Selamun aleykum öncelikle
Saat 14.30 sularında oyundaydım .. Saat 14.40 da çıktım ve yemek yemeye gittim .. 15.00da geldiğimde çarımın şifresi değiştirilmiş hesabımıza giremiyoruz .. Ardından myneti aradık ücretli üyeliğiniz varmıydı dediler var dedik fax atmamızı rica ettiler .. Bizde attık saat 15.30 'da faksımızı .. Saat 18.00 ile 18.30 arasında şifrenizi bildiricez dediler .. Sonra saat 18.00 oldu aradım myneti bilgilendirme yapmadınız dedim .. Karşı taraf bizi her dakika aramayın dönücez edicez sanki çocuk azarlıyorlar .. Bildirilecektir diyor .. Şimdi ise mynet mesai saatleri dışında emeklerimiz göz göre göre gidiyor ve biz izliyoruz !! Şifremi benden başka kimse bilmiyordu ..Mynet'in bu duyarsızlığını kınıyorm !! ßu günden itibaren oyun hayatımı bitiyorum ..!
MYNET'in duyarsızlığı !!
MYNET'in duyarsızlığı !!
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: MYNET'in duyarsızlığı !!
şifreni alır almaz karakterlerini sobee ye aktar.eğer plus almıyorsan ttnete aktar.mynette sorun bol
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
BENCE YARINI BEKLEMELISIN :!: :!:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
24 saat bekleyin Lütfen daha sonra tekrar arayın derim... Telefonu aradığınızda durmadan meşgulseler size tavsiyem 5den sonra arayın oradaki bazı bayanlar iş kaytarıyor [ÖZELLİKLE MERVE İSİMLİ MYNET ÇALIŞANI] ve 5'den sorna sohbetlerini bitirip ojelerini kurutup telefona bakıyorlar ... İKV Yönetiminin hiçbir suçu yoktu suç sadece işini düzgün yapmayan 3-5 Mynet çalışanında . Hesabınızın güvenliği için Sobee'ye geçmenizi tavsiye ederim...
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
Mynet'ten birde Soner adlı çalışan .. Adamı azarlıyor sanki çocuk azarlıyorlar .. Sayemizde evlerine ekmek gö türüyorlar ..

- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
ByWaRNiNG yazdı:Mynet'ten birde Soner adlı çalışan .. Adamı azarlıyor sanki çocuk azarlıyorlar .. Sayemizde evlerine ekmek gö türüyorlar ..
Zamanla def ederiz hepsini kuşkunuz olmasın
NewKULL
Birader onların seni azarlamasına fırsat vermeden sen azarla emin ol sorununu hemen hallediyorlar..Benim de plus aldıktan yarım saat sonra plusumu iptal ettiler bir fırça çektim dedim o kadar kredi kartı bilgilerim mevcut hesabımdan giden harcamalar kayıtlı mahkemeye veririm felan fırça çektim..Eski harcamayı iptal edip hemen yenisini verdiler..Demem o ki Mynet le konuşurken tatlı dil işe yaramıyor!!!!
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
kesinlikle dogru bi tespit aradım mynet i sizi birine yonlendiricem dediler telefonu kapattılar olurmu boyle birsey ye ne sacmalıkKullgeretta yazdı:24 saat bekleyin Lütfen daha sonra tekrar arayın derim... Telefonu aradığınızda durmadan meşgulseler size tavsiyem 5den sonra arayın oradaki bazı bayanlar iş kaytarıyor [ÖZELLİKLE MERVE İSİMLİ MYNET ÇALIŞANI] ve 5'den sorna sohbetlerini bitirip ojelerini kurutup telefona bakıyorlar ... İKV Yönetiminin hiçbir suçu yoktu suç sadece işini düzgün yapmayan 3-5 Mynet çalışanında . Hesabınızın güvenliği için Sobee'ye geçmenizi tavsiye ederim...
auril & DoubleLift
İyi günler,
Bahsettiğiniz şekilde bir üslupla yanıt almışsanız yaşamış olduğunuz durumu bu link http://www.mynet.com/iletisim/iletisim.aspx ile bildirmeniz doğru olacaktır.
Teşekkürler.
Bahsettiğiniz şekilde bir üslupla yanıt almışsanız yaşamış olduğunuz durumu bu link http://www.mynet.com/iletisim/iletisim.aspx ile bildirmeniz doğru olacaktır.
Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Teşekkürler Lathander gerekli yere şikayetimi ilettim fakat faksın cevabına halen daha ulaşamadım .. Çarlar gitti emekler gitti .. ! :?