Siteden indirmede sorun vardı yarın bu sorun düzelecek mi?
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Siteden indirmede sorun vardı yarın bu sorun düzelecek mi?
Siteden indirirken yüzde 99da takılıyordu.Yarın siteden düzgün bir şekilde indirilcek mi oyun?Yada oyunun sitesi yerine baska siteden oyunu indirsek indirdiğimizde grup bölgeleri olacak mı ?
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Re: Siteden indirmede sorun vardı yarın bu sorun düzelecek mi?
Düzelir Düzelir 
- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Yardımcı indirme programlarını kullanırsan genelde takılmıyor.Orbit ,Internet dowload manager, Download Accelerator gibi
haklısın giray yarın bizde buluşalım demi anterasta :=)girayankara yazdı:Yardımcı indirme programlarını kullanırsan genelde takılmıyor.Orbit ,Internet dowload manager, Download Accelerator gibi
- girayankara
- Demirci Çırağı

:=)) buluşuruz Anterse gelemdiyse buluna kadar Angara turu atarızSERDARBEY yazdı:haklısın giray yarın bizde buluşalım demi anterasta :=)girayankara yazdı:Yardımcı indirme programlarını kullanırsan genelde takılmıyor.Orbit ,Internet dowload manager, Download Accelerator gibi
valla ben taa pursaklardan gelecem senin için
- girayankara
- Demirci Çırağı

İlk başta Akköprüde alıyordunya alsınd aorasıda bana uyar ikisine tek dolmuş ile gidecem sana ahngisi yakınsa onda buluşalım
farketmez benim için arabayla geleceğim ararım ben senigirayankara yazdı:İlk başta Akköprüde alıyordunya alsınd aorasıda bana uyar ikisine tek dolmuş ile gidecem sana ahngisi yakınsa onda buluşalım
- girayankara
- Demirci Çırağı

Tamam.SERDARBEY yazdı:farketmez benim için arabayla geleceğim ararım ben senigirayankara yazdı:İlk başta Akköprüde alıyordunya alsınd aorasıda bana uyar ikisine tek dolmuş ile gidecem sana ahngisi yakınsa onda buluşalım
Orti yazdı:Grup bölgeleri eklenti paketinin kurulum dosyası duyurudada bildirildiği gibi 11 Haziran 2010 tarihinde yayınlanacaktır.