Grup Bölgeleri İyimi yoksa Kötümü Oldu?
Grup Bölgeleri İyimi yoksa Kötümü Oldu?
grup bölgeleri bence dostlukları yok edecek aynı kadimde oldugun gibi siz nasıl düşünüyorsunuz?
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Grup Bölgeleri İyimi yoksa Kötümü Oldu?
Siz Her Yeni Bi Yer Açıldığında Böyle Kötü düşünücekseniz bırkaın bu oyunu İstanbul Kıyamet Vakti Sürekli Kendını Yükselten Bir oyundur Tabiki Bunun Yanısıra Hatalarda olucaktır..Madem Kötü düşünüyorsunuz kötü olucak Bırakın oyunu sizi Zorla tutan yok Şu sacma Sapan milletin aklını Çeldirici konular açmayıda kesin İkv Yönetimi Ne Yapıyorsa Oyuncular İçin yapıyor Giripte Kendi Başlarına Oynamıyorlar..Sacma Sapan konular acıp durmayın..!
Adosisxunruly - Turanadosis
sence beta zamanımı daha iyidi şimdiki zamanmı daha iyi yani zevkli bunun cevabını eminim isteyerek vermiyeceksin...aDosiSxunruLyx yazdı:Siz Her Yeni Bi Yer Açıldığında Böyle Kötü düşünücekseniz bırkaın bu oyunu İstanbul Kıyamet Vakti Sürekli Kendını Yükselten Bir oyundur Tabiki Bunun Yanısıra Hatalarda olucaktır..Madem Kötü düşünüyorsunuz kötü olucak Bırakın oyunu sizi Zorla tutan yok Şu sacma Sapan milletin aklını Çeldirici konular açmayıda kesin İkv Yönetimi Ne Yapıyorsa Oyuncular İçin yapıyor Giripte Kendi Başlarına Oynamıyorlar..Sacma Sapan konular acıp durmayın..!
- JeRuSaLeMa
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Lan adosis misin ne haltsın senin laf demeye ne hakkın var adam demekki konu açtı beğenip beğenmemek göreceli bi kavram sen daha 10 yaşında bebesin gelmiş burda yok şöyle yok böyle diyorsun ayağını denk al bundan sonra tek düşmanın benim.

Veni Vidi Vici
Geldim Gördüm Yendim
Ahoo Ahooo Örgülüxjeruslema
Mclarenassss Mcxskandal Örgülüxalemci
JeRuSaLeMa : Kudüs (Müslümanların İlk Kıblesi)
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Geldim Gördüm Yendim
Ahoo Ahooo Örgülüxjeruslema
Mclarenassss Mcxskandal Örgülüxalemci
JeRuSaLeMa : Kudüs (Müslümanların İlk Kıblesi)
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
JeRuSaLeMa yazdı:Lan adosis misin ne haltsın senin laf demeye ne hakkın var adam demekki konu açtı beğenip beğenmemek göreceli bi kavram sen daha 10 yaşında bebesin gelmiş burda yok şöyle yok böyle diyorsun ayağını denk al bundan sonra tek düşmanın benim.
Ben Seni Çözdüm Sen Böyle Konulara Atlıyarak Kendini Meshur yapmaya calısıyorsun
- Leosmontuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Millet kafayı yemiş.Önceden açılması için forumda can atıyolardı.Şimdi kötümü oldu valla 180 derece dönenler var.Kötü lduysa oynama kardeşim.Dostluk dahada arttı oyunda.Lodos ve Arzlar birbirlerine saldırmıyolar.
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
Leosmontuu yazdı:Millet kafayı yemiş.Önceden açılması için forumda can atıyolardı.Şimdi kötümü oldu valla 180 derece dönenler var.Kötü lduysa oynama kardeşim.Dostluk dahada arttı oyunda.Lodos ve Arzlar birbirlerine saldırmıyolar.
Öyle Şeyler Yazarak Bide milletin aklını çeliyorlar İnsanlar garip Herlafa Atlıyanıda var İsyankar gencide var
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Birincisi ne meşur olmaya ihtiyacımız var nede prim yapmaya. İkincisi foruma koyduğumuz fotoğraflarımızda herkes yaşımızı gördü. Bu oyunda ahoyuda bizide tanıyan iyi bilirki düşmanlarımıza çektiririz. Ve artık zor zamanlar yaşıcak kişilerden biride sensin.aDosiSxunruLyx yazdı:JeRuSaLeMa yazdı:Lan adosis misin ne haltsın senin laf demeye ne hakkın var adam demekki konu açtı beğenip beğenmemek göreceli bi kavram sen daha 10 yaşında bebesin gelmiş burda yok şöyle yok böyle diyorsun ayağını denk al bundan sonra tek düşmanın benim.
Ben Seni Çözdüm Sen Böyle Konulara Atlıyarak Kendini Meshur yapmaya calısıyorsunSana kemik Atan Yok... yazdğım her yoruma atlayıp Durma ama Havlayan köpek ısırmaz .. Seninle Zabıtalar ilgilensin benim meselem deilsin ..
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- Leosmontuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Afedersiniz ama şuan Sobee ekibine sonuna kadar destek veriyom.Bizim için çalıştılar çabaladılar.Bu grup bölgelerini bize sundular.Ve nankörlüge bakın.
''Birincisi ne meşur olmaya ihtiyacımız var nede prim yapmaya. İkincisi foruma koyduğumuz fotoğraflarımızda herkes yaşımızı gördü. Bu oyunda ahoyuda bizide tanıyan iyi bilirki düşmanlarımıza çektiririz. Ve artık zor zamanlar yaşıcak kişilerden biride sensin.''
O zaman sabır kardeşim.Sabırrrrrr.Ula meteor bölgesi gelirkende böyleydiniz derindeki sırdada böyleydiniz.Akıllanmıyorsunuzki.
''Birincisi ne meşur olmaya ihtiyacımız var nede prim yapmaya. İkincisi foruma koyduğumuz fotoğraflarımızda herkes yaşımızı gördü. Bu oyunda ahoyuda bizide tanıyan iyi bilirki düşmanlarımıza çektiririz. Ve artık zor zamanlar yaşıcak kişilerden biride sensin.''
O zaman sabır kardeşim.Sabırrrrrr.Ula meteor bölgesi gelirkende böyleydiniz derindeki sırdada böyleydiniz.Akıllanmıyorsunuzki.
adama bak gidebilrsin diyo sanamı sorcaz gitcegimizi madem sana BATIYO bu konu cevap yazma ben sadece görüşleri bekliyorum buda benim kendi düşüncem kimsede karışamaz kimsenin en ufak bir laf etmeye hakkıda yoktur şayet edersen efediliğimi bozdurursun aklını başına al