Öncelikle beni tanıyan tanımayan herkese merhaba,
Sizleri bir konuda uyarmak istiyorum(bilmeyenler için tekrar). Benim adımı kullanarak oyunda dolaşan birçok kişi mevcut. Bir tanesine az önce şahit oldum. Üretim için bir başka karaktere geçtiğimde domuzun orada Serkanxbanka adlı bir karakter gördüm. Tabiki hemen kim olduğunu sordum ancak karşıdaki kişi daha benim kim olduğumu kaç tane karakter kullandığımı bilmiyor olacakki, en çok kullandığım bir karakterde olmama rağmen bana kendini serkannnn(yani ben

) olarak tanıttı. Daha önceleri de defalarca bu gibi olaylara şahit oldum. Benim adımı kullanarak sizden birşey isteyen olursa, kesinlikle vermeyin, sadece gülüp geçin

Zira (zira neki

) ben kimseden birşey istemem, birşey lazım olursa arkadaşların hesabına girer alırım. Benim kullandığım hiçbir karakterde 'X' harfi yoktur, 'Serkan' adlı karakter benim değildir. Diyeceksiniz ki oyunda bir tek serkan sen misin? :arrow: Elbetteki hayır, ancak şuana kadar karşılaştıklarımın hepsi bana kendisini ben olarak tanıttılar. Bunlar birilerini dolandırmaktan başka hiçbir amacı olmayan kişiler, karakterler. Şimdi birçok kişi zaten istesen de vermem diyebilir, buyursun desin, diyebilir
İyi oyunlar...