İlginizi Çekebilir.. !
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İlginizi Çekebilir.. !
Arkadaşlar Dedidiğim Gibi Bence bu 49 leveller geldi oyunda zevk kalmadı tabi herkesin düşüncesi kendine ama ben böyle düşünüyorum eskiden yardımlaşma vardı şimdi oyunda kimse yokki yardım etsin
Paylaşımlarınızı Bekliyorum..
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
Re: İlginizi Çekebilir.. !
Bence tam aksine zevki çıktı ya .. Ama bu aralar senin dediklerine katılıyorm.. Bu arada RockerBenqü nerede biliomusun ?? Onuda qörmeyeli bayaa oLdu tanıyosan slm sölersin

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yok tanımıyorum ama görürsem selamını iletirim.. İyi oyunlar..Kikimokoxtwo yazdı: Bu arada RockerBenqü nerede biliomusun ?? Onuda qörmeyeli bayaa oLdu tanıyosan slm sölersin
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- isimsizveyazarsz
- Salgın Koruyucusu
Merhabalar ,
- Dostluk her zaman vardır , ki bu dostluk ister öncesi ister sonrası olsun o toplumun dostluk seviyesine bağlıdır . Yani bizim toplumumuzda yardımlaşma hat safhadaydı . 39 seviye zamanında bizi birbirimize bağlayan bir çok şey vardı . Öncelikle görevler , Er Meydanları gibi . 49 Seviyede çok zor görevler geldi ve oyuncu sayısı arttı . Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım .
- Dostluk her zaman vardır , ki bu dostluk ister öncesi ister sonrası olsun o toplumun dostluk seviyesine bağlıdır . Yani bizim toplumumuzda yardımlaşma hat safhadaydı . 39 seviye zamanında bizi birbirimize bağlayan bir çok şey vardı . Öncelikle görevler , Er Meydanları gibi . 49 Seviyede çok zor görevler geldi ve oyuncu sayısı arttı . Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım .
“Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun, düşmanınızın gücünü hafife almayın, bir gün zararınıza olabilir.”
Philotheos | Çakabey | Zolan | Bestofhealer
Philotheos | Çakabey | Zolan | Bestofhealer
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı