ORHANBEY yazdı:orayı biliyorum ama girip sormadım kart varmı diye :mrgreen:
Seneye ÖSS Yüzünden Celal Aydın'a Gidicem...Dikk@t Cafe Hemen Dershanenin Altında Eğer Hala İKV Oynuyor Olursam Dershaneden Kaçar Kaçar PLUS Alıp Oynarım.
Şimdi Üşendim Yaa Bi Daha Geçerken Bi Sor Hacı Belki Nasiplenip Sende PLUS Alırsın :lol: :lol:
Mynet İKV plus[Üyelikal - kart ile}kaldırldı son olarak 04 Aralıkta Mynet çok kullanılı oyun aboneliği alarak aktivite ettim
plus paketini ama Mnyet çok kullanıcılı oyun pakaeti üyeliği ileride İKV de yaramayacak gibi [ ilk başta oyuncualrı yanıltmayın dediler sonra bildirim için teşekkür ettiler ]
girayankara yazdı:Mynet İKV plus[Üyelikal - kart ile}kaldırldı son olarak 04 Aralıkta Mynet çok kullanılı oyun aboneliği alarak aktivite ettim
plus paketini ama Mnyet çok kullanıcılı oyun pakaeti üyeliği ileride İKV de yaramayacak gibi [ ilk başta oyuncualrı yanıltmayın dediler sonra bildirim için teşekkür ettiler ]
oHOOOOOOOOOO !!! :evil: :evil: :evil: O Zaman CAPTAİN ATX kapıma getisin PLUS'u varmı böle saçma bişi yaaaaa :evil: :evil: ben nerden alcam plus fln UĞRAŞMAK ZORUNDAMIYIM sonra Süper ZEKA örneği gösterip yönetim duyuru yapar ARKADAŞLAR PARASIZIZ NOLUR PLUS ALIN GELİŞEMİYORUZ GİBİSNDEN eeee plus alamazsak böle ortada emziği alınmış bebe gibi kalırlar :twisted: :twisted:
satılan yeni e-pinler bence 3 hesap türü içinde kullanılabilmeli ve ikv nin sitesinde e-pin aktive etme sayfasına mynet seçeneğide koyulmalı sobee ve ttneti koymuşlar...