C*** Runtime Hatası İçin Yardım Edebilicek V armı Acaba
C*** Runtime Hatası İçin Yardım Edebilicek V armı Acaba
Arkadaşalar Oyuna giriş çıkışlarımda bu hatayı alıorum bazen saatlerce giremediğim oluyor bunu çözümünü bilen arkadaşımız bana yardımcı olabilirmi acaba . Sistemde 2 gb Ram Kınghston - 1 gb Ekran Kartı ATİ Ve Yazılımda Windows Xp Service Pack 3 Ultimate kullanıyorum . Sorunun ekran kartı güncellemesi ve java scriptten olduğu varsayılmış bazı sitelerde Java runtime de yükledim fakat bi souca ulaşamadım Yardımlarınız için şimdiden çok Teşekkür Ediyorum**
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- vincexcarter
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: C*** Runtime Hatası İçin Yardım Edebilicek V armı Acaba
Geçen Ay Aynı Sorunu Yaşadm... Nasıl Bı sorundur İyi Bilirm. Bu Yüzden Bu hatayı Çözerken Yaptklarmı Yazaym Olursa Ne güzel...
Öncelikle Güzel bir Antivirüs Programı İle Bütün Bilgisayarını Tarat Bölüm bölüm değil toptan Cunku Bu virüs Kalıcı OLan Win32 Virüsünün yarattıgı bı Hatadır... Taratıp Temizledikten veya Karantinaya Aldktan Sonraki İşlem Service Pack 3 oLabilir Tavsiyem Odur Herturlu Driver' ı Yükler Ve O CD ile Format Atmandır... Tabi Format Atarken Hem C Hem D Yerel disckleri Silmeni Tavsiye ederm Herhangi bir Özel sonradan gerekli Olacak Programların varsa Onlarıda Taratıp Ondan sonra bir flash belleğe ve cd ye Kopyalaman Lazm... Ve Son olarak İstanbul Kıyamet Vakti Setup Dosyasını Resmi Sitesinden Baştan indirip Kurman Sorun Halledilmiş Olacaktır... İşlemler Uzun Fakat O hatayı Haldetmek İçin değer diye Düşünüyorm...
Şimdiden Kolay Gelsın...Geçmiş Olsn...
Öncelikle Güzel bir Antivirüs Programı İle Bütün Bilgisayarını Tarat Bölüm bölüm değil toptan Cunku Bu virüs Kalıcı OLan Win32 Virüsünün yarattıgı bı Hatadır... Taratıp Temizledikten veya Karantinaya Aldktan Sonraki İşlem Service Pack 3 oLabilir Tavsiyem Odur Herturlu Driver' ı Yükler Ve O CD ile Format Atmandır... Tabi Format Atarken Hem C Hem D Yerel disckleri Silmeni Tavsiye ederm Herhangi bir Özel sonradan gerekli Olacak Programların varsa Onlarıda Taratıp Ondan sonra bir flash belleğe ve cd ye Kopyalaman Lazm... Ve Son olarak İstanbul Kıyamet Vakti Setup Dosyasını Resmi Sitesinden Baştan indirip Kurman Sorun Halledilmiş Olacaktır... İşlemler Uzun Fakat O hatayı Haldetmek İçin değer diye Düşünüyorm...
Şimdiden Kolay Gelsın...Geçmiş Olsn...
SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR.
SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...
Vincexcarter /CaRTeRII / CaRTeRIII / VincexCARTER (25)
SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...
Vincexcarter /CaRTeRII / CaRTeRIII / VincexCARTER (25)
Saolasın Sercanım Bunları bende yaptım fakat ben formatsız bir çözümün olcağını düşünerek sormuştum çünkü gerçekten çok önemli veri ve bilgiler kaybettim neyse gene öle yapcaz anlaşılan saolasın konu için
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ya tam emın deılımama advanced system care indir gilsiyarını en iyile tarat sonra game bosster var onu kur ıkv yı sec bolunmus dosyaları bırlestır de hata ordansa duzelır
Benjiro