İKV Kota Yiyormu?????
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İKV Kota Yiyormu?????
arkadaslar benim 4 gb internet paketim var sabah baktğımda kota 600 mb taydı aksam 6 ya kadar ikv oynadım sonra çıkıp baktığımda 1.7 gb olmustu acaba ikv mi bu kadar çok kota götürmüstür yoksa baska nedeni varmıdır????
Re: İKV Kota Yiyormu?????
Toxit yazdı:arkadaslar benim 4 gb internet paketim var sabah baktğımda kota 600 mb taydı aksam 6 ya kadar ikv oynadım sonra çıkıp baktığımda 1.7 gb olmustu acaba ikv mi bu kadar çok kota #@!? yoksa baska nedeni varmıdır????
Başka nedenleri olmalı. Günde 18 saate kadar ayda 2.5 gb'ı aşmıyor.
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
baska ne sebeb olabilirki sadece ikv açıktı??????
bu soruyu sormak için bu siteye girmişsin mesela bunun gibi şeyler olabilirToxit yazdı:baska ne sebeb olabilirki sadece ikv açıktı??????

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
oyundan hiç çıkmamıstım 
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
kesin bisey söylicek biri yokmu??? yiyor yada yemiyor önemli olan soru bu?
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Cevap: İKV Kota Yiyormu?????
İnternet hesabına başkası giriyor olabilir o kadar kota yemez o kadar kısa sürede ( ne kadar kota yediğine hiç bakmadım limitsiz paket kullanıyorum ama o kadar yese kimse oynamaz)
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
o kadar kota yemez. Online oyunlarda gönderilen ve alınan bilgiler çok ufaktır. Çünkü bilgiler yazı formatında gelir ve gider. Ha mesela kadimde 100 kişiyle durmanla lbirentte tek başına durman arasında fark olur ama çok büyük deil oda:D
kardeş birde kota bilgisini her saniye güncellemiyorki benim bilgdiğim o yüzden 6 saat sonra 600 megabaytan 1.7 gb olarak göstermiştir 6 saat ikv oynamayla o kadar kota gitse oyunu kim nasıl oynayacakki

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
20 saat full İKV + facebook + msn + İKV forum 2gb yapar mı ?