Merhaba arkadaslar ben bu oyunu betadan berı oynuyorum ara ara bırakdıgımda oldu ama sevıorum genede yenı lv lerle cok deısıklık oldu ama büyücü hakketıgı yerde su anda bence .Bir cok kişi en iyi yetenekler bunlar diyiyor ama kısının karakterı kullanmasına baglı olarak deısır o benım 49 luk 2 tane buyucum var cok yetenek degısıklıgı ve cok ıtemler denedım cok param gıttı ama benım en begendıgım ve hem kasma hemde vs klan gıbısınden en rahat ettıgım su ankı yetnekler bunlar
15 metroit ve bılgısı
15 buz ve bılgısı
15 dırenc kırma
15 zıhın saldırısı
1 büyü bozma
5 telsa küresi
1 medıtasyon
1 kutup rüzgarı
ben bu yetneklerle dedıgım gıbı her yerde rahat edıorm ama iş yetneklerde bıtmıor yetenekle item yarı yarıya itemlerim full fiziksel diziceksınız biras pahalı ama degıo aldıgınız zevke bu yetneklerın ıyı oldugunu sırf ben sölemıorm bılıorm ama bazılar sınıflandırmıssıfacı ıcın ayrı savascı ıcın ayrı gıbısınden benden daha iyi buyuyu bilken arkadaslarımda aynı yetneklerı ve aynı itemlerı dızıp verdıler ...
Emege saygı
_____________________________________________________________________________________________________
Her şey Sende Saklı [kızılbas]
SADECE BÜYÜCÜ......
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
Re: SADECE BÜYÜCÜ......
[quote="kizillforum"]Merhaba arkadaslar ben bu oyunu betadan berı oynuyorum ara ara bırakdıgımda oldu ama sevıorum genede yenı lv lerle cok deısıklık oldu ama büyücü hakketıgı yerde su anda bence .Bir cok kişi en iyi yetenekler bunlar diyiyor ama kısının karakterı kullanmasına baglı olarak deısır o benım 49 luk 2 tane buyucum var cok yetenek degısıklıgı ve cok ıtemler denedım cok param gıttı ama benım en begendıgım ve hem kasma hemde vs klan gıbısınden en rahat ettıgım su ankı yetnekler bunlar
AYNEN BENDE BU OYUNU BETALARDAN BERİ OYNUORUM VE COK KEZ BURAKTIM AMA İKVNİN YANINA YAKLASACAK OYUN BULAMADIM İÇİN HEP YENİDEN OYNADIM :mrgreen:
AYNEN BENDE BU OYUNU BETALARDAN BERİ OYNUORUM VE COK KEZ BURAKTIM AMA İKVNİN YANINA YAKLASACAK OYUN BULAMADIM İÇİN HEP YENİDEN OYNADIM :mrgreen:

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ