Türkiyemxcrus Çalan İnsafsız Kim (Yöneticiler İçeri)
- Kingoffxlider
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Türkiyemxcrus Çalan İnsafsız Kim (Yöneticiler İçeri)
Türkiyemxcrus Carı Soyulmustur Yöneticilere Sesleniyorum 3 yıl oynuyorum Ama Gitti günde Soydular Kimse Allah Belasını Versin Hakkım Haram Olsun
ADI:KİNGOFFXLİDER
KARAKTER:BÜYÜCÜ
LONCA:KİNGOFFX
Re: Türkiyemxcrus Çalan İnsafsız Kim (Yöneticiler İçeri)
Selamlar,Kingoffxlider yazdı:Türkiyemxcrus Carı Soyulmustur Yöneticilere Sesleniyorum 3 yıl oynuyorum Ama Gitti günde Soydular Kimse Allah Belasını Versin Hakkım Haram Olsun
Sence sana soruyorum karkaterin çalındıysa yöneticiler ne yapabilir ki? bu senin kişisel hatandır. Yönetim her daim sizleri uyarıyor, siz uymadığını zaman Yönetime laf atıp duruyorsunuz.
Ayrıca 3 yıl değil 10 yılda oynasan hiç bir kaide etmez, sen kendi güvenliğini sağlamadıktan sonra boştur.
Geçmiş olsun,
M.Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
oncelıkle geçmış olsun
malesef oyunumuzda karektersız hırszların haddı hesabu kalmadı herkes bışeyler çalmaya çalışıyor yazık çok yazık
bazılarıda kız karekter açıp saf masum ınsanları kandırıyorlar kadın çarlarına dıkkat edın derım
we sana gelınce kardeş sen kımseye şifre wermedıkça yada bırının gonderdığı programı kabul etmedıkçe çarına bışey olmaz
ondan dolayıdır kı benım tawsıyem kımse ye ama hıç kımseye kankanız oladahı şifre wermeyın
malesef oyunumuzda karektersız hırszların haddı hesabu kalmadı herkes bışeyler çalmaya çalışıyor yazık çok yazık
bazılarıda kız karekter açıp saf masum ınsanları kandırıyorlar kadın çarlarına dıkkat edın derım
we sana gelınce kardeş sen kımseye şifre wermedıkça yada bırının gonderdığı programı kabul etmedıkçe çarına bışey olmaz
ondan dolayıdır kı benım tawsıyem kımse ye ama hıç kımseye kankanız oladahı şifre wermeyın
kanunixxbaşkan
- Kingoffxlider
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ben kimseye şifre vermem asla ikvnin sitesine girdim ikv indirdim ve böle oldu :evil: iyşşalah o çalanın allah belasını verir haram zıkkım olsun bu dünada olmasa öteki dünyada cezasını çekcek
- Kingoffxlider
- Şarapçı'nın Sırdaşı
buna cesaret gösteren kişininde en yakın zamanda yerini öğrenirim hiç merak etmesin o kimin çaldınıda çok iyi biliyorum yakında evininde öğreniriz arkadaşlarım boldur benim buluruz kolay iş