Benim adımı kullananlar hakkında uyarı !

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Benim adımı kullananlar hakkında uyarı !

Mesaj gönderen serkannnn »

Öncelikle beni tanıyan tanımayan herkese merhaba,

Sizleri bir konuda uyarmak istiyorum(bilmeyenler için tekrar). Benim adımı kullanarak oyunda dolaşan birçok kişi mevcut. Bir tanesine az önce şahit oldum. Üretim için bir başka karaktere geçtiğimde domuzun orada Serkanxbanka adlı bir karakter gördüm. Tabiki hemen kim olduğunu sordum ancak karşıdaki kişi daha benim kim olduğumu kaç tane karakter kullandığımı bilmiyor olacakki, en çok kullandığım bir karakterde olmama rağmen bana kendini serkannnn(yani ben :D) olarak tanıttı. Daha önceleri de defalarca bu gibi olaylara şahit oldum. Benim adımı kullanarak sizden birşey isteyen olursa, kesinlikle vermeyin, sadece gülüp geçin ;) Zira (zira neki :D ) ben kimseden birşey istemem, birşey lazım olursa arkadaşların hesabına girer alırım. Benim kullandığım hiçbir karakterde 'X' harfi yoktur, 'Serkan' adlı karakter benim değildir. Diyeceksiniz ki oyunda bir tek serkan sen misin? :arrow: Elbetteki hayır, ancak şuana kadar karşılaştıklarımın hepsi bana kendisini ben olarak tanıttılar. Bunlar birilerini dolandırmaktan başka hiçbir amacı olmayan kişiler, karakterler. Şimdi birçok kişi zaten istesen de vermem diyebilir, buyursun desin, diyebilir ;)

İyi oyunlar...

Resim
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Benim adımı kullananlar hakkında uyarı !

Taklitlerim yine iş başında :evil: = Xxserkanxx

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RESTORATIVE »

Arkadaşım SERKAN ismine ambargomu koydun telif haklarınımı aldın senden başka serkan isminde kimse oynayamazmı oyunda bu ne saçmalık ya senin kullandığın karakterleri tanımayan varsa zaten arkadaşın olmamıştır ve senden bi sey isteyemez onun için cocukça kelimeler kullanmada yetişkin olduğunu anlayalaım şayet öyleysen İstersem SERKAN isminde ve kombinasyonunda ne kadar karakter açabileceksem açarım buna engel varmı.iyi oyunlar..
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Resim
Kullanıcı avatarı
basshunter09
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Seyri Beka

Mesaj gönderen basshunter09 »

RESTORATIVE yazdı:Arkadaşım SERKAN ismine ambargomu koydun telif haklarınımı aldın senden başka serkan isminde kimse oynayamazmı oyunda bu ne saçmalık ya senin kullandığın karakterleri tanımayan varsa zaten arkadaşın olmamıştır ve senden bi sey isteyemez onun için cocukça kelimeler kullanmada yetişkin olduğunu anlayalaım şayet öyleysen İstersem SERKAN isminde ve kombinasyonunda ne kadar karakter açabileceksem açarım buna engel varmı.iyi oyunlar..
Sen konuyu niye baska taraflara çekiyorsun adam uyarmış ne var bunda fazla uzatmanın alemi yok serkannn ı tanıyan tanır.. O sadece uyarmış gerisi size kalmıs.
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

RESTORATIVE yazdı:Arkadaşım SERKAN ismine ambargomu koydun telif haklarınımı aldın senden başka serkan isminde kimse oynayamazmı oyunda bu ne saçmalık ya senin kullandığın karakterleri tanımayan varsa zaten arkadaşın olmamıştır ve senden bi sey isteyemez onun için cocukça kelimeler kullanmada yetişkin olduğunu anlayalaım şayet öyleysen İstersem SERKAN isminde ve kombinasyonunda ne kadar karakter açabileceksem açarım buna engel varmı.iyi oyunlar..
Konuyu okuduktan sonra yorum yaparsan boş yorum yapmış olmazsın. Ben serkan isminde karakter açanlara hiçbirşey demiyorum, benim adımı kullananlara birşey diyorum. Ben oraya en basit 2 tane örneğinin resmini koydum. Xxserkanxx adlı kişi her kimse amacı oyun oynamak değil sadece benim adımı kullanarak birilerini dolandırmak. Ben o resimleri foruma koyduktan sonra tekrar oyuna girdim ve bölgeden Xxserkanxx şererfsizdir yazıldığını gördüm, onun benimle alakası yok diye uyarmaya çalıştığımda ise bir küfür de ben yedim, ama ben etmedim. Ölüp domuzun yanında canlandığımda yanımda Kinqdom vardı, hemen yanında da bu şahıs. Hemen uyardım benimle alakası yok diye. Kinqdom ise 'Ben de anlamadım deminden beri kanka diye yanımda dolanıyor' dedi. Amacı sadece benim adımı kullanarak birilerini dolandırmak :!: Yaptığınız yorumu yorum olsun diye yapmayın, biraz da mantıklı şeyler yazın :!:
Resim
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

taklitleri aslını her zaman yüceltir :D sıkma canını boşver gitsin serkan. nitekim bu hep birilerinin başına geliyor dönem dönem. kimi zaman senin kimi zaman benim kimi zaman başkasının.

ama şu bir gerçek TAKLİTLER HER ZAMAN GİDER ASIL OLANLAR HER DAİM AYAKTA KALIR

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

konfucyus yazdı:taklitleri aslını her zaman yüceltir :D sıkma canını boşver gitsin serkan. nitekim bu hep birilerinin başına geliyor dönem dönem. kimi zaman senin kimi zaman benim kimi zaman başkasının.

konfüçyüs
Sağolasın Alper kardeşim. Beni anlayanların olması sevindirici, ama kimileri de reklam amaçlı konu açtığımı düşünüp boş yorumlar yapıyor ;) Saygılar Üstad konfüçyüs...
Resim
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

serkannnn yazdı:
Konuyu okuduktan sonra yorum yaparsan boş yorum yapmış olmazsın. Ben serkan isminde karakter açanlara hiçbirşey demiyorum, benim adımı kullananlara birşey diyorum. Ben oraya en basit 2 tane örneğinin resmini koydum. Xxserkanxx adlı kişi her kimse amacı oyun oynamak değil sadece benim adımı kullanarak birilerini dolandırmak. Ben o resimleri foruma koyduktan sonra tekrar oyuna girdim ve bölgeden Xxserkanxx şererfsizdir yazıldığını gördüm, onun benimle alakası yok diye uyarmaya çalıştığımda ise bir küfür de ben yedim, ama ben etmedim. Ölüp domuzun yanında canlandığımda yanımda Kinqdom vardı, hemen yanında da bu şahıs. Hemen uyardım benimle alakası yok diye. Kinqdom ise 'Ben de anlamadım deminden beri kanka diye yanımda dolanıyor' dedi. Amacı sadece benim adımı kullanarak birilerini dolandırmak :!: Yaptığınız yorumu yorum olsun diye yapmayın, biraz da mantıklı şeyler yazın :!:
Serkan eger yazdığımı sen ve arkadaşların doğru okusaydınız bunu bana yazmaz dın yazdıgımda dıyorum ki senın arkadaşların kullandıgın karakterleri bilmiyorlarsa yapacak bi şey ok onlara arkadaşım deme ben oyunda betadan beri varım kim hangi karakteri kullanıyor cok iyi bilirim Kendi arkadaş grubum içerisinde .Onlarda beni bilirler hangi ismi kullandığımı bunu anlatmak istedim ama anlamamıssınız.Yani nicki her serkan olanı senmi sanıyo arkadaşların ordan bu anlam çıkar başka ne diyim iyi oyunlar
MALAZGİRT LONCASI

Resim
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

serkannnn yazdı:
konfucyus yazdı:taklitleri aslını her zaman yüceltir :D sıkma canını boşver gitsin serkan. nitekim bu hep birilerinin başına geliyor dönem dönem. kimi zaman senin kimi zaman benim kimi zaman başkasının.

konfüçyüs
Sağolasın Alper kardeşim. Beni anlayanların olması sevindirici, ama kimileri de reklam amaçlı konu açtığımı düşünüp boş yorumlar yapıyor ;) Saygılar Üstad konfüçyüs...

Ayrıca evet reklam yapıyorsun ve yapıyorsunuz.
MALAZGİRT LONCASI

Resim
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

RESTORATIVE yazdı:
serkannnn yazdı:
Serkan eger yazdığımı sen ve arkadaşların doğru okusaydınız bunu bana yazmaz dın yazdıgımda dıyorum ki senın arkadaşların kullandıgın karakterleri bilmiyorlarsa yapacak bi şey ok onlara arkadaşım deme ben oyunda betadan beri varım kim hangi karakteri kullanıyor cok iyi bilirim Kendi arkadaş grubum içerisinde .Onlarda beni bilirler hangi ismi kullandığımı bunu anlatmak istedim ama anlamamıssınız.Yani nicki her serkan olanı senmi sanıyo arkadaşların ordan bu anlam çıkar başka ne diyim iyi oyunlar
Benim kullandığım karakterlerin bırak ismini, sayısını dahi ben bile bilmiyorum; değil ki başkaları bilsin. Kaldı ki oyunla alakan olmadığı çok açık. Bunun gibi birçok olay yaşandı. Hiç tanımadığımız kişiler bile ismine kanıp aktarım yapmak isteyip, dolandırıldılar. Benzer isimde karakter açıp arkadaşlarımızın şifrelerini istediler ve aldılar da. Anlama kabiliyetin yoksa yazdığım yazıyı okuma, anlamadığın şey hakkında da yorum yapma :!:

“Genel Sohbet” sayfasına dön