Siz Önce Kendi Loncanızdaki Adamlarınıza Konusmasını Ögretin
FİANNA TÜZÜĞÜ
1-Grup üyeleri gerek başta bölge kanalı ve söyle kanalından olmak üzere hiçbir kanal aracılıgyla karsı
tarafla sözlu ithamlarda, tartışmalarda bulunmayacak.
a) eğer tartışmada bulunması gerekıyorsa genel ahlak, karşı tarafı küçümsetecek, aşalayacak
vb sözlerden kaçınarak tartısmasına devam edebılecek.Aksi halde gerekli cezai işleme tabi tutlacak
"brondy1" Arkadaşım unutma ki ;
1- Fian Loncasına Ait Biriside Olsa O Kişinin Yaptığı Her Ne İse Bunu Loncayı Kirletmeye Çalışarak Çarpıtma.
2- Bu Bölgede Sesleneceğine ( Gereksiz Konu Açacağına ) Oyun İçerisinde Fian Loncasının Yetkililerinde Birisine Ulaşarak Şikayetinizi Bildirebilirdiniz.
3- Ben Hergün Bu Olay Gibi Küfür Eden Rastlıyorum Ama Bunları Buraya Koymamalısın.
4- Fian Loncası Gayet İyi , Terbiyeli , Seviyeli , Sağlam ve Dürüst Loncalarımızdan Biridir.
WaNTeD & Carismatikwanted
"Fikirler; Zorla, Şiddetle, Topla ve Tüfekle Kesinlikle Öldürülemez..."
Biz burda Loncanızdaki kurallara Cokgüzel uyuyorlar Onları gösteriyoruz + carısmatık sana ne oluyor benim herkezi birbirine düşürme gibi bi düşüncem yok benim Fianlara karsı bir tavrımvar ve buda sizi alakadar etmez orda ben fianlara savas actım kardesx miş feleln onlar hikaye ben onalra satasmadım bile geldiler kendileri girdiler sornada beni suclu cıkartmayın yasar sende senin söyledigin söz gibi karbon kagıdı olma yaratıcı ol once bi loncanı nasıl bi yere gidiyor gidisadına bak.. Bu günkü Bi Uyarıyla Fianx deken bana yaptıklarınızı unutmadım unutmadımda ..
Hadi Eyvallah İftira Atmayın Yukarda Allah (c.c) var ... (Cok Yazık.)
Bize karşı öfke kin yanı duşmanlık var ne mutlu sana loncanın gayet gidişatı guzel haklı haksız kim oyuna geldığimde görücez bak imzama aynısı orda yazılı yaratıcılık kimse reklam yapmasın konunun ne amaç ile açıldığı zaten ortada bu tarz konularda fiannaloncasi@hotmail.com adreslne mail atınız. Boş ağızlara boş konulara cvp yazamam daha .
"FianxLeewoht" Adlı Arkadaşımızın ve Yanında Bulunan Arkadaşlarımızın Kurmuş Olduğu Lonca Oyunda Örnek Gösterilecek Kişilerden Meydana Gelmektedir. "Sana Ne Oluyor?" Diyorsun. Açıklayım : Burası Bir Sanal Alem Sonuçta Herkes Eğlenmeye Geliyor Bu Aleme.Ancak Sizin ve Sizin Gibiler Tarafından Bu Oyun Gün Geçtikçe Çıkmaza Giriyor ve Oyun Ortamı Bozuluyor. Artık Daha Fazla Boş Konuşupta Kimseyi Rahatsız Etmeyin. "Fian" Loncasınıda Herkes Tanıyor. Bu Loncanında Ne Olduğunu Amacınında Ne Olduğunu Biliyorlar. Sizin Gibi Oyunu Bozmaya Yönelik Bir Harekette Bulunmuyorlar. Bulunan Arada Çıkabilir. Sinirseldir Ancak Bunun Gibi Olaylar Buraya Yansıtılmamalıdır. . . !
Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
"Fikirler; Zorla, Şiddetle, Topla ve Tüfekle Kesinlikle Öldürülemez..."
brondy1 yazdı:Biz burda Loncanızdaki kurallara Cokgüzel uyuyorlar Onları gösteriyoruz + carısmatık sana ne oluyor benim herkezi birbirine düşürme gibi bi düşüncem yok benim Fianlara karsı bir tavrımvar ve buda sizi alakadar etmez orda ben fianlara savas actım kardesx miş feleln onlar hikaye ben onalra satasmadım bile geldiler kendileri girdiler sornada beni suclu cıkartmayın yasar sende senin söyledigin söz gibi karbon kagıdı olma yaratıcı ol once bi loncanı nasıl bi yere gidiyor gidisadına bak.. Bu günkü Bi Uyarıyla Fianx deken bana yaptıklarınızı unutmadım unutmadımda ..
Hadi Eyvallah İftira Atmayın Yukarda Allah (c.c) var ... (Cok Yazık.)
Fikri güzel demişsin yukarıda Allah (c.c) var...
Neyin ne olduğunu o hakkıyla bilir...
Siz dışarıdan yorum yapanların inanmasına gerek yok biz biliyoruz ve Allah (c.c) de biliyor...