Louster yazdı:Bildiğmiiz üzere ; İNfazxfatih / İNfazxlauster /Burakcanım /İnfazxbaşkan Çarlarım 2 haziran 2010 Tarihinde çalınmıştı. Kimin çaldığını bilmiyorduk. Ama Dostlarımla araştırmam sonucu kimin çaldığını öğrendik.
Evet , Çarlarımı Çalanları Tılsımda herkez tanıyor bunlar kimmi ??
Ahmex & Sürgünxgüzeli
Arkadaslar tek hesap içerisinde bulunan 4çarımı bu 2 haysiyetsiz çalmış bulunuyor. infazxfatihi lodos , burakcanımı arz yapmışlar ve aktarmışlar. Biri giriyo fatihe biri giriyo burakcanıma kp kasıolar. Bugün kp kasmalarına izin vermedik biz bunların. İnfazxfatih çardan çıkıyor , yaklaşık 15saniye sonra ahmex giriyor. Ahmex çıkıyor infazxfatih giriyor ve bunun ahmexin çaldığınını öğrendim. Zaten sürgünxgüzeli ile ahmexin güzel bi dostluğu var allah bozsun bin belalarını versin.![]()
Arkadaslar bu ahmex çarlarımı iyice sahiplenmiş ve plus almış hesaba. Sakın ola kanmayın bunlara. Ben Elimden geleni yapıyorum , bikaç Yönetici ile irtibattayım. Çarları almaya çalışacaz. Ama sakın Ahmex&Sürgünxgüzeli & İnfazxfatih & İnfazxlauster &infazxbaşkan &burakcanım karakterleri ile sakın alışveriş yapmayın.İşte resimler ;
Ha buarada ahmexin evinide araştırıyorum. En kısa zamanda çayını içecem. İstanbul/Bağcılardaymış
Çarımı çalan dier bi varlık ise Urfada oturuyor. Ama tam emin deilim. Cansuxx diye birisimiş.
Louster yazdı:YENİ BİR FOTOĞRAF KANIT ;
1.
2.
3.
4.
5.
BU KANITLARIMI ARTIK GM'LER İNCELESİN...!
Fatih'den Kaçmazzz![]()
Not ; Kullandığım Çarlarım Çalınmamıştır , Kp çarlarım çalınmıştır...
Tılsım Sunucusu }}} GM'Ler Artık Baqsınn..!
Tılsım Sunucusu }}} GM'Ler Artık Baqsınn..!
GMLERDEN ARTIK ÇARLARIMI GERİ VERMELERİNİ İSTİYORUM. RESİM'LERE Ve Yazdıklarıma DİKKAT...!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Tılsım Sunucusu }}} GM'Ler Artık Baqsınn..!
Gm'ler çarını sana nasıl geri versin anca çalınan hesap senin elindeyse geri alırsın çalan kişi aktarmıştır o şekilde geri alınılır.
Yoksa Mynet Müiteri hİZmetleri ile görüş..
:arrow:
Gm'ler , Yardımcı olsun yeterki, zaten fotoğraflarda anlaşılıyorda herşey bi ümit var içimde :arrow:zodiak2009 yazdı:Gm'ler çarını sana nasıl geri versin anca çalınan hesap senin elindeyse geri alırsın çalan kişi aktarmıştır o şekilde geri alınılır.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Karakterlerinizin korunması ve tüm hakları tamamen sizlere aittir. İKV Yönetiminin bu konu hakkında size yardımcı olamayacaktır.
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Sen öyle zannediyorsun. İKV Yönetimi butür konular için herzaman bir çözüm yolu bulmuştur. Fakat , bu yolları biz bilemiyoruz o ayrı.ProfessionaL yazdı:Karakterlerinizin korunması ve tüm hakları tamamen sizlere aittir. İKV Yönetiminin bu konu hakkında size yardımcı olamayacaktır.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
GÜNCELLLLLLLL...........!!!!!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !