Merhaba.
Arkadaşlar az önce Sığıntan cıktım ve gerçekten yönetimi tebrik etmek istiyorum kendi adıma.Gerçekten harika bir iş çıkartmışlar.
Neyse;önce yeteneklerden başlamak istiyorum.
Bildiğiniz gibi savaşçı 2'ye ayrıldı ofansif ve defansif.Peki nedir bu ofansif-defansif.
Ofansif(Atak) = Şimdiki adıyla 'ofansif dövüş' eski adıyla hızlı saldırı.Bu yetenek olmadan ağır ve sert vuruş yapamıyoruz.Ben yetenek puanları ilk girişimde şu şekilde dağıttım.Ofansif dövüş-sert vuruş-hızlı vuruş 15.Tabi bu ofansif dövüş için.Birde Defansif var.
Defansif(Savunma) = Bunun için ise Defansif dövüş gerekli.Yani defansif dövüş olmadan sakınma acamıyoruz.Ve bu 2 yeteneğide 15 yaptım.Şimdi soran arkadaslar olabilir.Niçin hem atak hem defans.Sığınıklardaki yaratıklar defansif moda geçince çok az vuruyor bazende hiç vurmuyor.
Yani anlatmaya çalıstığım.Başlangıçta Ofansif olarak başlayıp yaratık size doğru yönlendiğinde hemen defansife geçmelisiniz.Böylece hem atak hem savunma yapmı olursunuz ve ölme şansınız azalır.
Grubumuzda hiç şifacı yoktu  5 savaşçı 1 büyücü olarak girdik.Ve 'düşünen adam'a kadar gayet güzel geldik.Hatta bi ara dedik ki şifacıya hiç ihitiyaç yokmuş.Taa ki düşünen adama gelene kadar.Düşünen adamın duruşunu gördüğüm an zaten feci bişeyler olacağını anladım.Öyle bir duruşu var ki ne yapacağı hakkınızda hiç bi fikriniz olmuyor.Neyse.Şöyle bi taktik denedik.Dalmadan önce herkes ofansife geçti sadece 1 savaşçı ve 1 büyücü atakta kaldı.büyücü düşünen adamı çekti ve defansifler saldırdık.Hepimiz defansif olduğumuz için canımız normalden az gitti.Bu arada bir atak savaşçısı ve büyücü dalmaya devam etti.Canı 60'a kadar getirdik.Sonra büyücü öldü ardından diğer ofansif savaşçı ve hepimiz teker teker öldük.Yani girdiğimz grup ve uyguladığımız taktik yanlıştı bir yerde.
Benim düşüncem en iyi iş yapacak grup şöyle olmalıdır(bu grubun tüm üyelerinin yanlarında can ve kudret iksirleri olduğunu farzederk yazıyorum) : 3 savaşçı(başlangıçta 1 defansif 2 ofansif) 1 büyücü ve 2 şifacı.zaten düşünen adama kadar savaşçılar iş yapıcak.düşünen adamda ise şifacılar devreye girecek.şifacıların yetmediği yerde ise iksirler konuşacak.Tabi her grupta iksir desteği olmacayak elbet iksirsiz biriside bu yerlere girecek.Bu durumda,2 savaşçı 1 büyücü ve 3 şifacı olmalıdır.Bana göre...

İlk İzlenimler.
- Sheytanist
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Lodos

İlk İzlenimler.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*

Sheytanist*
- hanedanxbutcher
 - Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran

Re: İlk İzlenimler.
COK GUZEL BI ACIKLAMA OLMUS SAOLASIN GOREVLER HAKKINDADA BILGI VEREBILIRMISIN VE GIRISLER SIMDIDEN TESEKKURLER

Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez

Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- Sheytanist
 - FareAdam Düşmanı

İlk sığınak görevini,Safa Necmi veriyor.Şartelleri kapatmamızı istiyor ama yapamadık daha.Ve girişin bir tanesi(sığınak girişi) mısır çarşısı sonundan.hanedanxbutcher yazdı:COK GUZEL BI ACIKLAMA OLMUS SAOLASIN GOREVLER HAKKINDADA BILGI VEREBILIRMISIN VE GIRISLER SIMDIDEN TESEKKURLER
Sheytanist*

Sheytanist*
- hanedanxbutcher
 - Mezarlık Bekçisi

BUGUN AKSAM OLMUCAK İŞİ BIRAKCAM OYUN YUZUNDEN YA ELEMENTLER İŞE YARAMIYOR DEGILMI

Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez

Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- ikvoyuncusu2008
 - Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları

Yok kardeim pek yaramıyor.Max takım ve ofansif dövüş ile güzel vuruşlar yapıyosun.hanedanxbutcher yazdı:BUGUN AKSAM OLMUCAK İŞİ BIRAKCAM OYUN YUZUNDEN YA ELEMENTLER İŞE YARAMIYOR DEGILMI
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Sheytanist
 - FareAdam Düşmanı

ikvoyuncusu2008 yazdı:Yok kardeim pek yaramıyor.Max takım ve ofansif dövüş ile güzel vuruşlar yapıyosun.hanedanxbutcher yazdı:BUGUN AKSAM OLMUCAK İŞİ BIRAKCAM OYUN YUZUNDEN YA ELEMENTLER İŞE YARAMIYOR DEGILMI
Ben element olarak girdim.İş yapıyor.Ama elementine bağlı.Tek item elementte bir yere kadar.Ondan çift item elemnt olması lazım.
Sheytanist*

Sheytanist*
- hanedanxbutcher
 - Mezarlık Bekçisi

DAHA MESAIYE 3 SAAT VAR YA OFF OFFF GRVI YAPAN VAR MI ACABA

Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez

Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- ikvoyuncusu2008
 - Çınaraltı Müdavimi

Merak etme usta bildiğim kadarıyla karakterin Meran sunucusunda.Meran Sunucusunada erişim şuan için yok.SADECE MERAN'a.hanedanxbutcher yazdı:DAHA MESAIYE 3 SAAT VAR YA OFF OFFF GRVI YAPAN VAR MI ACABA
Ayrıca itemlerim gayet sağlamdı fakat maxlar kadar işe yaradığı pek söylenemez.Sheytanist yazdı:ikvoyuncusu2008 yazdı:Yok kardeim pek yaramıyor.Max takım ve ofansif dövüş ile güzel vuruşlar yapıyosun.hanedanxbutcher yazdı:BUGUN AKSAM OLMUCAK İŞİ BIRAKCAM OYUN YUZUNDEN YA ELEMENTLER İŞE YARAMIYOR DEGILMI
Ben element olarak girdim.İş yapıyor.Ama elementine bağlı.Tek item elementte bir yere kadar.Ondan çift item elemnt olması lazım.
[YaLNıZSavaŞÇII]
- winwar3
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı

MAx diz ölür hepsi.

Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx- hanedanxbutcher
 - Mezarlık Bekçisi

OHH OHH SEVINDIM BEN GIREMIYORUM KIMSE GIRMESIN MERANDA  
  TABIKI SAKA IYI FORUMLAR

Hanedanxbutcher49