Güvenlik Hırsızdır !
Güvenlik Hırsızdır !
Arkadaşlar Güvenlik adlı şahsiyetten karizma alıoydum 400 bin verdim Delixgüvenlik isimli çarla gelcem dedi gelmedi . Delixgüvenlik e sorun ca da tanımıyorum onu yalancıdır o falan diyor. Eğer paramı vermezsen desteğe kadar gidecem haberin olsun !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- DeLixLiDeR
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Güvenlik Hırsızdır !
rapper yazdı:Arkadaşlar Güvenlik adlı şahsiyetten karizma alıoydum 400 bin verdim Delixgüvenlik isimli çarla gelcem dedi gelmedi . Delixgüvenlik e sorun ca da tanımıyorum onu yalancıdır o falan diyor. Eğer paramı vermezsen desteğe kadar gidecem haberin olsun !
Bak Güzel KArdeşim Delixgüvenlik 1.5 Yıl önce açıldı Bu Güvenlik Fırlaması Son 2 Aydır peydah Oldu Delixgüvenlik Çarıyla bir alakası yoktur. Bölgeden Kaç kere Yaptık bu Açıklamayı.. İyi Oyunlar..
DELISAMET/xSaaMMeeTx
Re: Güvenlik Hırsızdır !
Kardeş istersen 100 kere yap açıklamayı bölgeden ben oyunda olmadıktan sonra bir işe yaramazDeLixLiDeR yazdı:rapper yazdı:Arkadaşlar Güvenlik adlı şahsiyetten karizma alıoydum 400 bin verdim Delixgüvenlik isimli çarla gelcem dedi gelmedi . Delixgüvenlik e sorun ca da tanımıyorum onu yalancıdır o falan diyor. Eğer paramı vermezsen desteğe kadar gidecem haberin olsun !
Bak Güzel KArdeşim Delixgüvenlik 1.5 Yıl önce açıldı Bu Güvenlik Fırlaması Son 2 Aydır peydah Oldu Delixgüvenlik Çarıyla bir alakası yoktur. Bölgeden Kaç kere Yaptık bu Açıklamayı.. İyi Oyunlar..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~