DVD rom gözükmüyor anlayan biri varsa yardım...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

DVD rom gözükmüyor anlayan biri varsa yardım...

Mesaj gönderen Yoyu »

Resim

Evet konuda belirtiğim gibi DVD rom gözükmüyor resim açılmıyorsa anlatayım açma kapama tuşuna bastığımda DVD rom açılmıyor ve bilgisayarımda gözükmüyor bilen varsa anlatabilrmi.
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: DVD rom gözükmüyor anlayan biri varsa yardım...

Mesaj gönderen veym2 »

bu sorun bendede olmuştu pcyi söktüm dvd nin kablolarını söktüm geri takamadım sonra tamirciye götürdüm o yaptı bi dene belki olur

Teşekküre gerek yok :)
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

İDE ve elektrik kablolarını kontrol et çıkmış olabilir.
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Yoyu yazdı:Resim

Evet konuda belirtiğim gibi DVD rom gözükmüyor resim açılmıyorsa anlatayım açma kapama tuşuna bastığımda DVD rom açılmıyor ve bilgisayarımda gözükmüyor bilen varsa anlatabilrmi.
Aygıt biosta gözüküyormu?
- Hayır ise = Aygıt Elektrik Almıyordur veya Anakart ile baglantısında problem olabilir

Aygıt biosta gözükütügü halde Açma kapama tuşuna basıldıgında kapak açılmıyor ise;
hemen hemen her optic bileşende resimdekine benzer bir delik olur. buraya igne gibi bir cisimle bastırınız.
Resim

Aygıt Biosta gözükmesine ragmen işletim sisteminde gözükmüyor ise; (Win98,WinNT,WinME,win2k,WinXP için)

- Bilgisayarım üzerine Sag Tuş > Yönet > Depolama içerisindeki Disk Yönetimi bölümünden Optik aygıt seçilip
Sürücü harfi ve yolu seçenegi seçilmeli ve yeni bir sürücü harfi atanmalıdır. :geek:
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Yoyu yazdı:Resim

Aygıt biosta gözüküyormu?
- Hayır ise = Aygıt Elektrik Almıyordur veya Anakart ile baglantısında problem olabilir

Aygıt biosta gözükütügü halde Açma kapama tuşuna basıldıgında kapak açılmıyor ise;
hemen hemen her optic bileşende resimdekine benzer bir delik olur. buraya igne gibi bir cisimle bastırınız.
Resim

Aygıt Biosta gözükmesine ragmen işletim sisteminde gözükmüyor ise; (Win98,WinNT,WinME,win2k,WinXP için)

- Bilgisayarım üzerine Sag Tuş > Yönet > Depolama içerisindeki Disk Yönetimi bölümünden Optik aygıt seçilip
Sürücü harfi ve yolu seçenegi seçilmeli ve yeni bir sürücü harfi atanmalıdır. :geek:
Resim
leones non capit muscas
ardahan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ardahan »

Sorun sadece DVD rom bağlantısında dır. Kablolarını kontrol et. Power kablosundan elektiriğin DVD rom'a gittiğinden emin ol ışık yanıyor ise. ana karttan DVD rom bağlantısını kontrol et.

“Genel Sohbet” sayfasına dön