* Başvuru formunda gereken bilgileri eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurmuş olmak,
* En az 16 yaşını tamamlamış olmak,
* Referans olarak en az bir lonca üyesini gösterebilmek,
* Sunucu içerisinde en üst seviyeye ulaşmış en az bir karakteri bulunmak ve o karakterin tüm özelliklerini iyi derecede bilmek,
* Başka bir lonca üyesi olmamak,
* Arzın Çocukları Klanına Mensup Olmak.
Lonca Kuralları
1. Loncamızın genel yapısına aykırı olarak; oyun içerisinde genel toplum ahlakına aykırı,rahatsız edici,küçük düşürücü, kaba,müstehcen,nefret dolu,ırkçıl ve/veya etnik-siyasi içerikli mesajlar yazmak ve bu yönde davranışlar sergilemek suretiyle oyuncuları rahatsız etmek kesinlikle yasaktır.
2. Üyeler tarafından lonca faaliyetleri gizli tutulmalıdır. Herhangi bir şekilde dışarıdan bir oyuncuya bilgi veren üyeye Lonca Lideri tarafından ceza verilir.
3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda yönetime başvurulmalıdır. Yönetim tarafından sorunlar çözüme kavuşturulmaya çalışılıp, maksimum düzeyde dayanışma sağlanacaktır.
4. İkv içerisinde her ne sebeple olursa olsun küfür, taciz, hakaret, tahrik, siyaset vb içerikli yıkıcılıcığa neden olabilecek olumsuz davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.
5. Belirlenen yer ve tarihlerde KraLPLace üyelerinin toplantılara katılımı zorunludur. (Toplantılara katılamayan
üyelerin mazeretleri yönetim tarafından değelendirilip ona göre uygun bir ceza verilecektir)
6. Üyeler bilgi ve iletişimlerde Lonca Başkanı ve yönetim kuruLunu muhatap alacaktır.
*Loncamıza Katılmak İsteyen Arkadaşlar Forum Yoluyla Mesaj Atarak Ulaşabilirler.
Don't Look Behind Kinq's Precede!
( Arkana Bakma Krallar Önden Gider)
Eminönü Sunucusu: KraLPlace® IndıvıduaL'z
( Arkana Bakma Krallar Önden Gider)
Eminönü Sunucusu: KraLPlace® IndıvıduaL'z