ah anlaya bilsem..........

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

ah anlaya bilsem..........

Mesaj gönderen serserixmustafa »

eskiden oyun güzeldi 1 yıl önceden deil 3 yıl öncesinden bahsediyorum küfür yemiyordum durduk yere dalan yoktu herkes tanıdıktı k.p açı çok azdı olsa bile karizması bitene dalmıyorlardı en azından savaş bitince uzatmazlar savaşta küfür yoktu varsa bile şimdiki kadar şidetli deil sonra düşük leveli kesme yoktu loncalar arası düşman yoktu ne geçiyor kesince elinize ben kestim sabaha kadar ama elime birşey geçmedi karşımdaki insanda adam olmadı küfür eti çarı banlandı. peki tertemiz ikv olsa savaşı özele taşımasak karizması 0 olan kişilere dalmasalar güzel olmazmı bunun için birlik beraberlik yapalım k.p kasana dalanları dışlayalım karizması 0 olan adamlara dalmayalım kim olursa olsun tertemiz küfürsüz anlayışlı bir sancak için düşmanınız tartışmanız olmasın adamın sabrını bozmayın savaşmıyorum diyene dalmayın dalanı dışlayalım nedersiniz?
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Cccxjumbo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: ah anlaya bilsem..........

Mesaj gönderen Cccxjumbo »

Sonradan görmeler gavurdan dönme oluyo hacı alıyolar yada çalıolar 2 ıtem götlerı kalkıyo 2 metre havaya önune gelende dalıyo zıkım hıyar dıyenınde peşine bı avuç tuz alıp koşuyolar bende 2 3 senedır bu oyunun içindeyım ama oyunda + yok gunden gune - lere dusuyo gelısme var ama ıcraat yok yanı ıkv 39 lwl de kalsa... ama bu adamlar da işlerini adam gbı yapsa ne olurdu yanı artık yönetıcı yok #@!? sen yönetıcılerı kaldırdın gözlemcılerı kaldırdın bıkere sıctın oyunun ıcıne önune gelen sıkıyo sövüyo oyun bıttı ıyıce bende gıcık oldum yok şikayet et ettıkte ne oldu qq bız durduk yere susturma alıyoruz söven adam elını kolunu saaalıyo ıkv de bi ara zaten şikayet et çalısmıyodu mılletın zıkı azında kaldı #@!? söven sövene ne bu ya ... :@

“Genel Sohbet” sayfasına dön