Sabah iletilerime bakayım dedim öyle kurcalarken ikvdestek@sobee.com.tr den bi ileti gelmiş ceza bildirimi diye ( Dün baya kalayladım sağı solu açıkcası umrumda değil ) neyse asıl komediye bakın ceza bildirimi gelmişte ne zaman ceza almısım ne kadar susturulmuş kalacam bilmiyorum
nedense böyle kıldır gıcık şeyler beni bulur
bi gece çakma GM hesap bilgisi ister özelden susturulurum södüm die
bi gece kepenen gelir bölgeden kafasına göre banlar
bunun gibi şeyler işte...
bi hocayamı gitsem :?:
Şimdi asıl konu grup bölgeleri geldiğindede böyle bom boş bi şeylemi karşılasacaz beni asıl tedirgin eden konu bu işin özüne bakarsanız
En son 1453 tarafından 08 Haz 2010 11:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
1453 yazdı:Bu arada bu şikayet değil çekirdek olsun
Sabah iletilerime bakayım dedim öyle kurcalarken ikvdestek@sobee.com.tr den bi ileti gelmiş ceza bildirimi diye ( Dün baya kalayladım sağı solu açıkcası umrumda değil ) neyse asıl komediye bakın ceza bildirimi gelmişte ne zaman ceza almısım ne kadar susturulmuş kalacam bilmiyorum
Şimdi asıl konu grup bölgeleri geldiğindede böyle bom boş bi şeylemi karşılasacaz beni asıl tedirgin eden konu bu işin özüne bakarsanız
1453 yazdı:Bu arada bu şikayet değil çekirdek olsun
bence banyoya git bi gusül abdesti al
Koptum
нєяşєуι вιℓмєηє gєяєк уσкнα∂∂ιηι вιℓуєTєя...
Sancak : Ultraxreis , Tayfunn , Ultraxkinqşifa
Teşkilat /color] Sanalxbaskan
Web SiteLeri : Loncasanal.Forumup.com , Ultrax.Forumup.com
evt işin ilginç yanı BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ isimli char 15 dk önce oyunda klan kanalından konuşuyordu. boş gelen e postaya demekki 1 günlük ceza weriliyor ne ilgiç :s
oysa oyun içindeki en basit cezada 2 gün susması gerekirdi ne kadar tuhaf değilmi .
berrak yazdı:evt işin ilginç yanı BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ isimli char 15 dk önce oyunda klan kanalından konuşuyordu. boş gelen e postaya demekki 1 günlük ceza weriliyor ne ilgiç :s
oysa oyun içindeki en basit cezada 2 gün susması gerekirdi ne kadar tuhaf değilmi .
ikv ne kadarda adaletli
Berrakmısın Bulanıkmısın nesin o chardaki bendim ayarsız tosba başka hesapta karekterlerim olamazmı kör gözlü .....
hey YARRABİM SEN BANA SABIR VER normal bi insan yokmu yaw bana denk gelecek
At gözlüne tükürem senin
Kömüşün Altında Buza aramaktan ne zman vaz gececeksiniz ?
berrak yazdı:evt işin ilginç yanı BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ isimli char 15 dk önce oyunda klan kanalından konuşuyordu. boş gelen e postaya demekki 1 günlük ceza weriliyor ne ilgiç :s
ikv ne kadarda adaletli
İlk Alınan Susturma Cezası 1 Gündür Aklı Bulanık Berrak
Ve Kürşad'ında Dediği Gibi Başka Kullanıcısında Charı Olamazmı ? Biraz Mantıklı Konuş İKV ÇOK Adaletli Sen Akılsızsın
#@!? don olmayan adam müsfetteleri ilk önce gidin oyunu adam gibi öğrenip gelin sonra konuşun tmm mı 1 gün diye bir ceza yok İKV de bu 1. eğer 1453 karekterin le turkbey karakterlerin ayrı hesaplardaysa oyun açılış printlerini koyda görelim bakalım o zmn içimiz berraklaşsın
PRİNT koy bekliyorum orjin olsun shoplanmış olmasın digital imzaya bakıcam ona göre kendi kendini rezil etme al bakalım 2 hesapta print , koy foruma görelim o zmn ..