Arkadaslar carım blok yedı kufr felan ettıgım olmaz. Anladımkı arkadasım bıze qelmıstı. hızlı maden cekme programı var gösterimmi dedi bende kıramaadım. Göstermesını geçtim açamadıda. Anlıcanız kaş yaparken göz çıkardık. Ama carım blok yedi ne zaman acılır
bu programları acmayı bırak denemem bile. Gm veya yönetici kim varsa bakabilirmi? Carlarım onun ıcınde lütfen yardım edin.
Aşşagıya yazdım kullanıcı adını benım ıcın cok onemlı bılmedıgım bısıyden dolayı yedım. Kurallarda buna göre seylerede raslamamıstım. Yasak olan sadece küfr etmek vb. seyler olacagını düşündüm bilseydim böyle bişi yaptırmazdım. Bilmiyordum
bilmediğim şeyden dolayı bloklanmak ınsana yanı ağır qelir. Ama dikkatımı ceken bişi daha vardı. Mail olarak kullanıcama qelmedi blok yedıgım halde ban yesem qelırdı.
Kullanıcı adı : Seri2828
Carım blok yedı ne zaman acılır?
-
furkankara
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
-
furkankara
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
Re: Carım blok yedı ne zaman acılır?
Kımsenın bilgisi yokmu? Oyun yerınde forumdayım. Lütfen kısıtlı diildi zaten yaptıklarım 
Re: Carım blok yedı ne zaman acılır?
Merhabalar
Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.