Grup Bölgeleri İyimi yoksa Kötümü Oldu?

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BybekoLy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Grup Bölgeleri İyimi yoksa Kötümü Oldu?

Mesaj gönderen BybekoLy »

grup bölgeleri bence dostlukları yok edecek aynı kadimde oldugun gibi siz nasıl düşünüyorsunuz?
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !

Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Kullanıcı avatarı
aDosiSxunruLyx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Grup Bölgeleri İyimi yoksa Kötümü Oldu?

Mesaj gönderen aDosiSxunruLyx »

Siz Her Yeni Bi Yer Açıldığında Böyle Kötü düşünücekseniz bırkaın bu oyunu İstanbul Kıyamet Vakti Sürekli Kendını Yükselten Bir oyundur Tabiki Bunun Yanısıra Hatalarda olucaktır..Madem Kötü düşünüyorsunuz kötü olucak Bırakın oyunu sizi Zorla tutan yok Şu sacma Sapan milletin aklını Çeldirici konular açmayıda kesin İkv Yönetimi Ne Yapıyorsa Oyuncular İçin yapıyor Giripte Kendi Başlarına Oynamıyorlar..Sacma Sapan konular acıp durmayın..!
Adosisxunruly - Turanadosis
Kullanıcı avatarı
BybekoLy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

aDosiSxunruLyx yazdı:Siz Her Yeni Bi Yer Açıldığında Böyle Kötü düşünücekseniz bırkaın bu oyunu İstanbul Kıyamet Vakti Sürekli Kendını Yükselten Bir oyundur Tabiki Bunun Yanısıra Hatalarda olucaktır..Madem Kötü düşünüyorsunuz kötü olucak Bırakın oyunu sizi Zorla tutan yok Şu sacma Sapan milletin aklını Çeldirici konular açmayıda kesin İkv Yönetimi Ne Yapıyorsa Oyuncular İçin yapıyor Giripte Kendi Başlarına Oynamıyorlar..Sacma Sapan konular acıp durmayın..!
sence beta zamanımı daha iyidi şimdiki zamanmı daha iyi yani zevkli bunun cevabını eminim isteyerek vermiyeceksin...

Kullanıcı avatarı
JeRuSaLeMa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen JeRuSaLeMa »

Lan adosis misin ne haltsın senin laf demeye ne hakkın var adam demekki konu açtı beğenip beğenmemek göreceli bi kavram sen daha 10 yaşında bebesin gelmiş burda yok şöyle yok böyle diyorsun ayağını denk al bundan sonra tek düşmanın benim.

Resim
Veni Vidi Vici
Geldim Gördüm Yendim

Ahoo Ahooo Örgülüxjeruslema
Mclarenassss Mcxskandal Örgülüxalemci
JeRuSaLeMa : Kudüs (Müslümanların İlk Kıblesi)

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
aDosiSxunruLyx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

JeRuSaLeMa yazdı:Lan adosis misin ne haltsın senin laf demeye ne hakkın var adam demekki konu açtı beğenip beğenmemek göreceli bi kavram sen daha 10 yaşında bebesin gelmiş burda yok şöyle yok böyle diyorsun ayağını denk al bundan sonra tek düşmanın benim.

Resim

Ben Seni Çözdüm Sen Böyle Konulara Atlıyarak Kendini Meshur yapmaya calısıyorsun ;) Sana kemik Atan Yok... yazdğım her yoruma atlayıp Durma ama Havlayan köpek ısırmaz .. Seninle Zabıtalar ilgilensin benim meselem deilsin ..
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Leosmontuu »

Millet kafayı yemiş.Önceden açılması için forumda can atıyolardı.Şimdi kötümü oldu valla 180 derece dönenler var.Kötü lduysa oynama kardeşim.Dostluk dahada arttı oyunda.Lodos ve Arzlar birbirlerine saldırmıyolar.
Kullanıcı avatarı
aDosiSxunruLyx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Leosmontuu yazdı:Millet kafayı yemiş.Önceden açılması için forumda can atıyolardı.Şimdi kötümü oldu valla 180 derece dönenler var.Kötü lduysa oynama kardeşim.Dostluk dahada arttı oyunda.Lodos ve Arzlar birbirlerine saldırmıyolar.

Öyle Şeyler Yazarak Bide milletin aklını çeliyorlar İnsanlar garip Herlafa Atlıyanıda var İsyankar gencide var :)
Kullanıcı avatarı
xXpLaYbOyXx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xXpLaYbOyXx »

aDosiSxunruLyx yazdı:
JeRuSaLeMa yazdı:Lan adosis misin ne haltsın senin laf demeye ne hakkın var adam demekki konu açtı beğenip beğenmemek göreceli bi kavram sen daha 10 yaşında bebesin gelmiş burda yok şöyle yok böyle diyorsun ayağını denk al bundan sonra tek düşmanın benim.

Resim

Ben Seni Çözdüm Sen Böyle Konulara Atlıyarak Kendini Meshur yapmaya calısıyorsun ;) Sana kemik Atan Yok... yazdğım her yoruma atlayıp Durma ama Havlayan köpek ısırmaz .. Seninle Zabıtalar ilgilensin benim meselem deilsin ..
Birincisi ne meşur olmaya ihtiyacımız var nede prim yapmaya. İkincisi foruma koyduğumuz fotoğraflarımızda herkes yaşımızı gördü. Bu oyunda ahoyuda bizide tanıyan iyi bilirki düşmanlarımıza çektiririz. Ve artık zor zamanlar yaşıcak kişilerden biride sensin.
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik

Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]

..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Leosmontuu »

Afedersiniz ama şuan Sobee ekibine sonuna kadar destek veriyom.Bizim için çalıştılar çabaladılar.Bu grup bölgelerini bize sundular.Ve nankörlüge bakın.

''Birincisi ne meşur olmaya ihtiyacımız var nede prim yapmaya. İkincisi foruma koyduğumuz fotoğraflarımızda herkes yaşımızı gördü. Bu oyunda ahoyuda bizide tanıyan iyi bilirki düşmanlarımıza çektiririz. Ve artık zor zamanlar yaşıcak kişilerden biride sensin.''

O zaman sabır kardeşim.Sabırrrrrr.Ula meteor bölgesi gelirkende böyleydiniz derindeki sırdada böyleydiniz.Akıllanmıyorsunuzki.
Kullanıcı avatarı
BybekoLy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

adama bak gidebilrsin diyo sanamı sorcaz gitcegimizi madem sana BATIYO bu konu cevap yazma ben sadece görüşleri bekliyorum buda benim kendi düşüncem kimsede karışamaz kimsenin en ufak bir laf etmeye hakkıda yoktur şayet edersen efediliğimi bozdurursun aklını başına al

“Genel Sohbet” sayfasına dön