 vuruyo kritik atarsa muhtemenlen bi tane atar 10000 yersin şimdi söle bu durumda nası keseceksin depara basarsan zihin atar durdurur basmassan teslayı kurar başın döner sen yanına varmadan daha en az 7 vuruş yapar zaten enerjin 7 degil 4 vuruşta nakavt olur bi tane vurursun kutup acar senden önce çözülür gene nakavt keşke eklenti geldiginde yeni zırh gelmeseydide yetenekler eskisi gibi olsaydı savaşçı pert oldu bile düşün yarın bir gün büyücüye extra gelyo GB Amflikatör zırh gelince savaşçının hali nice olur ama ellerine saglık görüntü efektleri oyunun boyut kalitesi bakımından 10 numara oyun Teşkilata Saygılarımla CESURASLAN