TTNET otomatiğe bağladı
TTNET otomatiğe bağladı
Ya bu TTNET nasıl bir sistem böyle dalga mı geçiyorsunuz.Önce 2012'ye kadar ban attınız.TTNET olduğu için başka hesap açamadım.Sonrada kendi kendine TTNET plus almaya devam ediyor bu ay yine plus paket alınmış.Otomatik alıyor dalga mı geçiyor sunuz?Ben 1 aylık aldım ne demek bu.Soygunculuk değil mi bu.Şuan banlı olduğum halde plus alınmış.Resmen saçmalık.Oyunu bıraktım ben ne demek oluyor bu?
Re: TTNET otomatiğe bağladı
Çok Basitçe Açıklamasını Yapayım Soygunculukla Alakası Yok TTNET Servis Paketi Yönetimine Bakarsan Eğer Kredi Kartı YAda E-pin Sistemini Kullanmadan TTNET Faturana Yansıması İçin Alınan Servis Aboneliği Otomatik Olarak İşler ve Sen TTNET müşteri Hizmetlerini Arayıp Bu Otomatik Sistemi İptal Ettirmeden Böyle Gider. TTNET Plus Paket Sistemini İncele Bu Yüzden Olduğunu Anlarsın.javocu yazdı:Ya bu TTNET nasıl bir sistem böyle dalga mı geçiyorsunuz.Önce 2012'ye kadar ban attınız.TTNET olduğu için başka hesap açamadım.Sonrada kendi kendine TTNET plus almaya devam ediyor bu ay yine plus paket alınmış.Otomatik alıyor dalga mı geçiyor sunuz?Ben 1 aylık aldım ne demek bu.Soygunculuk değil mi bu.Şuan banlı olduğum halde plus alınmış.Resmen saçmalık.Oyunu bıraktım ben ne demek oluyor bu?
Kod: Tümünü seç
Sabit Hatlardan Aramak İstiyorsan : 444 0 375
GSM Hatlardan Aramak İstiyorsan : 0 442 444 0 375
İyi Forumlar.
Bende direk almıştım ancak diğer aya kullanmayı düşünmüyorum nasıl iptal edebilirim ? Pm bekliyorum...
Buraya yazılsın nasıl iptal ederim bu servisi lütfen.
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
arayacaksın başka caren yok mıralay yazmış zaten
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
4440375 Arayarak İptal ettirebilirsiniz Ancak İptali Yeni Fatura döneminde önce iptal ettirmeniz gerekmektedir
Arkadaşım suç tamamen sizin orda alırken aylık otomatik ödeme yazıyor buna dikkat etmek size düşmüş

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Şuan tek ödeme şeçenegi yok ttnet plusta full ödeme var yönetimi bu konuda bilgilendirdim ama sonuç gelmedi
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bu epındede geçerlımı ???
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
epinle faturanın alakası yok kisenhar15 yazdı:bu epındede geçerlımı ???