MYNET'in duyarsızlığı !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ByWaRNiNG
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

MYNET'in duyarsızlığı !!

Mesaj gönderen ByWaRNiNG »

Selamun aleykum öncelikle
Saat 14.30 sularında oyundaydım .. Saat 14.40 da çıktım ve yemek yemeye gittim .. 15.00da geldiğimde çarımın şifresi değiştirilmiş hesabımıza giremiyoruz .. Ardından myneti aradık ücretli üyeliğiniz varmıydı dediler var dedik fax atmamızı rica ettiler .. Bizde attık saat 15.30 'da faksımızı .. Saat 18.00 ile 18.30 arasında şifrenizi bildiricez dediler .. Sonra saat 18.00 oldu aradım myneti bilgilendirme yapmadınız dedim .. Karşı taraf bizi her dakika aramayın dönücez edicez sanki çocuk azarlıyorlar .. Bildirilecektir diyor .. Şimdi ise mynet mesai saatleri dışında emeklerimiz göz göre göre gidiyor ve biz izliyoruz !! Şifremi benden başka kimse bilmiyordu ..Mynet'in bu duyarsızlığını kınıyorm !! ßu günden itibaren oyun hayatımı bitiyorum ..!
WOLFPACK Kurucularından $$ ;)

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz :D :D

Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: MYNET'in duyarsızlığı !!

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

şifreni alır almaz karakterlerini sobee ye aktar.eğer plus almıyorsan ttnete aktar.mynette sorun bol
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

BENCE YARINI BEKLEMELISIN :!: :!:
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kullgeretta »

24 saat bekleyin Lütfen daha sonra tekrar arayın derim... Telefonu aradığınızda durmadan meşgulseler size tavsiyem 5den sonra arayın oradaki bazı bayanlar iş kaytarıyor [ÖZELLİKLE MERVE İSİMLİ MYNET ÇALIŞANI] ve 5'den sorna sohbetlerini bitirip ojelerini kurutup telefona bakıyorlar ... İKV Yönetiminin hiçbir suçu yoktu suç sadece işini düzgün yapmayan 3-5 Mynet çalışanında . Hesabınızın güvenliği için Sobee'ye geçmenizi tavsiye ederim...
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
ByWaRNiNG
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mynet'ten birde Soner adlı çalışan .. Adamı azarlıyor sanki çocuk azarlıyorlar .. Sayemizde evlerine ekmek gö türüyorlar ..

Resim
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kullgeretta »

ByWaRNiNG yazdı:Mynet'ten birde Soner adlı çalışan .. Adamı azarlıyor sanki çocuk azarlıyorlar .. Sayemizde evlerine ekmek gö türüyorlar ..

Zamanla def ederiz hepsini kuşkunuz olmasın :) Telefonla görüştüğün şahısı tarih ve saati not alıp şikayet edebilirsin ;)
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
MasTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen MasTR »

Birader onların seni azarlamasına fırsat vermeden sen azarla emin ol sorununu hemen hallediyorlar..Benim de plus aldıktan yarım saat sonra plusumu iptal ettiler bir fırça çektim dedim o kadar kredi kartı bilgilerim mevcut hesabımdan giden harcamalar kayıtlı mahkemeye veririm felan fırça çektim..Eski harcamayı iptal edip hemen yenisini verdiler..Demem o ki Mynet le konuşurken tatlı dil işe yaramıyor!!!!
yNçRxMasTR

yNçRxHaVoK
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Kullgeretta yazdı:24 saat bekleyin Lütfen daha sonra tekrar arayın derim... Telefonu aradığınızda durmadan meşgulseler size tavsiyem 5den sonra arayın oradaki bazı bayanlar iş kaytarıyor [ÖZELLİKLE MERVE İSİMLİ MYNET ÇALIŞANI] ve 5'den sorna sohbetlerini bitirip ojelerini kurutup telefona bakıyorlar ... İKV Yönetiminin hiçbir suçu yoktu suç sadece işini düzgün yapmayan 3-5 Mynet çalışanında . Hesabınızın güvenliği için Sobee'ye geçmenizi tavsiye ederim...
kesinlikle dogru bi tespit aradım mynet i sizi birine yonlendiricem dediler telefonu kapattılar olurmu boyle birsey ye ne sacmalık
auril & DoubleLift
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

İyi günler,

Bahsettiğiniz şekilde bir üslupla yanıt almışsanız yaşamış olduğunuz durumu bu link http://www.mynet.com/iletisim/iletisim.aspx ile bildirmeniz doğru olacaktır.

Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
ByWaRNiNG
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Teşekkürler Lathander gerekli yere şikayetimi ilettim fakat faksın cevabına halen daha ulaşamadım .. Çarlar gitti emekler gitti .. ! :?

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön