Shuppsxcaca a dikkatt İTEMİNE WS ATMAYIN
Shuppsxcaca a dikkatt İTEMİNE WS ATMAYIN
SHUPPSXCACA DENEN ŞAHISLA İTEMİNE WS ATMYIN YENİLİNCE ALTF4 ÇEKER 2 GÜN SONRADA O BN DEGİLDİM KARDEŞİMDİ AYAGINA YATAR.
Düşmanın ülkesi viran olacak,
Türkiye büyüyüp "TURAN" olacak. Çarşıturan
Re: Shuppsxcaca a dikkatt İTEMİNE WS ATMAYIN
BOYLE BIRSEY YOK BOS KONU ACIP MILLETe YALAN SOYLEME!!!!!!!!screamage yazdı:SHUPPSXCACA DENEN ŞAHISLA İTEMİNE WS ATMYIN YENİLİNCE ALTF4 ÇEKER 2 GÜN SONRADA O BN DEGİLDİM KARDEŞİMDİ AYAGINA YATAR.
TTmShumpssss

VARMI YOKMUU SOR BAKALIM ADAMA ŞEREFİ VARSA DOGRUYU SÖYLER
Düşmanın ülkesi viran olacak,
- kanunxrutles
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
benim ufak kardesim oludğunu shumpsss bilir şifremi kardesimde bilir hatta beraber sorduk kardesim yapmıs hem hırsız değilminiz sen kendi basındakine baq boskurtxdiriliş adam hem hırsız hem bana hırsız diyorsun ilk önce kendine bak hırsız değilim ben o ufak kardesimin hatası yenilince korkmus we çıkmıs 2 gün sonra ben girince adam bana sarıor ben ztn anca haftasonlar 1 2 saat belki griorum okul yüzünden hafta içleri eğer çarım açık değilse kardesimdir bunu da bil hırsız bozkurtxdiriliş printlerde belli değil demissin ap açık ortada benim güvenirliliğimi herkez bilir aktarımlar yaparımm hatta en son aktarımı okan (asibey) le yaptım urban tora tora yücelenler kime iftira attığına dikkat et
xByReApERx
bozkurtxdiriliş hem kendin hırsızsın kendi olayını bastırmak için bana iftira ediyorsun kime iftira attığına dikkat et ıspartaya gel yüz yüze de görüşürüz kim yalancı
xByReApERx
evet buna konu bıle acılmıstı yaptıkları hırsızlıktan dolayıCaCa yazdı:bozkurtxdiriliş hem kendin hırsızsın kendi olayını bastırmak için bana iftira ediyorsun kime iftira attığına dikkat et ıspartaya gel yüz yüze de görüşürüz kim yalancı
TTmShumpssss