Son İmparatorluk Osmanlı Loncası Resmen Kurulmuştur.
Loncamızın misyonu sevgi ve dostluk içinde daha güzel bir İKV içindir.
Üyelerimiz sadece çevremizdeki tanıdığımız saygın kişilikte insanlardır.
Loncamızın herhangi bir klan ile alakası yoktur.(Sadece büyük görevlerde Arz’ın Çocukları Klanı seçilecektir.)
Klansız olarakta bazı işlerin yapılabiliceğini düşünüyoruz vede bunu kanıtladık 06 Haziran 2010 cumartesi günü Saat 01:30 sıralarında Yeşil Hidrayı kesmiş bulunuyoruz .Bu başarımızın ilk örneğidir,Devamı mutlaka gelicektir.
Eğer sizde katılmak isterseniz aşağıda adı yazılı olan tanıdığınız üyelerden tanıdığınız kişinin refarans vermesi ile loncamıza katılabilirsiniz.
Yöneticilermizin Ve üyelerimizin Çar İsimleri Şöyledir..
hayırlı uğurlu olsaun arkadaşlar umarm loncamızda herzaman dostluk arkadaşlık kazanır herşeyden önemlisi tek bir vücüt gibi hareket edip her zorluğun üstesinden gelmek umarım bunları başarırız allah utandırmasın bizleri
ecel76 yazdı:hayırlı uğurlu olsaun arkadaşlar umarm loncamızda herzaman dostluk arkadaşlık kazanır herşeyden önemlisi tek bir vücüt gibi hareket edip her zorluğun üstesinden gelmek umarım bunları başarırız allah utandırmasın bizleri
Amin..Cümlemizi.
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar Sultan Abdülhamid Han OttomanARMY