Güvenlik Hırsızdır !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Güvenlik Hırsızdır !

Mesaj gönderen rapper »

Arkadaşlar Güvenlik adlı şahsiyetten karizma alıoydum 400 bin verdim Delixgüvenlik isimli çarla gelcem dedi gelmedi . Delixgüvenlik e sorun ca da tanımıyorum onu yalancıdır o falan diyor. Eğer paramı vermezsen desteğe kadar gidecem haberin olsun !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
DeLixLiDeR
İskele Babası
İskele Babası

Re: Güvenlik Hırsızdır !

Mesaj gönderen DeLixLiDeR »

rapper yazdı:Arkadaşlar Güvenlik adlı şahsiyetten karizma alıoydum 400 bin verdim Delixgüvenlik isimli çarla gelcem dedi gelmedi . Delixgüvenlik e sorun ca da tanımıyorum onu yalancıdır o falan diyor. Eğer paramı vermezsen desteğe kadar gidecem haberin olsun !

Bak Güzel KArdeşim Delixgüvenlik 1.5 Yıl önce açıldı Bu Güvenlik Fırlaması Son 2 Aydır peydah Oldu Delixgüvenlik Çarıyla bir alakası yoktur. Bölgeden Kaç kere Yaptık bu Açıklamayı.. İyi Oyunlar..
DELISAMET/xSaaMMeeTx
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Güvenlik Hırsızdır !

Mesaj gönderen rapper »

DeLixLiDeR yazdı:
rapper yazdı:Arkadaşlar Güvenlik adlı şahsiyetten karizma alıoydum 400 bin verdim Delixgüvenlik isimli çarla gelcem dedi gelmedi . Delixgüvenlik e sorun ca da tanımıyorum onu yalancıdır o falan diyor. Eğer paramı vermezsen desteğe kadar gidecem haberin olsun !

Bak Güzel KArdeşim Delixgüvenlik 1.5 Yıl önce açıldı Bu Güvenlik Fırlaması Son 2 Aydır peydah Oldu Delixgüvenlik Çarıyla bir alakası yoktur. Bölgeden Kaç kere Yaptık bu Açıklamayı.. İyi Oyunlar..
Kardeş istersen 100 kere yap açıklamayı bölgeden ben oyunda olmadıktan sonra bir işe yaramaz :) Saol sanada iyi oyunlar..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön